TESTUL VIETII: Ce spune despre tine tipul de lumânare pe care îl alegi

Multe dintre alegerile pe care le facem se bazează pe puterea subconștientului și ni se întâmplă să nu le putem explica decât dacă ne gândim la această variantă. Probabil că și ție ți s-a întâmplat de multe ori să iei anumite decizii fără să ai un motiv solid.

Chiar și așa, alegerile pe care le faci pot spune multe lucruri despre personalitatea ta, iar un mod util prin care vei putea să vezi asta este următorul test pe care l-am pregătit pentru tine. Nu te gândi prea mult și doar alege una dintre lumânările de mai jos.

1. Negru

Este culoarea persoanelor puternice și reflectă faptul că poți trece peste cele mai grele încercări.

2. Mov

Ai o acumulare de energie și forță; totuși, nu ești sigur pe tine și ai nevoie de confirmarea celorlalți.

3. Alb

Ești pur și ai un scop bine definit, iar spiritul tău este plin de energii afectate de Lună.

4. Albastru

Cel mai probabil tu ai niște abilități fizice impresionante și nu îți este foarte greu să te recuperezi după anumite nefericiri.

5. Verde

Ești o persoană pașnică ce iubește liniștea și relaxarea; îți place să fii cu capul în ori și să te deconectezi de restul lumii.

6. Galben

Ești o persoană care învață foarte repede și foarte ușor; nu îți este greu să comunici și să gândești clar.

7. Roșu

Ești o persoană pasională, plină de energie și nu îți este greu să te simți mereu plin de viață.

S-a căsătorit cu femeia asta superbă, dar a doua zi a dat-o în judecată și i-a cerut 20.000 de dolari despăgubire! A fost atât de speriat când a văzut-o fără machiaj încât a confundat-o cu un hoț!

Multe femei poartă machiaj atunci când ies la întâlniri sau când se întâlnesc cu oameni noi și a devenit ceva normal ca o femeie să se machieze pentru a o face să arate mai bine decât în mod natural.

Însă un algerian nu este de acord cu asta, drept dovadă că a dat-o în judecată pe soția lui la o zi după nuntă. Motivul? nu arăta bine fără machiaj.

Mai precis, el a dat-o în judecată pentru că ,,l-a păcălit” să o ia de nevastă folosing machiajul ca armă.

La doar o zi a chemat-o în fața instanței și i-a cerut despăgubiri de 20.000 de dolari pentru că nu i-a arătat trăsăturile ei ,,reale”.

Bărbatul a spus în fața curții că a fost șocat când s-a trezit a doua zi dimineață și a găsit-o pe femeia de lângă el arătând atât de diferit încât nici nu o mai recunoștea!

O sursă care a participat la proces a povestit: ,,A spus că femeia era foarte frumoasă și atractivă înainte de căsătorie, dar când s-a trezit de dimineață și a aflat că s-a demachiat, a fost îngrozit.

Mirele a cerut 20.000 de dolari despăgubire pentru suferința lui psihologică”.

Se pare că bărbatul a crezut prima dată că femeia e un hoț care intrase în casă cu o noapte înainte!

Băiatul a primit în dar o pereche de ochelari de soare, dar când i-a luat și i-a pus la ochi ca să-i poarte, nu i-a venit să creadă ce vede! A avut șocul vieții lui, uite ce a văzut cu ei

Cum ar arăta lumea fără pic de culoare? Pentru cei mai mulți dintre noi este foarte dificil să ne imaginăm.

Fiecare dintre noi asociază diferite culori cu lucruri, ceea ce ne face să ne simțim într-un anumit fel. De exemplu, negru poate fi asociate cu tristețea, iar roșu cu dragoste.

Din păcate, niciunul dintre aceste lucruri nu îi sunt cunoscute lui Xavier McCoury, un băiețel în vârstă de 10 ani, care s-a născut cu o afecțiune rară: el nu poate vedea culorile.

Drept pentru care, la aniversarea de 10 ani, părinții băiatului s-au gândit să-i facă un cadou mai mult decât special, care reprezintă mai mult decât orice pentru familia lor.

Mulțumită tehnologiei care a ajuns atât de departe, părinții au decis să îi cumpere o pereche de ochelari cu care Xavier va putea vedea lumea în culori, așa cum noi toți avem șansa să o observăm în fiecare zi.

În ziua cea mare, familia i-a dăruit copilului cadoul pregătit, în care, evident, se găseau ochelarii de soare special concepuți pentru Xanvier.

