Cât o va costa pe Elena Udrea nașterea în Costa Rica! Suma nu este deloc mică, de unde va scoate banii:

Cât o va costa pe Elena Udrea nașterea în Costa Rica! Suma nu este deloc mică, de unde va scoate banii:

Dacă Elena Udrea va rămâne în Costa Rica, ar urma să nască la spitalul Cima din San Jose, frecventat de mulți străini, în special americani și canadieni. O naștere aici costă 5.000 de dolari, iar conducerea clinicii arborează în curte steagul țării din care provine proaspăta mămică, potrivit GSP.ro.

Din acești bani, taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital. „Cima este o instituție privată, dar spitalele de stat din Costa Rica nu sunt departe ca nivel al condițiilor de spitalul nostru. Sistemul medical public este foarte bine pus la punct. Eu plătesc 1.200 de dolari pe lună contribuția la sănătate și nu am nevoie de ea. Dar din acești bani se pot plăti serviciile pentru alți pacienți care nu-și permit”, a precizat directorul spitalului, Alejandro Ayon.

ELENA UDREA, CONDAMNATĂ LA 6 ANI
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o pe Elena Udrea la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul Bute. Sentința este definitivă. Rudel Obreja a primit și el cinci ani de închisoare.

La ultimul termen al procesului, care s-a desfăşurat pe 9 mai, un procuror a cerut admiterea apelului formulat de DNA şi sporirea pedepselor primite în primă instanţă de Elena Udrea şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obeja, dar şi de ceilalţi inculpaţi.

Anchetatorii au solicitat, totodată, condamnarea fostului ministru al Economiei Ion Ariton, achitat de instanţa de fond pentru acuzaţiile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

 

Citeste si:

loading...

Ce spune Dragos Dolanescu, stabilit in Costa Rica, despre condamnarea Elenei Udrea: Iata ce se va intampa cu blonda dupa ce va naste copilul: La asta nu s-a gândit nimeni!

Marti, Elena Udrea a primit vestea condamnarii sale definitive la 6 ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Fosta deputata se afla in aceste momente in Costa Rica, acolo unde se afla sub azil politic.

Initial, blonda a marturisit ca a ales sa se retraga in Costa Rica, pentru a putea duce sarcina la bun sfarsit, departe de agitatia din tara, insa aceeasi tara ar putea sa o protejeze pe Elena Udrea de ultima condamnare.

Dragos Dolanescu, fiul regretatului Ion Dolanescu, stabilit si el in Costa Rica, a marturisit la un post de televiziune care sunt sansele Elenei Udrea de a scapa basma curata.

Dragos Dolanescu a explicat ca au fost cazuri de romani extradati din Costa Rica, chiar si in absenta unui tratat de extradare cu Romania, insa in cazul Elenei Udrea, situatia devine ceva mai complicata. Acest lucru se datoreaza copilului, care va deveni la nastere cetatean al Republicii Costa Rica, iar potrivit legilor statului, copilul nu va putea fi lasat fara mama.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!”, a scris Elena Udrea după aflarea sentinței.

loading...