Ea îl are acum iar cealaltă l-a avut pe Smiley. Cum au reacţionat Gina Pistol şi Laura Cosoi când au dat nas în nas, la un eveniment:

Ea îl are acum iar cealaltă l-a avut pe Smiley. Cum au reacţionat Gina Pistol şi Laura Cosoi când au dat nas în nas, la un eveniment:

Întâlnire de gradul zero între fosta şi actuala lui Smiley. Reacţia pe care Gina Pistol şi Laura Cosoi au avut-o când s-au revăzut a atras atenţia tuturor celor prezenţi.

Se pare că cele două nu au sentimente negative una faţă de cealaltă. Mai mult, reacţia lor a lăsat să se înteleagă că între ele există o relaţie chiar apropiată. Trecutul şi prezentul amoros al lui Smiley au dat nas în nas la un eveniment monden. Laura Cosoi şi Gina Pistol s-au intersectat la o gală de premiere, iar blondinele i-au lăsat mască pe toţi. Cele două s-au pupat şi s-au strâns în braţe, părând bucurose că s-au revăzut, spre suprinderea tuturor, potrivit Antena Stars.

Superbele blonde sunt prietene de ani buni, iar relaţia amoroasă cu Smiley nu le-a făcut să-şi strice relaţia. La eveniment, Laura Cosoi nu a fost singură, ci însoţită de soţul ei, Cosmin Curticăpean, care vine la toate evenimentele cu ea.

 

Citeste si: Imagini incendiare cu Gina Pistol înainte să fie vedetă! Avea 18 ani, era urâțică și grăsuță, lucra ca vânzătoare în Roșiorii de Vede. Colegii au poreclit-o ,,Gina Mitraliera”!

Imagini incendiare cu Gina Pistol înainte să fie vedetă! Avea 18 ani, era urâțică și grăsuță, lucra ca vânzătoare în Roșiorii de Vede. Colegii au poreclit-o ,,Gina Mitraliera”!

Gina Pistol s-a născut pe data de 9 decembrie 1981, în Roșiorii de Vede din Teleorman, într-o familie săracă, tocmai de aceea Gina a fost nevoită ca imediat după terminarea liceului să se angajeze ca vânzătoare la un chioșc din orașul natal, pentru ca apoi să lucreze și ca operatoare la un xerox.

loading...

Se pare că atunci când era mică a avut probleme datorită numelui de familie, fapt pentru care unii colegi o porecleau ,,Gina Mitralieră”, ,,Gina Puşcă”, ,,Gina Tun” şi chiar ,,Gina Kalaşnikov”.

La vârsta de 19 ani a înțeles că dacă dorește să devină fotomodel, nu poate face acest lucru în Roșiorii de Vede, astfel că a venit în București, unde primul ei loc de muncă a fost cel de vânzătoare, însă de data aceasta ea a vândut într-un magazin celebru, unde clienții erau oameni cunoscuți și cu mulți bani.

În cele din urmă, Gina a avut noroc, un client a remarcat-o și i-a spus că va deveni un model celebru dacă va face mici ajustări referitoare la aspectul fizic.

Fiind ambițioasă, Gina a început să slăbească și să se îngrijească mai mult, în cele din urmă a reușit să câștige un casting și a pozat goală în revista Playboy. Din acest punct, toată lumea cunoaște povestea…

Iată imaginile:

sursa: frumusetile.com

loading...