Carmina a plecat de la Liviu Varciu! S-a intamplat ceea ce multi banuiau

Ami Teiceanu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, alături de care are o fată adolescentă, parcă a înflorit în ultima perioadă! Acest lucru se poate datora faptului că fata ei, Carmina, s-a întors acasă de câteva luni.
Ea și Liviu Vârciu au căzut de comun acord ca adolescenta să nu mai locuiască la București, acolo unde se mutase la liceu. Astfel, Carmina s-a întors acasă.

Ami Teiceanu a fosto prezenţă discretă în viaţa lui Liviu Vârciu, preferând să-şi crească fiica în linişte. Pentru că a crescut, Carmina a ales să se mute cu tatăl ei la Bucureşti, unde să facă şi liceul.

În septembrie 2017, Liviu i-a pregătit fiicei sale locul în casă, alături de iubita lui, Anda, dar şi de fetiţa care urma vină pe lume în aceeaşi lună. Lucrurile păreau să meargă foarte bine, însă Carmina s-a întors subit acasă la mama ei.

Ami Teiceanu și fiica ei au o relație specială
Problema ar fi fost că adolescenta avea un anturaj nu tocmai bun, astfel că Ami Teiceanu a decis ca fata ei și a lui Liviu Vârciu să se întoarcă la Arad. De când i-a venit fata acasă, bruneta radiază de fericire.

Cele două par să se înțeleagă iar de minune și au uitat de lunile în care adolescenta a fost plecată la București. Cele două își petrec aproape tot timpul împreună și sunt foarte bune prietene.

Ami și Carmina seamănă ca două picături de apă, iar cea mică nu uită să îi reamintească cât de mult o iubește, ori de câte ori are ocazia, prin comentarii lăsate la pozele de pe Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de mai bine de un an și au împreună o fetiță de șase luni. Anastasia a fost creștinată luni, iar cu ocazia evenimentului important din viața lui, Liviu Vârciu a făcut unele dezvăluiri.
Vedeta a vorbit despre cun decurge viața lui de când s-a născut Anastasia, despre nașii fetiței, dar și despre o eventuală căsătorie a lui cu Anda.
De a semenea, a anunțat și când va fi marea petrecere pentru botezul Anastasiei, 19 mai.

„Naşii nu stau, sunt nişte prieteni de-ai noştri foarte buni, ne ştim de foarte mulţi ani, şi am zis că ei vor fi naşii noştri de acum încolo câţi copii vom avea sau dacă ne vom căsători”, a spus Liviu Vârciu.

loading...

Concurentii emisiunii „Asia Express” au izbucnit in lacrimi atunci cand au citit mesajele primite de la apropiati.
Lora, Ionut Ghenu, Liviu Varciu, Ana Baniciu, Raluka si Andrei Stefanescu nu s-au putut abtine si au plans.

„De la mama şi de la tata…”, a spus Liviu Varciu.
Competiția e din ce în ce mai strânsă la „Asia Express”! În ediția de ieri, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a supus pe concurenți la o provocare extrem de dificilă. Ei au fost nevoiți să destrame echipele obișnuite și să se descurce cu alți parteneri.

Liviu Vârciu și Daniela Crudu s-au „trezit” în aceeași echipă, iar pentru cântăreț a fost o luptă cu el însuși.
Vârciu a fost un sac de nervi toată emisiunea, dar într-un final a învățat să fie „zen” de la Cruduța. Mai mult, el le-a oferit telespectatorilor o imagine de neuitat cu Cruduța.

La un moment dat, Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp.
Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă.

Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei.
„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aic. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo!

Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, s-a enervat Liviu Vârciu.
După câteva minute, artistul și-a acceptat soarta și chiar i-a oferit celui care îi conducea un peisaj de neuitat. El i-a tras Cruduței maioul în jos și i-a dezgolit sânii, în plină stradă.

„Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu, după ce i-a tras maioul Cruduței. Daniela nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.

loading...

Leave a Reply