Momentul în care a deschis pachetul și i-a pus la ochi, a fost de-a dreptul magic!

„Este imposibil să descriu cât de mult înseamnă acest moment pentru el și pentru întreaga noastră familie”, a povestit emoționată Melissa, mama băiatului.

Privește și tu acest moment emoționant în video-ul de mai jos, când Xanvier descoperă pentru prima dată lumea plină de culoare!

S-a aflat unde este ascunsa averea lui Ceausescu! Romania ar deveni cea mai bogata tara din lume daca ar recupera miliardele de euro! Câți bani avea cu adevărat Ceaușescu:

Am aflat unde este ascunsa averea lui Ceausescu! Romania ar deveni cea mai bogata tara din lume daca ar recupera miliardele de euro!

Stefan Stroe a descoperit unde este ascunsa averea lui Nicolae Ceausescu.

Jurnalistul de la Kanal D a venit la WOWbiz pentru a prezenta o stire care va uimi Romania. Acest caz va face cu siguranta inconjurul lumii.

Stefan Stroe a descoperit unde este ascunsa averea lui Nicolae Ceausescu si care este cu exact suma „uitata” intr-o banca din Canada.

„Banii se afla in Canada. Banca se numeste Royal Bank. Suma este fabuloasa. Este vorba despre o suta de miliarde de euro. Multe oficialitati au stiu de acest cont. O sa aduc dovezi. Am certitudinea ca acest cont este activ”, a spus Stefan Stroe.

„Am numerele de cont, semnatura lui, banii sunt depusi pe numele lui in 1981. Autoritatile trebuie sa ia atitudine”, a mai spus jurnalistul.

Marius Marinescu, președinte FPAM, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru DC News privind averea soților Ceaușescu. Sunt detalii care vă vor surprinde, lucruri despre care nimeni nu a vorbit până acum.

Iată dezvăluirile lui Marius Marinescu:

Nicolae Ceaușescu a fost cel dintâi comunist al Partidului Comunist Român, secretar general începând cu 1965, președinte al Consiliului de Stat din 1967 și președinte al Republicii Socialiste România din 1974.

Ceaușescu promova principiul comunist: ‘fiecare după nevoi și la fiecare după posibilități’. Conform doctrinei comuniste, credea în echitate, egalitate și în proprietate privat și nu în proprietate privată participând direct la naționalizarea din 1948 și la colectivizarea din perioada 1949-1962.

Pentru a descuraja acumulările nejustificate și a le confisca, a promovat Legea numărul 18/1968 supranumită Legea ilicitului. Codul Penal sancționa cu pedeapsa capitală delapidările mai mari de 50.000 de dolari.

Marea corupție a fost prevenită și sancționată exemplar. Faimosul Gheorghe Ștefănescu, falsificator de vinuri, a fost condamnat la moarte. Pe atunci, nivelul corupției era modic față de cel de astăzi.

Se rezuma la un cartuș de țigări, o sticlă de whisky sau un pachet de cafea. Dictatorul nu avea nicio propritate, toate imobilele, mijloacele de transport, bunurile pe care le-a folosit, până și vestimentația erau proprietarea gospodăriei de partid, deci a statului român.

Gospodăria de partid era întreprinderea economică a Partidului Comunist Român, patrimoniul ei fiind preluat după 1989 de RAAPPS.

Veniturile dictatorului

Singurul venit al familiei Ceaușescu era reprezentat de salariile și primele de conducere. Cei doi erau remunerați cu 32.900 lei/lună, respectiv Nicolae Ceaușescu avea 18.000 lei și Elena Ceaușescu avea 14.900 în calitate de prim-viceprim-ministru.

Conform spuselor ex-ministrului de Finanțe, guvernator al Băncii Naționale, Florea Dumitrescu: ‘banii primiți de dictator erau depuși la CEC atât pe numele copiilor Nicu, Zoe și Valentin, cât și pe numele nepotului lor, Daniel, fiul lui Valentin Ceaușescu și al Iordanei Borilă’.

Domnul general Adrian Eugen Cristea, șeful Securității Prezidențiale, mi-a arătat că în 1989 fiecare dintre cei patru aveau circa 1.000.000 lei în carnete de CEC. Dictatorul, în calitate de șef de stat, putea să dispună absolut orice-i poftea inima, fără limită de costuri, conform unui act normativ de pe timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej.

Acesta era motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el. La evenimentele din 22-25 decembrie 1989, s-a relatat faptul că tovarășul a cerut împrumut bani unui militar pentru a-și cumpăra o cămașă.

