Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri jenant de sincere! Ce schimbări s-au petrecut cu zona ei intimă după rejuvenare

Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri jenant de sincere! Ce schimbări s-au petrecut cu zona ei intimă după rejuvenare

Adriana Bahmuţeanu a apelat la rejuvenarea vaginală pentru a scăpa de un complex. Prezentatoarea TV a mărturisit că după ce şi-a făcut intervenţia se simte mai tânără şi că simte că pielea îi miroase mai bine.

Adriana Bahmuţeanu este fără îndoială una dintre cele mai nonconformiste personaje din peisajul monden autohton. Vedeta este deschisă la efectuarea procedurilor estetice, cu ajutorul cărora ajungi să te simţi mai bine în pielea ta, aşa că nu a ezitat să apeleze la una total neaşteptată: rejuvenare vaginală.

Prezentatoarea TV a vorbit sincer despre motivul care a determinat-o să apeleze la această procedură şi schimbările resimţite după efectuarea intervenţiei estetice. „Mirosul pe piele se simte pe toată pielea, nu doar în zona intimă. Am întinerit, îmi miroase pielea foarte bine. E un fel de igienă intimă mai profundă. Decât să te speli cu un detergent, e indicat să mergi să faci aşa ceva cu ozon. Este recomandat pentru o femeie care vrea să fie mai curată. Dispar tot felul de lucruri din acea zonă. Devii mai domnişoară fără să fii domnişoară. Este recomandat doamnelor cu operaţii, cu probleme, eu am avut fibrom uterin”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

De-a lungul vieții sale, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin experiențe destul de neplăcute. Iar printre ele se numără și intervențiile chirurgicale pe care a fost nevoită să le facă. Acum, Adriana Bahmuțeanu va fi nevoită să mai suporte încă o intervenție chirurgicală din cauza agresiunilor la care a fost supusă în timpul căsniciilor sale.

„Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Adriana Bahmuțeanu vrea să-și îndrepte nasul
Adriana este hotărâtă să se lase, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. „A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Share this...