Ce premii pot câștiga șoferii care se înscriu la mega-concursul organizat de Poliția Română?

Așa cum vă anunțam într-un articol anterior, Poliția Română organizează un concurs destinat șoferilor care, pe parcursul anului 2019, au condus corect și nu au primit nicio sancțiune contravențională.

Poliția Rutieră Română a demarat un concurs care își propune drept scop scăderea numărului accidentelor rutiere prin stimularea șoferilor să respecte codul rutier și să adopte un comportament preventiv la volan. Astfel, șoferii care nu au înregistrat abateri rutiere anul trecut se pot înscrie la concurs, accesând acest LINK. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Premiile constau în vouchere de combustibil, vouchere la restaurant sau cursuri gratuite de conducere defensivă. Perioada de înscriere la concurs este 20 mai – 20 iunie 2020.
„Ai condus regulamentar pe durata întregului an 2019? Asociația Green Road și Poliția Română apreciază conduita ta preventivă și te invită la campania „Șoferi de nota 10!” – ediția a III-a. Te înscrii cu datele personale în perioada 20 mai – 20 iunie și poți să câștigi un plin gratis, o cină la Hard Rock Cafe sau un curs de conducere defensivă la Academia Titi Aur «Șoferi de nota 10!» este campania anuală de premiere a șoferilor care nu au avut abateri rutiere și a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România”, au transmis organizatorii concursului.
„Noi propunem o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite. Ne dorim ca prin această campanie să aducem valoare adăugată eforturilor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere în România, iar premiile să motiveze tot mai mulți șoferi să adopte un comportament preventiv la volan”, se mai arată în comunicatul transmis pentru organizarea acestui concurs.
La campania „Șoferi de nota 10!” pot participa toate persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
• să fie persoane fizice cu reședința în România;
• să fi deținut permis eliberat de autoritățile române pe întreaga perioadă a anului 2019;
• să nu fi avut abateri rutiere în anul 2019.

Share this...