Inna, primele declarații despre relația cu actorul BURAK OZCIVIT! Ce se întâmplă între actorul turc și frumoasa româncă?

De o bună perioadă de timp se zvoneşte că s-ar fi produs o apropiere între Inna şi actorul Burak Ozcivit, el fiind foarte cunoscut în Turcia. Presa i-a cuplat pe cei doi, însă cântăreaţa a lămurit totul. El îi este profesor de turcă!

Actorul turc a făcut furori în România după ce au fost difuzate seriale în care a interpretat roluri principale. În viaţa personală, el este căsătorit cu Fahriye Evcen. S-au căsătorit anul trecut și formează unul dintre cele mai reușite cupluri din Turcia.

În presa din Turcia s-a speculat de multe ori că Burak Ozcivit și Fahriye Evcen ar trece printr-o perioada mai dificilă și că relația lor s-ar fi răcit, devenind că doi străini care locuiesc în aceeaşi casă.

loading...

Burak a reacţionat în urma acestor zvonuri, a explicat că ceea ce s-a scris sunt bârfe.
S-a aflat de curând faptul că Burak a filmat un spot publicitar alături de cântăreața româncă Inna, pentru un renumit brand de șampon.
Zvonurile au apărut şi de data aceasta. Jurnaliştii au speculat că prietenia dintre Inna și Burak ar fi zguduit relaţia actorului.

Burak Ozcivit (33 de ani) actorul pe care îl ştiţi din “Dragoste infinită” (Kanal D), dar şi din ”Suleyman Magnificul”, serial difuzat de acelaşi post tv în perioada 2011-2014, are necazuri în căsnicie, în urma colaborării  cu Inna.

Inna a oferit pentru primele declaraţii dintre apropierea cu actorul turc la filmările pentru reclamă: „Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turcă! Mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. A fost foarte tare și ne-am super distrat pe set. Turcia este țară în care publicul m-a primit mereu cu brațele deschise și sunt super emoționată pentru acest proiect. Abia aștept să va arătăm ce a ieșit”.

Dacă vi s-a părut interesant acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru.

loading...

Leave a Reply