Asta da veste! Giani Kirita, concurent si in sezonul 2 de Exatlon?! Raspunsul oficial a fost dat de faimos

By | June 5, 2018

Asta da veste! Giani Kirita, concurent si in sezonul 2 de Exatlon?! Raspunsul oficial a fost dat de faimos

Giani Kirita este unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Exatlon Romania. Faimosul a reusit sa-si uneasca echipa, iar acest lucru este recunoscut chiar si de catre Vladimir Draghia, marele castigator Exatlon Romania. Draghia a declarat la sfarsit ca nu ar fi ajuns acolo fara echipa lui.

Fanii Exatlon il vor pe Giani Kirita si in sezonul 2, acest lucru s-a vazut in cel mai recent live facut pe Facebook-ul WOWbiz.ro. „Te vrem in noul sezon”, „Giani esti nr. 1”, „Bravo, Giani, esti cel mai tare”, „Te intorci la Exatlon”, „Ai fost cel mai tare” sau „Vulturii, vulturii. Giani, sper sa te vad si in sezonul 2″, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Faimos.

„As da orice in viata sa mai repet experienta Exatlon. Sa nu mai fie atat de lung. Daca ar tine mai putin, trei luni jumate, as mai participa. Patru luni de zile, atunci cand deschideam ochii, ii vedeam fata. Mars, mars, ca nu te mai suport”, a spus Giani Kirita, in urma cu o saptamana, intr-un interviu Teo Show.

Citeste si:Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu

In urma cu aproape 4 ani, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii, in timp ce se afla la masa, pe Daniela Crudu.

Cunoscut ca un tip care se aprinde repede, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu, in timp ce se afla cu acesta la restaurantul unei pensiuni din Vatra Moldovitei, judetul Suceava, acolo unde au filmat pentru un show televizat.

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu. Bruneta i-a reprosat ca a dus-o la un restaurant modest
La un moment dat, Daniela Crudu s-a aratat deranjata de faptul ca restaurantul era unul modest. „Unde m-ai adus, mă? Ăsta e restaurant, săracule? N-ai decât să mânânci aici cu cine vrei. Eu am plecat din spelunca asta!”, a tipat Crudu la Kirita.

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: „Ce are, fa, carciuma asta, ce nu-ti convine?”
Iritat, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: “Fă, nu eşti sănătoasă? Ce are, fă, cârciuma asta, ce nu-ţi convine? Stai, fă, jos, că-ţi rup gura!”. Clientii localului au fost socati de dialog, dar s-au linistit dupa ce li s-a spus ca totul a fost doar o sceneta.

 

Citeste si: PENTRU CINE MAI AVEA inca DUBII…Daniela CRUDU recunoste: „Am facut-o pentru bani si nu imi pare rau. „M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să….”

Declarația bombă făcută de Daniela Crudu. Într-un moment de sinceritate, bruneta a dezvăluit în urmă cu ceva timp, lucruri mai puțin știute despre viața ei de noapte.

Pe vremea când încă era asistentă la matinal, Cruduţa a vorbit despre faptul că a luat-o pe căi greşite încă de la vârsta de 14 ani: „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?”, a povestit Daniela.

Daniela şi-a inceput cariera de animatoare la 14 ani. „M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu îmi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, şi-a mai amintit Cruduţa.

Daniela s-a bucurat enorm când a primit şansa să lucreze în televiziune, iar remuneraţia nu era una care să îi asigure un trai demn de o prinţesă. Nici pe departe. Mai exact, salariul ei de început ar fi fost de 300 de euro şi ar fi crescut până la 50. “Mereu apar la prost îmbrăcaţi şi râde lumea de mine că îmi cumpăr haine din bazar. Eu nu câştig foarte mult şi nu îmi permit să îmi iau haine scumpe sau genţi de mii de euro. Plus că eu din ce câştig trebuie să îl ajut pe tata, să cumpăr mâncare în casă, să pun benzină la maşină”, a mai spus Daniela în urmă cu ceva timp.

sursa: https://www. libertatea.ro/

Share this...