Ozana Barabancea, prima aparitie la TV, dupa ce a slabit spectaculos! A dezvaluit cate kilograme are acum

Ozana Barabancea a slabit spectaculos si este tare mandra de noua ei silueta. Vedeta a ajuns sa canntareasca 71 de kilograme, insa nu vrea sa se opreasca aici, greutatea ideala la care vrea sa ajunga este 65.

Si-a facut aparitia pentru prima data la TV, dupa ce a slabit spectaculos si a dezvaluit cum a ajuns sa arate atat de bine, dar si sacrificiile pe care le-a facut.

“Acum am 71 de kilograme, vreau sa ma opresc la 65 daca o sa-mi stea bine, daca nu o sa mai punem doua, trei, sa vedem. Nu am avut cum sa ma opresc doar la operatia de micsorare a stomacului pe care am facut-o.

Am fost la o clinica, in Turcia, am fost internata acolo, o clinica foarte bine cotata si am fost foarte impresionata cat de stricti sunt la master detox.
Am baut sucuri de frunze, de ierburi, de iarba de grau incoltit. Nu a fost deloc usor primele trei zile. Singurul lichid pe care il puteam bea a fost o supa clara, in care aruncam niste condimente.

loading...

Nu aveam voie cu bijuterii din aur, farduri, parfum, cafea, ceai. Acest tratament se face sapte zile, eu am facut doar trei. Nu puteam sa ma tin pe picioare. Alergam in fiecare zi, faceam inot, aquagym si sauna. Dupa operatie am vrut sa plec cu stomacul acasa.

Primul gand a fost sa merg in pelerinaj la Istanbul, pentru ca acolo sunt foarte multe centre crestine si asa am imbinat. Prima data, inca de la receptie mi-au dat doua shot-uri cu ghimbir si lyme. Totul se face sub supraveghere medicala.

A patra zi am simtit ca sunt ametita. Pentru doua persoane se plateste 1200 de euro, timp de sapte zile si ai totul inclus, in extrasezon.
In prima zi m-am speriat. Cand am intrat in camera, am crezut ca sunt intr-un film SF. Nu a fost placut sa ai crampe, dar in 20 de minute am simtit ca renasc.

Dupa acest tratament, trebuie sa ai grija la alimentatie, sa continui cu sport, asta e recomandat. Vreau sa fiu frumoasa!”, a marturisit Ozana Barabancea.

loading...

Leave a Reply