Vrea iar să fie șefu’ la țară. MAI ARE VREO ȘANSĂ?

Cunoscutul Ponta Viorel și-a anunțat intențiile care îl călăuzesc în această perioadă să lupte cu multă determinare pentru binele românilor: vrea să fie președintele țării începând cu anul 2024.

 

Pentru că unii dintre politicieni au senzația că se plictisesc în această perioadă de pandemie, își fac planuri pentru anul… 2024. Este și cazul lui Ponta Viorel care și-a recunoscut greșelile din trecut și a declarat că va fi mai atent pe viitor. În acest sens, el așteaptă cu mult interes alegerile prezidențiale din 2024. Știe sigur că Iohannis nu îl va mai putea învinge, așa cum s-a întâmplat în anul 2014.
„Îmi doresc să candidez în 2024 la funcția de președinte al României. Și până atunci vreau să fiu liderul Pro România. Și vreau să fiu într-o alianță de centru-stânga, reformată, modernă și eficientă”, a declarat Ponta Viorel, în direct la o emisiune difuzată de Antena 3.
El pare să fi rămas fidel principiilor din anul 2019, atunci când nu a mai candidat pentru prezidențiale, deși își dorea acest lucru. „Înfrângerea e a mea (cu referire la prezidențialele din 2014), dar greșelile pe care le-am făcut, faptul că m-am înconjurat de baroni, de oameni detestați, care reprezentau un lucru pe care eu nu-l reprezentam evident că m-a costat. Faptul că i-am ascultat când mi-au spus că avem destule secții de vot în străinăte, faptul că mi-au zis: ce bine a ieșit manifestarea de pe stadion! E greșeala mea, e lipsa mea de experiență”, mărturisea spășit, în anul 2019, Ponta Viorel.

Share this...