De ce a refuzat Delia sa participe la Asia Express: Solista a pus o conditie speciala. Ce isi doreste cel mai mult:

De ce a refuzat Delia sa participe la Asia Express: Solista a pus o conditie speciala. Ce isi doreste cel mai mult:

Solista a marturisit ca a urmarit indeaproape competitia ‘Asia Express’. Se stie faptul ca aceasta este o impatimita a continentului asiatic, acolo unde a fost de mai multe ori in vacanta, impreuna cu sotul sau, Razvan Munteanu. Ea a declarat ca nu ar spune ‘nu’ unei astfel de provocari, insa cu o singura conditie. Delia ar vrea sa aiba in echipa sa oameni cu care sa se inteleaga.

”Am urmarit emisiunea, m-a prins, mi-a placut si am spus ca ar fi tare sa fim o gasca, sa ne intelegem bine, sa iasa circ doar daca vrem noi si mi-ar fi placut sa fiu cu oameni care imi plac foarte mult, dar este fix in perioada concertului meu”, a declarat Delia.

In primul sezon Asia Express, sapte echipe de vedete au acceptat provocarea, iar dupa un maraton de aproape 5.000 de kilometri, marele premiu in valoare de 30.000 de euro a revenit Ralukai si Anei Baniciu.

Cele doua i-au invins pe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, dupa o cursa contracronometru si o serie de probe dificile. ”A fost de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea! A fost greu, foarte greu, dar a fost frumos şi aş repetea această experienţă începând din acest moment. Am îndurat frig, umilinţă, oboseală. În acelaşi timp am văzut locuri superbe, am cunoscut oameni superbi. Sunt foarte emoţionată şi îmi pare rău că s-a încheiat”, a dezvaluit Raluka la finalul show-ului de pe taramul asiatic.

 

Citeste si: Cât cere Delia pentru a cânta la o petrecere privată sau concert ! Aici ce SUME COLOSALE !

loading...

Delia este o artistă valoroasă, iar oamenii care o vor pentru o cântare, la un eveniment privat, trebuie să scoată bani grei din buzunar.

Până acum, cântăreața cerea în jur de 6.000 de euro pentru o prestație. Acum, suma a crescut de trei ori.

„Dacă în trecut, Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestație la o nuntă sau vreo petrecere privată, în acest moment, situația s-a schimbat radical! Diva solicită nu mai puțin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat, alături și de un band, nici măcar un cent mai puțin! În condițiile date, cine o dorește ca invitată specială, trebuie să bage mână mai adânc în buzunar”, au dezvăluit persoane din showbiz, notează Wowbiz.

Sumă COLOSALĂ câştigată de Delia la concertele de Revelion! Cât cere artista pentru a cânta în noaptea dintre ani

Delia este una dintre cele mai bune cântăreţe din industria muzicală autohtonă, care a reuşit să impresioneze chiar şi artişti internaţionali, precum Rihanna şi Robbie Williams, în deschiderea concertelor cărora a şi cântat.
Succesele înregistrate în ultima perioadă au făcut-o pe artistă să-şi tripleze preţul, aşa că cine o vrea pe scenă în noaptea de Revelion trebuie să scoată din portofel chiar şi suma de 20.000 de euro.
Anul trecut, vedeta a încasat 6.000 de euro pentru un concert, mărindu-şi veniturile cu 18.000 de euro cu doar trei reprezentaţii susţinute în noaptea dintre ani.

PĂRERI ?

Sursa Wowbiz

loading...