Cătălin Cazacu a atentat în club la o divorțată celebră din România: Cum au fost fotografiați la 3 dimineața:

Cătălin Cazacu a atentat în club la o divorțată celebră din România: Cum au fost fotografiați la 3 dimineața:

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exatlon, a pus ochii pe una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Cele două vedete au fost filmate în ipostaze tandre, potrivit Cancan.ro care a obținut și primele declarații.

Îmbrăcați lejer și cu bun gust, cei doi au ales, contrar așteptărilor, să se așeze la barul localului, și nu să stea la o masă, așa cum procedează majoritatea vedetelor merg în Nuba.

La un moment dat, când distracția era în toi, în jurul orei 3 dimineața, Cătălin Cazacu și-a arătat deschis sentimentele față de frumoasa Maria Constantin. Fără prea mari menajamente și fără să-i pese de ochii curioșilor, sportivul a îmbrățișat-o călduros pe senzuală blondină.

La rândul ei, Maria Constantin a răspuns cu însuflețire la gestul făcut de Cătălin Cazacu. Cei doi au rămas lipiți unul de celălalt preț de câteva minute. Mai mult decât atât, în momentul în care Maria a început să se miște pe ritmurile muzicii, Cătălin a părut de-a dreptul fermecat. Cu greu a putut să-și ia ochii de la senzuala artista.

loading...

„Este bun prieten cu o prietenă de-ale mele. L-am cunoscut în seara respectivă în Nuba. Eu îl știam de la televizor. Am petrecut în club câteva ore, este un tip foarte tare. M-am distrat și m-am simțit bine în compania lui. Nu este nimic între noi. Nu am timp de combinații, sunt prinsă cu școala în această perioadă”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Eu am ieșit târziu din casă pentru că nu m-am obișnuit cu fusul orar. Am ieșit în club pentru că nu puteam să dorm. Acolo m-am întâlnit cu niște prietene, am petrecut câteva ore, apoi am plecat acasă singurel. Eu sunt un tip foarte sociabil, așa că am socializat”, a spus, la rândul lui, în exclusivitate pentru CANCAN.RO Cătălin Cazacu.

 

sursa: camcan.ro

loading...