Gabriela Cristea aruncă bomba! “Vine și un frățior!” Imagini superbe și declarații incendiare cu vedeta și Tavi Clonda!

Gabriela Cristea aruncă bomba! “Vine și un frățior!” Imagini superbe și declarații incendiare cu vedeta și Tavi Clonda!
Le-a luat mai mult până au devenit părinţi, dar acum au deja rodajul făcut. Iar fetiţa lor i-a convins că nu e atât de greu în trei.

Când i-am întâlnit prima oară, în 2013, la Kanal D, nu mulţi dădeau şanse relaţiei lor. Timpul, însă, a dovedit că Gabi şi Tavi se iubesc necondiţionat şi, după frumoasa nuntă de acum trei ani, în primăvară au făcut din nou chef mare, la botezul fiicei lor, Bella Victoria Margot (7 luni). Şi trebuie s-o spun: Tavi e un tătic de milioane! Şi rar mi-a fost dat să văd o familie mai veselă şi mai relaxată.

Întrebați despre viața de părinți cei doi au răspuns:
Până la patru luni, când am aflat sexul copilului, am crezut că vom avea un băieţel, căruia îi spuneam Adam. Aşa se vedea la ecografie. Eu am simţit de la început că este fată, însă doctorii ne-au spus că în proporţie de 30% ar putea să fie băiat, iar cordonul ombilical nu ne lăsa să vedem nimic concret. Iar când am făcut prima ecografie morfofetală a fost şi prima dată când ne-a arătat că e fetiţă. Pe noi ne-a interesat mai puţin asta, cât să fie un bebeluş sănătos.

Cât despre sarcina în vitro, cei doi au ținut să lămurească zvonurile:
Nu. Eu am făcut anul trecut cinci tratamente… ne-am chinuit, am plătit de ne-au sărit capacele, ca după aia să vină natural.Da, dar chiar merită să mergi la medic şi să încerci. Noi nu renunţasem, dar pentru moment obosisem.

loading...

Tratamentele nu sunt atât de greu de dus, în afară de faptul că ai nişte stări ca la menopauză, cu bufeuri, nervozitate… Psihologic e dificil. Eu am făcut câte tratamente se pot face maximum într-un an, după care doctoriţa mi-a spus: „Hai să ne oprim un pic, să lăsăm organismul să-şi mai revină“.

Şi urma ca, în primăvară, să mergem la o clinică în străinătate, ceea ce mi se părea deja foarte complicat. Așa că am zis să lăsăm măcar să treacă Sărbătorile. Şi Dumnezeu a avut alte planuri. Se spune că atunci când începi să te relaxezi, atunci se întâmplă. Bine, nu eram încrâncenaţi, dar ne doream foarte mult şi lucrurile nu se întâmplă chiar când îţi doreşti tu.

Mi-aduc aminte că, atunci când făceam testele de sarcină, stăteam amândoi cu inima strânsă. De exemplu, când făceam BetaHG, o analiză de sânge prin care descoperi sarcina, căpătasem un fel de fobie, de nu mai puteau asistentele să-mi găsească venele să-mi ia sânge, de parcă se ascundeau. Şi, la un moment dat, am zis că nu mai merg niciodată să fac analiza asta.

La care Tavi mi-a spus: „O să vină o zi când o să învingem şi analiza asta“. Şi aşa a fost. A fost victoria finală!

Asta este mai mult curiozitatea jurnaliştilor. Oamenii care mă iubesc şi mă apreciază şi cei pentru care lucrez nu sunt atât de stricţi. Au înţeles că şi eu sunt om, şi eu plâng, şi eu râd, şi mie mi-e foame, şi eu am chef sau nu să ţin cură de slăbire.

Până la urmă, oamenii mă apreciază pentru ceea ce le-am oferit din punct de vedere uman, nu ca imagine. Nu am fost niciodată fana operaţiilor şi a arătatului impecabil. Am avut şi eu perioade în care am arătat impecabil, a spus Gabriela despre silueta ei.

loading...

Leave a Reply