După ce a pus această fotografie pe internet, mulți i-au zis că e prea grasă și nu merită să aibă un iubit slab. Răspunsul acestei fete a făcut înconjurul lumii în numai câteva zile

Melissa Gibson este din Kentucky, Statele Unite ale Americii. Aceasta a postat o fotografie alături de iubitul ei pe o rețea socială, dar fata nu se aștepta să fie atât de criticată pentru acest lucru.

În seara de Revelion, Melissa a publicat pe contul ei de Instagram o imagine alături de iubitul ei, în care amândoi arătau foarte fericiți. Totuși, femeia a fost surprinsă să descopere că imediat au început să curgă în comentariile de sub fotografie mulțime de mesaje negative și critice la adresa greutății ei. Cu alte cuvinte, oamenii îi reproșau că ea nu își merită iubitul, pe motiv că acesta este mult mai slab decât ea.

Ce nu știau însă acești oameni care au atacat-o pe Melissa este că ea este o militantă a gândirii pozitive, că susține o gândire sănătoasă, care nu ține cont de kilograme și de cât de diferiți sunt oamenii când vine vorba de aspectul fizic. Femeia nu a stat pe gânduri și a scris o serie de mesaje surprinzătoare către cei care o criticau în social media. Mai mult, fanii acesteia i-au luat partea și au admirat-o pentru relația fericită pe care o are cu iubitul ei.

loading...

Femeia nu s-a descurajat din cauza comentariilor negative postate de necunoscuți, ci le-a transmis că, în ciuda piedicilor puse de oameni, ea și iubitul ei vor lupta pentru dragostea lor, pentru dreptul lor la intimitate și la a se afișa liberi oriunde, a fi acceptați de cei din jur și priviți cu drag.

„Nu voi juca după cum îmi cântați voi”, le-a mai transmis femeia celor care o critică pentru felul în care se afișează, lângă iubitul său mai tânăr. „2018 este anul iubirii, al dragostei care nu este condiționată de greutatea corporală, vârstă, abilități, diferențe de sex, sexualitate, rasă, etnicitate sau religie”, a mai spus aceasta.

loading...

Leave a Reply