Vrei sa scapi de mirosurile neplăcute din casă? intrebuintari inedite ale lamaii. Cele mai practice moduri în care poate fi folosită. Rezultatul este demn de admiratie….

Vara, mirosurile neplăcute care pot aparea in locuinţa devin şi mai puternice. Fie se simte un miros greu din  scurgerea de la cadă sau chiuvetă, un miros de vechi din dulapul cu haine sau pantofi. Mirosurile pot disparea foarte uşor dacă ştii la ce ajutoare să apelezi. Pentru a evita folosirea deodorantelor arficiale care pot cauza alergii, putem apela cu incredere la produsele naturale .

Cum puteti elimina mirosurile neplăcute. Veti avea nevoie de un kilogram de lămai, un cuptor si putină imaginatie.

Pentru a improspăta mirosul din bucătărie

Tăiați o lămâie in doua și puneți jumătățile pe grilajul cuptorului. Porniti cuptorul pentru circa 10-15 minute, apoi deschideți ușa cuptorului și să vă puteti bucura de mirosul de prospețime în fiecare colț al  bucătăriei .

Folosirea zeamei de lămâie pentru scurgerea de la chiuvetă

loading...

Avem adesea obiceiul să aruncăm in chiuveta de la bucătărie uleiul în care am prăjit mâncare, fără să constientizăm ca acea grăsime se va lipi de pereţii conductelor, va râncezi şi va emana un miros neplăcut. Este indicat ca o dată la 10-14 zile, să turnati în chiuvetă un litru de apă fiartă amestecată cu zeama de la trei lămâi .

Eliminarea mirosului neplăcut din frigider

Mirosul din frigider dispare dacă punem în el, timp de câteva ore, o ceașcă cu lapte fierbinte sau o lămâie tăiată în felii groase, asezata pe fiecare grilaj din frigider.

Mirosul de mucegai din mașina de spălat dispare dacă ștergem interiorul cuvei cu apă călduță și oțet, sau pornim un program de spalare folosind apă cu otet .

Dacă v-au plăcut aceste idei originale pentru eliminarea mirosurilor neplacute din casă, atunci distribuiți acest articol si prietenilor dumnevoastră.

 

loading...

Leave a Reply