Munte de cadouri pentru fetita Cristinei Siscanu si a lui Madalin Ionescu. Ce a primit cea mică și câți bani a strâns cuplul de la invitați: Așa da recompensă:

Munte de cadouri pentru fetita Cristinei Siscanu si a lui Madalin Ionescu. Ce a primit cea mică și câți bani a strâns cuplul de la invitați: Așa da recompensă:

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au organizat, zilele trecute, petrecerea de rupere a turtei fetitei lor, Petra. Micuta sarbatorita a primit hainute, jucarii si bani, dar si daruri personalizate de la invitatii sai.

Asa cum era de asteptat, invitatii sositi in numar foarte mare au avut grija sa ii aduca sarbatoritei daruri numeroase, pretioase si absolut spectaculoase.

Evenimentul, care a avut loc la ballroom-ul de super fite amenajat special in culorile Pink&Black pentru aceasta petrecere, a fost unul demn de un botez, atat ca numar de invitati, cat si ca pregatire, meniul servit, muzica si atmosfera.

loading...

Bineinteles, in centrul atentiei s-a aflat micuta Petra, care a fost tratata de toata lumea ca o adevarata printesa.

Zeci de rochite, care mai de care mai vesele si colorate, scurte, lungi, ii, accesorii, pantofiori, a primit Petra de ziua ei. Nu au fost uitate nici jucariile, cele de plus sau papusile, jocurile de logica si atentie, speciale pentru copiii de varste mici sau toboganul de montat in gradina.

Petra a primit insa si cadouri personalizate, un set de baie cu numele sau “Princess Petra” brodat manual pe piept, dar si bani ca sa ii poarte noroc! Nasii au adus chiar si o „cutie cu ganduri bune”. In interior se aflau mici felicitari pe care invitatii au putut sa scrie si sa-i transmita micutei sarbatorite sfaturi si urari de viata lunga si buna.

loading...