Victor Slav a postat această imagine sâmbătă, iar cineva i-a spus că fetița seamănă foarte mult cu mama ei de dinaintea operațiilor! Ce a spus Bianca Drăgușanu astăzi:

Mărturisirea care a pus-o pe gânduri pe Bianca Drăgușanu a venit din partea unei prietene. Vedeta a vorbit despre un subiect sensibil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a povestit că a avut un weekend memorabil, pe care l-a petrecut alături de Sofia și Victor Slav. La scurt timp după ce Biana a publicat imaginea cu ea și Victor, fanii au reacționat imediat.

“Wow! Mi se pare mie sau seamănă foarte mult cu Bianca de dinaintea operațiilor? Să vă trăiască”, i-a transmis o admiratoare lui Victor Slav referitor la asemănarea fiicei sale cu Bianca Drăgușanu.

Ieri în emisiunea de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a vorbit despre un subiect sensibil.

“M-am distrat în weekend cu familia și sunt fericită. fii-mea a învățat să conducă o mașină pentru bebeluși. O prietenă a început să se întrebe dacă nu cumva e o aventură pentru noul iubi.

Boala secolului este, fără doar și poate scenarita, când vine vorba de femei, iar pentru bărbați face o întreagă poveste. Se imaginează la altar cu cinci copii, deși au ieșit doar la o cafea. Sunt și femei cinice care acționează ca un bărbat. Dacă genul e simplu de ce să te mai complici cu o relație. O prietenă a găsit trei semne după care îți dai seama că vrea ceva serios.

Te invita la el la prima întâlnire, dar la 90 din cazuri vrea doar amor. În acest caz, e doar o aventură. Dacă te anunță în ultimul moment posibil să fii fost doar o opțiune pe lista lui sau un mod să nu se plictisească.

De la prima întâlnire iți spune că nu prea știe cum e în cuplu, să nu vă complicați că abia a ieșit dintr-o relatie, e doar amor, clar ca bună ziua.”, a povestit Bianca Drăgușanu la Kanal D.

La emisiunea de la Kanal D, Bianca Drăgușanu și-a amintit și de perioada în care era însărcinată cu fetița ei, Sofia Natalia.

loading...

“Când eram gravidă, aveam o energie de zici că beam jăratic. Eu nu știu ce înseamnă să fii leșinată. De aia zicea lumea că am avut mamă surogat pentru că eu nu am stat locului deloc.

Am sunat-o pe o prietenă să iasă la cafea, dar ea a zis că e ziua de relaxare. Stai în casă atunci, ești singură și deprimată și mai ales leneșă.
Pe de altă parte, ea este o persoană minunată, o frumoasă și o deșteaptă, dar este cel mai leneș om de pe suprafața pământului

Are câteva pungi de gunoi la ușă, casa explodată mai mereu, dar ea preferă să stea în pat și să posteze comentarii inteligente.
Eu eram gravidă în 8 luni și îi spuneam să meargă cu mine la film, dar ea îmi spunea: “Nu că mi-e lene. Acum ți-ai găsit și tu?”.
M-am gândit cât de respingătoare este lenea. Genul asta de oameni îi țin pe ceilalți la distanță.

Dacă și jumătatea ei este la fel nu au nicio șansa să se întâlnească pentru că le este lene.  Un bărbat eșuat care stă pe un colț de canapea cu telecomanda în mână este moartea pasiunii. Energia atrage, pozitivitatea atrage”, a afirmat vedeta.

Bianca Drăgușanu și-a adus aminte de copilărie și a povestit în emisiunea pe care o prezintă că era pe post de telecomandă. Mai mult decât atât, a dezvăluit și cu ce se ocupa iubitul ei, mai exact era gunoier.
Victor era pus de părinții lui să ducă gunoiul, lucru care îl enerva destul de tare.

„Cand eram mica, eram un fel de telecomanda. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier.
Mi-a povestit soacra-mea ca il puneau sa duca gunoiul. Iar el s-a suparat la un moment dat si a spus: ‘Da’ ce sunt eu, gunoierul tau?’. Asa ca Sofia, sa cresti mare, mama, ca trebuie sa fii de toate„, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

loading...

Leave a Reply