Oana Zăvoranu a decis! Va face un copil! Vrea un băiețel

Oana Zăvoranu a decis! Va face un copil! Vrea un băiețel

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care, în ultima vreme, s-a schimbat enorm. După ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei, Oana a devenit mai puțin mondenă, s-a lansat în afaceri cât se poate de serioase și s-a apucat să le facă praf pe vedetuțele din jurul ei.

Oana Zăvoranu a fost invitată în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1 și acolo a făcut o serie de dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat cu ea. Nu s-a ferit să dicute despre operațiile estetice, despre viitorul relației ei cu Alex, despre familie. ”Nu am botox, nici măcar botox nu am. N-am nimic nici în buze, sunt aşa cum m-a lăsat mama mea, vreau să îmi fac, în schimb, un jawline.

Dacă mi-aş face ceva aş spune: da, am făcut. Cât chirurgia estetică te înfrumuseţează nu e nimic rău în a apela la ea. N-am buze puse, eu sunt naturală că nu am cum să vorbesc despre altele. La sâni am umblat, la faţă îmi este cam frică. Nu am pomeţi puşi, nu am buze puse, poate o să îmi pun botox”, a explicat vedeta. Și, recunoaște ea, acum, de când simte că formează, cu adevărat, o familie alături de soțul ei, se gândește cum va fi când va devein mamă. ”

O să lucrăm la acest lucru (la un copilaş, n.red.), dar nu acum pentru că suntem prinşi cu afacerile. Dar sunt curioasă cum ar arăta băiatul meu. Contează cât de puternici suntem, dar acasă trebuie să fie cineva mai calm decât noi”, a spus Oana Zăvoranu.

 

Citeste si: Oana Zăvoranu dă de pământ cu Monica Gabor: ”Era un model infect”

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Monica Gabor: ”Era un model infect”

loading...

Oana Zavoranu a inceput o campanie dura impotriva celor pe care nu ii considera exemple bune de urmat
foto: Facebook

În războiul ei de ridiculizare a celor pe care îi numește non-valori, Oana Zăvoranu atacă la baionetă modelele după care se ghidau, în urmă cu ceva ani, tinerele din România. Și, pentru a fo mai elocventă, nu a menajat-o deloc pe Monica Gabor…

Mai exact, de curând, Oana Zăvoranu a început un război cu persoanele pe care le consideră toxice pentru societate și care, din punctul ei de vedere, nu fac absolut nimic util. Iar mesajele pe care le postează pe conturile ei de socializare sunt cât se poate de dure, Oana fiind decisă să nu menajeze pe nimeni, indiferent de popularitatea persoanei cu pricina. Iar printre victime a ajuns și Monica Gabor, fostă Columbeanu, aceasta fiind dată exemplu pentru comportamentul tinerelor care au luat-o drept exemplu.

”Așa cum acum câțiva ani, Monica Columbeanu era un model infect de a crea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci FIX nimic și să îl iei pe bunicul de soț și toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani… așa , AZI, trăim o ”scleroză în plăci” în care influencerele my ass, bloghistele, mocangioaice, fomiste și proaste încearcă să vă ”influențeze” pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până-n picioare, schimonosită în niște haine ieftine și ridicule”, a notat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

loading...