Ce ochi albaștri are fetița Andreei Marin! Seamănă cu mama sau cu tata?

De 1 iunie, Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au decis să petreacă momente de liniște, împreună, în aer liber. Ulterior, Andreea a postat pe Facebook o fotografie în care fetița ei, în vârstă acum de 13 ani, apare în toată splendoarea.
Vă prezentăm și noi imaginea postată de Andreea pe Facebook ca fiind publică (prin aceasta înțelegându-se că și-a dat acordul ca imaginea fiicei ei minoră să poată fi reprodusă de site-urile de știri).

Prezente la promenadă prin câteva locuri mai înverzite din București, Andreea Marin și fiica ei Violeta au atras multe priviri. Fanii au fost încântați să le vadă pe amândouă, într-o ipostază foarte apropiată, chiar de Ziua Copilului.
„La mulți ani copiilor noștri și copilăriei ce trăiește încă în noi! ❤️”, a scris Andreea Marin pe pagina proprie de Facebook.
Internauții i-au urat «La mulți ani» micuței Ana Violeta. În vârstă de 13 ani, Violeta este fiica rezultată din căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică Junior. Fata a venit pe lume pe 15 decembrie 2007 și a adus multă bucurie în viața părinților ei, chiar dacă aceștia au divorțat când Violeta avea doar 6 ani. Deși, Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu din 2014 de când au și divorțat, cei doi sunt uniți de rodul iubirii lor, Violeta.
Puțini sunt cei care știu că fetița a fost botezată cu numele Violeta, care este și al doilea nume al Andreei Marin. Zâna Surprizelor a încercat să o țină pe Violeta departe de ochii presei, pentru a nu fi implicată în scandaluri mediatice, motiv pentru care nu postează des fotografii alături de aceasta.
„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat, anul trecut, Andreea Marin la o emisiune de mondenități.
Apropo de culoarea ochilor micuței Violeta, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cu cine seamănă mai mult fetița. Voi ce părere aveți?

Share this...