Regele Mihai ar fi fericit. România va avea încă un prințișor

Chiar de 1 iunie 2020, de Ziua Copilului, prințul Nicolae, nepotul fostului Rege Mihai I, a venit cu un anunț surpriză: urmașii fostului suveran al României vor crește, numeric vorbind, cu încă un membru!

Pe o pagină de socializare, prințul Nicolae și soția sa au mărturisit că au împreună un copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului 2020 (în luna noiembrie mai exact). Internauții au reacționat imediat cu mesaje de bucurie și urări, fiind încântați că România va avea un nou prințișor.
Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris prințul Nicolae pe pagina sa de Facebook.

 

Prințul Nicolae mai are un copil

Totuși, acest copil nu este orimul pe care prințul Nicolae îl are. Deși este însurat, prințul mai are un copil cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, cu care a avut o relație de concubinaj. Anul trecut în urma insistențelor făcute de femeia cu pricina, prințul Nicolae a acceptat să fie supus testului de paternitate. Iar rezultatul a ieșit pozitiv. Nicolae a făcut public rezultatul, asumându-și responsabilitatea legală față de copilul în vârstă acum de câțiva ani.
„Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de el. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața lui este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a mai scris recent, tot pe Facebook, prințul Nicolae.

Share this...