Ce MAȘINĂ DE FIȚE are Daria Radionova!

Presa mondenă din România a prezentat un subiect care începe să facă vâlvă prin mediile de socializare. Voi ați aflat ce mașină bengoasă și-a tras Daria Radionova?

Vestea că Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi este cunoscută deja pentru românii care sunt la curent cu mondenitățile de pe la noi… și nu numai! Însă despre noua mașină pe care o conduce Daria Radionova nu foarte multe persoane au aflat. Autovehiculul este unul care cu adevărat poate fi încadrat în ceea ce se numește «ultimul răcnet»! Pe lângă dotările de ultimă generație, mașina este una cu adevărat pe placul Dariei pentru că este placată cu mii de pietre prețioase! Noua iubită a lui Alex Bodi, care a înclocuit-o pe Bianca Drăgușanu în viața acestuia, pare să fie proprietara unei averi nu tocmai mici. Cel puțin dacă ne raportăm la mașina pe care o conduce. Daria se afișează prin cercurile lumii bune de la Londra, iar pe străzile capitalei britanice conduce un Lamborghini foarte modern, special modificat pentru a satisface gusturile Dariei. Asta pentru că mașina este acoperită cu mii de pietre prețioase swarovski!
Cum se știe deja, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, cu destul scandal, în data de 10 martie 2020. Divorțul s-a pronunțat la notar, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele chiar și în acele ultimele momente în care mai erau soț și soție. Aceștia și-au spus tot felul de cuvinte deloc frumoase, de fapt valuri de acuzații în public. Acuzațiile au vizat detalii legate de infidelitate (de ambele părți), violență domestică, dar și aspecte de natură financiară. După două săptămâni de certuri care au fost bine mediatizate de presa de scandal, Alex și Bianca au anunțat că se vor împăca. Veștile bune despre cei doi nu au ținut prea mult. La scurt timp, Alex Bodi s-a atașat tot mai mult de iubita din capitala Marii Britanii, semn că, într-adevăr, Bianca… știa ceva!

Share this...