Home / Actualitate / O mai știți pe Viorica Dăncilă? Fosta ei consilieră A DAT DE BELEA

O mai știți pe Viorica Dăncilă? Fosta ei consilieră A DAT DE BELEA

Chiar dacă nu a dispărut decât de vreo șase luni din viața publică, Viorica Dăncilă pare să fi devenit deja o amintire suficient de îndepărtată (sau nici măcar atât) pentru mulți dintre români. Ocazional, ea mai revine în interesul opiniei publice, mai degrabă «promovată de alții».

 

De data aceasta este vorba despre o informație care vine din județul Sălaj, acolo unde procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul acestei circumscripții au reţinut-o pe Daniela Coţa. Sigur, nu mulți români au auzit despre Coța. Însă, aceasta este nimeni alta decât fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și ea la rândul ei o fostă… conducătoare de partid aflat și la putere și în opoziție.
Revenind la Daniela Coța, procurorii din Sălaj o acuză pe aceasta de obţinere ilegală de fonduri. În sarcina ei au fost reținute 26 de acte materiale şi nu mai puțin de 228 de fapte de delapidare! Enorm am spune noi.
„Prin întocmirea a 228 de înscrisuri care atestau în mod nereal remiterea unor sume de bani către jucători sau antrenori, în aceeaşi perioadă de timp, inculpaţii şi-ar fi însuşit din conturile clubului de volei peste 1.900.000 lei”, se arată în comunicatul care a fost transmis pe 22 mai 2020 de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.
În context, trebuie precizat faptul că Daniela Coţa şi soţul ei sunt învinuiți că ar fi primit pe nedrept finanţare de 1.200.000 lei din bugetul local al municipiului Zalău pentru clubul local de volei. Cei doi au fost reprezentanţi ai echipei Volei Club Zalău în perioada 2017-2020.
Gurile rele spun că poate intervine Viorica prin relațiile sus-puse pe care le mai are pentru a-și scoate fosta consilieră de la ananghie. Noi ne-am întreba dacă se pot face manevre de genul acesta în lumea justiției?

Share this...

Check Also

Guvernul a anunțat: CE SE DESCHIDE DUPĂ 1 IUNIE?

După mai multe momente de tărăgănări și indecizii, reprezentanții Guvernului României au publicat, în cele …