Senzațional! Un șofer A ÎNTREBAT POLIȚIA DACĂ ARE VOIE SĂ CLAXONEZE DUPĂ FETE

Unii dintre șoferi pun multe întrebări ciudate și se consideră mereu nedreptățiți. Mai ales dacă au fost amendați! Dar până a ajunge să întrebi Poliția pe Facebook dacă ai voie să claxonezi după fete e cale lungă. Culmea e că, în cazul de față, oamenii legii chiar i-au răspuns buclucașului șofer!

Polițiștii i-au răspuns pe Facebook unui șofer care a întrebat de ce a fost amendat după ce a claxonat o fată care îi plăcea. Bărbatul și-a expus situația pe pagina Poliției: „Eram la semafor și am claxonat o fată care traversa. Las și eu întrebările astea aici, poate mă lămuriți voi:
1.De ce am primit amenda aceasta penibilă?
2.Ce lege încalc eu că îmi place o fată mare?
3.Cum vă dați seama cine claxonează că erau mai multe mașini?
Știu că nu o să răspundeți că nu aveți ce și oricum nu înțelegeți. Lăsați, bă oamenii să-și facă treaba”.

Neașteptat a fost că polițiștii i-au dat respectivului șofer un răspuns, pe care l-a văzut toată lumea:

„Ați fost amendat pentru că ați claxonat, nefiind într-o situație de evitare a unui pericol imediat. Mai e penibilă amenda?
Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… și dacă nu interesează pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?
Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi jantele strâmbe. Pe viitor, vă sfătuim să fiți atent la gropi… chiar și atunci când mergeți pe jos!„

Share this...