Răzvan Simion şi Dani Oţil, înlocuiţi la Neatza. Anunţul a fost făcut în emisiune

Anunțul surprinzător a fost făcut de unul dintre prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Dani Oțil și Răzvan Simion vor lipsi pentru că vor participa la reuniunea cu foștii colegi de liceu.

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului.

sursa: https ://www.romaniatv.net/

Citeste si: Ce salariu lunar castiga Razvan Simion la Antena 1! Lidia Bulbe castiga mult mai mult decât el. După ce plătește și pensia alimentară a copiilor, rămâne cu mai nimic:

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de doi ani și, desi prezentatorul TV este mult mai mare decat artista, la capitolul finante, blondina îi dă clasă iubitului ei.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de doi ani și, desi prezentatorul TV este mult mai mare decat artista, la capitolul finante, blondina îi dă clasă iubitului ei.
cu doi ani în urmă, Răzvan Simion a fost fotografiat ieşind din casa Lidiei Buble, după o noapte petrecută alături de artista de 22 de ani. Mult timp, prezentatorul TV nu a dorit să ofere declaraţii pe seama acestui subiect, limitându-se la a mărturisi că el şi soţia sa nu mai formează un cuplu.

loading...

Între timp, Răzvan şi Lidia şi-au asumat relaţia, ba chiar au venit de mână la câteva evenimente mondene. De altfel, de atunci, cântăreaţa nu pierde nicio ocazie de a afirma că este îndrăgostită până peste urechi, că se mândreşte cu faptul că are lângă ea un bărbat matur, de la care are în fiecare zi ce să înveţe. De altfel, Lidia nu face nici un pas fără să îşi consulte iubitul, căruia nu îi iese din cuvânt.

Lidia câştigă de trei ori mai mult decât Răzvan!
Un lucru este clar. Răzvan este cocosul în casă, iar Lidia nu dă nici un semn că ar semăna cu o găină harnică, ci mai degrabă cu o puiuţă mereu pusă pe şotii, dornică de celebritate. Ei bine, există, totuşi, un capitol la care cântăreaţa îi dă clasă iubitului mai mare cu peste 15 ani. Mai exact, atunci când vine vorba despre finanţe, Lidia câştigă mult mai bine decât iubitul ei. De la începutul acestui an, Ea a câştigat peste 50.000 de euro, bani proveniţi din concerte. Dacă înainte de a se cupla cu Răzvan, Lidia cânta pe 800 de euro, după mediatizarea excesivă de care a avut parte, ea nu urcă pe scenă fără 1500.

Concerte are gârlă şi, ce-i drept, vocea o ajută să se numere printre cei mai talentate soliste din România. Astfel, la un calcul simplu, putem deduce faptul Lidia câştigă aproape 17.000 de euro. În tot acest timp, Răzvan Simion câştigă 6000 de euro pe luna ca prezentator al Antenei 1, însă, din ei trebuie să plătească pensia alimentară celor doi copii, adică 1500 de euro pe lună.

loading...