Gata cu statul acasă: SE DESCHID MALL-URILE!

Vești bune pentru românii care dispun de suficient de mult timp liber, de bani și care sunt pasionați de shopping, beauty și socializare în medii zgomotoase, precum mall-urile. Pentru ei, Guvernul a dat undă verde ca spațiile comerciale situate în centrele de tip mall să poată fi redeschise de la mijlocul lunii iunie! Totuși, există O CONDIȚIE!

Conform informațiilor oficiale sosite în ultimele zile, Guvernul României va permite redeschiderea mall-urilor începând cu data de 15 iunie 2020. Totuși, există o condiție, care este destul ignorată în momentul de față: să nu crească numărul românilor infectați cu Coronavirus până la acea dată! Ca atare, deschiderea mall-urilor este posibilă la 15 iunie 2020, doar dacă numărul românilor infectați va scădea sau, cel mult, se va menține la un nivel similar celui din prezent.
În acest sens, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat: „Alături de premierul Ludovic Orban, am avut o întâlnire cu membrii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”.
De asemenea, ministrul Economiei a punctat ferm că Guvernul României nu ia momentan în considerare posibilitatea deschiderii cinematografelor şi a locurilor de joacă din interiorul mall-urilor. „Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie 2020 să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor-uşor, se vor da și alte măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, astfel încât viaţa românilor să revină la normalitate”, a mai precizat ministrul Virgil Popescu.

Share this...