Cadoul lui Kate pentru Diana. Ducesa a aparut intr-o rochie rosie, o asemănare izbitoare cu costumul pe care l-a purtat Prințesa Diana când a părăsit spitalul cu Harry.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut luni, 23 aprilie, cel de-al treilea copil, un băiețel. Nașterea s-a desfășurat fără probleme, atât mama, cât și bebelușul simțindu-se bine.

Și, așa cum spune tradiția, la doar câteva ore după ce a născut, Kate a ieșit din spital cu bebelușul regal, însoțită de Prințul William, și a plecat acasă.
Până acum, la nașterea Prințului George (5 ani) și la nașterea Prințesei Charlotte (3 ani), Kate a purtat o rochie albastră și o rochie albă cu detalii florale galbene. Azi, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil, ducesa a optat pentru o rochie roșie.

Ca și în multe alte apariții publice din trecut, Kate Middleton a ales să-i aducă un omagiu Prințesei Diana și azi.
Astfel, dacă la primul ei copil, Prințul George, ducesa a purtat o rochie inspirată de ținuta Dianei, atunci când l-a prezentat lumii pe Prințul William, azi, la cel de-al treilea copil, al doilea băiețel, ea a ales să poarte o rochie care seamănă mult cu ținuta purtată de Diana, cu ocazia nașterii lui Harry.

Pe 16 September 1984, Prințesa Diana ieșea din spital alături de Prințul Charles și nou născutul Harry, într-un trench roșu, cu cămașă albă.

loading...

 

 

 

loading...

Leave a Reply