Reședința permanentă

Vila din bulevardul Primăverii, numărul 50, din Cartierul Primăverii era reședința permanentă a soților Ceaușescu construită la comanda dictatorului în perioada 1964-1965.

Ultima zi aniversară în viitoarea reședință permanentă

Palatul Cotroceni a fost inaugurat de ziua dictatorului, 26 ianuarie 1989, când s-a terminat modernizarea și extinderea acestuia. Aici urmau să se mute soții Ceaușescu odată cu finalizarea Casei Republicii.

Construcția avea trei destinații: Președinție, Guvern și Marea Adunare Națională. Nicolae Ceaușescu, așa cum văzute în SUA și Franța, voia ca reședința președintelui să fie într-un palat simbol al României, similar cu Casa Albă și Palatu Elysee.

Centrul de comandă al României

Timp de 11 ani din 1978 și până în 1989, dictatorii au condus România, luând cele mai importante decizii de la ‘club bazin’ din cartierul Primăverii. La aceste întâlniri se hotăra soarta țării, așa cum se întâmplă și astăzi.

Aproape în fiecare seară, dictatorul se întâlnea la club cu demnitarii apropiați: Constantin Dăscălescu, Manea Mănescu, Ștefan Andrei și alții. Nicolae se relaxa la o partidă de șah, iar Elena la un tabinet.

Reședința de primăvară-toamnă

Vila numărul 10 de la Snagov era folosită de familia prezidențială din primăvară până în toamnă în weekend. Această vilă cuprindea corpul principal al clădirii, o casă rustică în stil oltenesc, un bar în grădină, anexe, un teren de volei și un ponton.

Vila numărul 10 era folosită pentru odihnă, iar vila numărul 11 pentru întâlniri protocolare. Ceaușescu îmbina relaxarea cu activitatea politică și administrativă.

Reședința de vară

În fiecare vară, de la sfârșitul lunii iunie și până pe 30 august, dictatorul mergea la mare, la Vila Nufărul din stațiunea Neptun unde își petrecerea concediul activ. Tot la dispoziția președintelui, în apropierea Vilei Nufărul se afla un club-bazin cu teren de volei și piscină.

Lângă Vila Nufărul se afla Vila Ambasador, o vilă de protocol cu restaurant unde Ceaușescu avea birou de lucru, își primea oaspeții oficiali, dar și membri ai Guvernului, ai CPEx-ului și ai Biroului Politic Executiv.

Reședința din Deltă

Vara, timp de două-trei zile, Ceaușescu folosea vila din satul lipovenesc Uzlina din comuna Murighiol aflată în Delta Dunării.

Reședințe de iarnă

La Sinaia, dictatorul locuia în Palatul Foișor, iar la Predeal în Vila Postăvarul. Cazinoul Sinaia era locul de întâlniri protocale, dar și pentru sărbătorirea unor evenimente.

Cabane de vânătoare

Dictatorul avea la dispoziție 25 de case de vânătoare. La sfârșitului anului 1989, din totalul de 2100 fonduri de vânătoare, un număr de 350, respectiv 16%, erau numai la dispoziția lui Ceaușescu.

Mijloace de transport ale dictatorului

Parcul auto folosit de Ceaușescu cuprindea circa 20 de mașini. În anii ’70, dictatorul folosea un Buick decapotabil primit cadou de la președintele SUA, Richard Nixon și ulterior un Mercedes 600. În anii ’80, Nicolae Ceaușescu se deplasa cu mașini indigene:

Dacii 2000 exclusiv rezultatul asamblării Renault-ului, totodată folosea și mașini ARO fabricate la Câmpulung Muscel. Pe lângă acestea, în garajul prezidențial se aflau și alte autoturisme, unele primite cadou: Paykon, Hillman, ARO 340, ARO 246 primită de la uzina de ARO Câmpulung, Dacia 1300, Dacia 1100 – cadou de la uzina Dacia Pitește, Citroen CX 240 negru primit cadou de la Regele Spaniei, Juan Carlos, Renault 25, Renault Fuego – cadou primit de la firma Renault, Audi, Volkswagen, Mitsubishi, BMW, Ford, un autocar MAN (primit cadou de la firma MAN).

Zborurile dictatorului se efectuau cu două avioane Boeing, două avioane Il-18, o escadrilă de elicoptere. Ceaușescu se mai deplasa cu un tren prezidențial, cu o șalopă și un vaporaș folosite pe Lacul Snagov, două nave – una folosită pe Dunăre (care s-a și scufundat) și una folosită la Neptun.

