S-a vindecat de cancer, apoi a anuntat copilul. Carmen Serban a uimit in aceasta seara pe toata lumea

La câteva zile după Revelion, Carmen Şerban a anunţat că este gata să se mărite în acest an şi că îşi doreşte să devină mămică.

Între timp, cântăreaţa de muzică de petrecere, cel puţin în privinţa căsătoriei. Artista a vorbit şi despre planurile pe care le are în acest an.
“A fost o glumă cu măriţişul. Am căzut pe nişte scări rulante la Dubai şi am spus ‘anul acesta, vreau, nu vreau, mă mărit’.

Atât şi nimic mai mult. Pe durata acestui an mă voi plimba prin întreaga lume. O să am multe concerte. Mi-aş dori să ajung în Maroc, la Marrakesh.
Sunt o bună gospodină, gătesc absolut orice.

Dau cu mopul, dau cu aspiratorul, calc… Spăl singură, cămăşile cu mânuţa mea”, a spus Carmen Şerban la un post de televiziune.

Citeste si: Când Adi Minune apare la volanul Ferrari-ului personal, toată lumea rămâne mască! Stai să vezi ce i-a cumpărat fiicei sale! Nu s-a uitat la bani

Fiica lui Adrian Minune și-a surprins, recent, fanii de pe contul de socializare, cu o apariție neașteptată. Nu la volanul unui bolid de lux, ci pe…bicicletă. Extrem de atrăgătoare, interpreta i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Carmen, fiica lui Adi Minune, nu mai este deloc un copil, iar în ultima perioadă a avut parte de o transformare spectaculoasă. Artista este o domnișoară care atrage privirile oricui, extrem de stitală și atrăgătoare, și nu ezită să arate tuturor acest lucru.

loading...

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoarea roșie, Carmen le-a arătat fanilor cu multă mândrie noua ei achiziție. O bicicletă primită cadou de la tatăl ei de care este mândră și care costă aproape 5.000 de euro. Reacția fanilor a fost pe măsură, mulți dintre ei fiind de părere că ipostaza în care a fost surprinsă este mai sexy ca niciodată.

De ce a refuzat Adrian Minune să vină la nunta lui Adi Mutu! Cei doi se aveau ca frații, dar acum…

Adrian Minune a ocolit nunta lui Adrian Mutu! Iată de ce a lipsit manelistul preferat al fotbalistului din programul artistic al evenimentului.

Între cei doi s-a legat o prietenie trainică în urmă cu aproape 10 ani, dar acum manelistul a refuzat oferta de a cânta pe „barter”, bazându-se doar pe banii strânși din dedicații.

Chiar dacă au fost prezente nume importante din industria muzicală la nunta lui Adrian Mutu, din programul artistic a lipsit cântărețul de manele, Adi Minune. Surse din anturajul lui Mutu susțin că acesta l-ar fi contactat pe artist pentru un program de nuntă clasic, spre dimineață, doar că fotbalistul a dorit ca reprezentația artistului să fie tot un fel de „barter”, ca și în cazul locației și al costumului, urmând ca manelistul să se bazeze doar pe încasările din dedicații.

Doar că, surprinzător, Minune a zis pas, motivând că are nevoie de o sumă fixă, cu care să fie sigur că își poate plăti trupa, sonorizarea.

Deranjat evident de refuz, Mutu a reușit să-l antameze pe Elis Armeanca, care a decis să onoreze evenimentul.

În aceeași seară cu nunta lui Mutu, Adi Minune a făcut spectacol la nunta Ilincăi Vandici.

loading...

Leave a Reply