Povestea femeii care A UDAT 2 ANI O PLANTĂ despre care credea că e naturală

Zilele trecute, o poveste relatată în presa internațională a făcut senzație pe internet. Milioane de oameni de pe întreaga planetă au citit despre povestea unei femei care a udat timp de doi ani o plantă despre care credea că este naturală.

 

O femeie din Statele Unite ale Americii, Caelie Wilkes după cum a prezentat-o presa internațională, a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare după ce o istorioară din viața ei a devenit publică. Povestea este una oarecum tristă, dar cu un final din care pot fi desprinse anumite concluzii cu rol constructiv. Totul a pornit de la o postare în care americanca a mărturisit că, timp de doi ani, a udat o plantă. În tot acest timp, planta nu și-a schimbat deloc dimensiunile (nici culoarea). Pentru a o încuraja să se dezvolte și mai mult decât prin administrarea de apă (și dragostea cu care o înconjura) femeia a decis că ar fi cazul să mute planta într-o vază. Însă ce a urmat a surprins-o cu totul și a făcut-o să treacă chiar printr-o scurtă perioadă de anxietate.
„Am fost atât de mândră de această plantă. O aveam de doi ani și credeam că e perfectă. Am pus-o la fereastra de la bucătărie, îmi plăcea foarte mult de ea. I-am făcut un plan de udare pe care îl respectam cu strictețe și nu lăsam pe nimeni altcineva să o ude”, a scris Caelie Wilkes la începutul postării de pe o rețea de socializare.
Șocul a venit atunci când femeia și-a dat seama că, în tot acest timp, a avut grijă de o simplă bucată de plastic. „M-am decis s-o transplantez pentru că găsisem o vază care i se potrivea perfect. Când am scos-o din recipientul original, mi-am dat seama că era un «FAKE». Era atașată la un bloc de spumă și decorată cu nisip. Și am pus atât de multă dragoste în ea, i-am spălat frunzele. Simt că acești doi ani au fost o minciună”, a mai povestit femeia.

Share this...