Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! ”A fost doar o minciuna…” Acum tot adevărul a ieșit la suprafață:

Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! ”A fost doar o minciuna…” Acum tot adevărul a ieșit la suprafață:
Tanarul care a locuit aproape sase ani langa Cristian Pomohaci, Alwin, sustine ca a fost santajat sa spuna neadevaruri despre parinte.

”A fost doar o minciuna pentru ca am fost santajat. Nu este adevarat ce am zis. M-a santajat. Mi-au zis ca stiu unde locuiesc si e normal sa ma sperii. M-au obligat sa spun lucruri care chiar nu sunt adevarate. Am stat langa un om de la care am invatat foarte multe lucruri. Parintele este nevinovat”, a declarat Alwin pentru ”Acces Direct”.

De frica, Alwin a spus multe miciuni despre Cristian Pomohaci din cauza ca a fost amenintat sustine el. De teama, baiatul sustine ca a inventat totul.

loading...

CITEȘTE ȘI: Explicatii naucitoare. De ce Calin Geambasu si-a batut mama

Calin Geambasu vine cu explicatii socante despre motivele pentru care si-a batut mama, „nu l-a ajutat suficient si nu l-a iubit”. Mama se apara si spune ca l-a scos din belele toata copilaria.

„Ea imi spunea ca „fara mine mori in doua luni”. Eu am plecat de acasa cu aceasta povara pe umeri. Cand a vazut ca nu mor fara ea, a incercat sa-mi puna obstacole cu orice. Am avut aceasta refulare deoarece mi-am dat seama ca sunt singur pe lume.

Mai bine sa povesteasca cum se urca pe masa, ma prindea intr-un colt si dadea fara mila. Odata la propriu a rupt o curea si a luat alta”, a declarat Calin Geambasu, in cadrul unei emisiuni.
sursa: dailynews.ro

loading...

Leave a Reply