Liviu Vârciu și-a arătat casa, dar fanii au reacționat imediat după ce au văzut unde stă artistul! Admiratorii nu au mai fost niciodată atât de duri cu vedeta! „Te vaiți de bănci, dar…”

By | June 3, 2018

Liviu Vârciu și-a arătat casa, dar fanii au reacționat imediat după ce au văzut unde stă artistul! Admiratorii nu au mai fost niciodată atât de duri cu vedeta! „Te vaiți de bănci, dar…”

Liviu Vârciu și-a arătat casa. Admiratorii artistului au reacționat imediat.

Liviu Vârciu este cunoscut publicului din România încă de pe vremea când făcea furori în trupa L.A. ulterior, artistul a demonstrat că are și calități de actor și prezentator de televiziune.

Liviu Vârciu se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, actuala sa iubită fiind însărcinată. Artistul mai are o fetiță, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu, care s-a mutat de curând în casă nouă, s-a plâns de foarte multe ori că are credite la bănci și chiar a afirmat că la noua locuință nu avea curent electric.

Liviu Vârciu și-a arătat casa. „Te vaiți de bănci, dar uite cum trăiești”

Liviu Vârciu a făcut publică o fotografie cu locuința sa.

„Relax acasă!”, a spus Liviu Vârciu.

După ce au văzut unde locuiește, fanii i-au transmis numeroase mesaje:

„Acasă după ce achiți ratele, până atunci casă”, „Bravo ție, te vaiți de bănci, dar uite cum trăiești!”, „Și spuneai că n-ai bani, ai curent…Să o stăpânești sănătos”, Pentru asta e rata?”.

Sursa: libertatea.ro

 

Citeste si: S-a mutat în locuință nouă cu iubita lui și un detaliu a lăsat mască pe toată lumea. Cine mai are așa ceva?! Uite ce și-a făcut Liviu Vârciu în casa

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul face schimbări în casa în care locuiește.

Liviu Vârciu este în culmea fericirii, căci a devenit din nou tătic. Iubita lui, Anda Călin, a adus pe lume o fetiță. Artistul mai are o fiica, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu, care a fost căsătorit o singură dată, este pus pe schimbări în casa în care locuiește.


Recent, artistul a fost la cumpărături pentru bebeluș, împreună cu fiica sa cea mare.

Pe de altă parte, vedeta își face cramă, după cum a ținut să anunțe prietenii virtuali.

Citeste si: Lumea banuia demult acum e oficial! Adevărul despre relația dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu: „Chiar și cei din jurul nostru ne…”

Nea Mărin este un personaj cu totul aparte în peisajul monden românesc. S-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Nea Mărin a spus totul despre relația dintre el și Liviu Vârciu. Întrebat care este adevărata relație cu vedeta și de unde această apropiere, Nea Mărin a răspuns cât se poate de sincer: „Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”

Nea Mărin este un personaj cu totul aparte în peisajul showbiz-ului românesc. S-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Dacă nu ați făcut dans, ce altă meseria ați fi avut?

Nu există pentru mine altă meserie. De copil am iubit dansul. La sfârșitul clasei a VIII-a când diriginta ne-a întrebat pe toți ”Ce vreți să vă faceți când veți fi mari?”, eu am zis că vreau să fiu dansator și instructor. Și, uite, astăzi sunt coregraf, munca mea este recunoscută.

Care este adevarăta relație cu Liviu Varciu și de unde această apropiere?

Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.

Cât de importanți sunt banii?

Eu tot ce am făcut am făcut din pasiune. Am muncit foarte mult pentru a mă perfection. Eu nu m-am gândit la bani, banii au venit abia apoi, după multă muncă. Pentru mine este important profesionalismul. Dansul este o mare bucurie pentru mine.

Cel mai amuzant moment prin care a trecut de-a lungul carierei

Eu am avut multe turnee de-a lungul timpului și am văzut lucruri la care nici nu visam. Pentru mine, un copil care a crescut la țară, era totul ca din poveste.

Cum a fost la filmările Aventură cu 4 stele, fiind pentru prima dată concurrent într-o emisiune?

A fost cea mai frumoasă experiență, am fost dracul gol și la ”Aventură cu 4 stele”. Eu chiar m-am pregătit, m-am gândit că mă vor pune la cele mai mari provocări. Îmi imaginam că mă vor pune să mă cațăr prin copaci, să mă urce pe munți. Eu sunt obișnuit să fiu tot timpul în competiție. Până la urmă eu i-am alergat pe cameramani, am schimbat doi, nu țineau pasul cu mine.

Vreo pățanie ieșită din comun, ceva memorabil în Grecia?

Așa cum am zis, eu eram pregătit pentru cele mai mari provocări. Când ei dădeau startul eu eram deja la finish. Mai făceam și a doua oară traseul. A fost o experiență memorabilă, plină de umor.

Share this...