Vestimentația dictatorului

Vestimentația președintelui corespondea cu Gradul protocolar de reprezentare al României. Hainele, inclusiv cele de blană, încălțămintea dictatorilor era comandată la atelierele din București și erau în inventarul gospodăriei de partid.

Ema, fosta menajeră a soților Ceaușescu din Vila Primăverii numărul 50, îmi spunea că ‘tovarășii își trimiteau încălțămintea la reparat, iar gulerele degradate ale cămășilor erau schimbate’.

În fiecare an, marile companii internaționale trimiteau cataloage de prezentare a produselor (ceasuri, bijuterii, pantofi etc) către Președinție, iar dictatorii își comandau lucruri necesare pentru protocol.

Domnul general Adrian Eugen Cristea, șeful Securității Prezidențiale, spunea: ‘hainele și pantofii purtați de soții Ceaușescu la evenimentele din 22-25 decembrie 1989 erau vechi de 8-10 ani. Ceasul Rolex purtat de Ceaușescu în fața plutonului de execuție era și el în inventarul gospodăriei de partid’.

Interpreta de limba engleză a Elenei Ceaușescu, Violeta Năstăsescu, scrie în cartea ‘Elena Ceaușescu, confesiuni fără frontiere’, că eșarfa și fularul purtate de soții Ceaușescu în momentul executării din 25 decembrie 1989 fuseseră cumpărate în urmă cu 15 ani într-o escală la New York, la întoarcerea din Argentina.

Mâncarea pentru președinte

Toate produsele alimentare erau, de regulă, autohtone, asigurate cu titlu gratuit de către gospodăria de partid, printr-un sector special care se ocupa numai de familia Ceaușescu.

Exemplu: ferma de la Băneasa asigura carne și lapte proaspăt, legume și fructe pentru familie. Peștele provenea din Delta Dunării.

În ziua de Crăciun 1989, când soții Ceaușescu au fost asasinați, dictatorii nu aveau în proprietare personală absolut nimic. Până și hainele de pe ei aparțineau statului.

Dovada faptului că familia Ceaușescu nu avea avere este și apelul lui Nicu Ceaușescu la mila publică în 1996 pentru operație. Banii vin prea târziu, iar mezinul familiei moare în noaptea de 25 septembrie 1996 la Viena. Mai multe dezvăluiri citiți în volumul „Cartierul interzis – Cartierul Primăverii”, scris de Andrei Eugen Cristea, Marius Marinescu și Mihai Mitran.

sursa: http://radiocool.ro/

PREOTUL CARE A RENUNȚAT LA TAXELE DIN BISERICĂ pentru enoriasi DAT AFARA de Mitropolia Moldovei: Este un ERETIC!

După ce un preot din raionul Șoldănești a luat decizia de a renunța la taxele bisericești, tot clerul a început a fierbe. Preotul Ioan Graur și-a explicat pasul prin faptul că toate aceste taxe reduc din efectul slujbei, alungă Duhul Sfânt din biserică.

Mitropolia Moldovei are însă o altă părere și este convinsă că preotul Ioan este un eretic.

„L-am dat afară pentru că era un eretic. Taxele din biserică nu sunt pentru preoți, noi știm că banii sunt ochiul dracului. Ca și Maia Sandu, noi din economii trăim. Din rugăciune ne hrănim și cu credința enoriașilor ne îmbrăcăm. Dar la sfârșit de lună trebuie să-i dăm Lui Dumnezeu 1 milion de lei. Mort copt, eu ca și Mitropolit trebuie să-u dau acești bani. Taxele din biserică sunt defapt strângerea ochiului dracului de pe fața pământului. Dumnezeu la rândul Lui, vrea eliminarea răului de pe fața pământului, iar se știe că cel mai mare rău, o aduc banii. Nu vor fi bani, nu va fi rău pe fața pământului. E o mare responsabilitate pe care adevărații preoți și-o asumă în fața Celui de Sus.”, a declarat Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, fără stânga Nistrului și dreapta Prutului, Vladimir.

Mai mult chiar, vocile mitropoliei spun că preotul Ioan nu vrea modernizarea instituției lui Dumnezeu.

„Abia acum, când am găsit o nouă soluție de a stârpi enoriașii de bani, care sunt ochiul dracului, acesta ne întinde o asemenea cursă? Noi am găsit o inovație, de acum încolo enoriașii se pot spovedi direct la bancomat: bagi cardul, tastezi PIN-ul şi alegi opţiunea ‘Am păcătuit, părinte’. De acolo, eşti preluat de un preot virtual care îţi adresează întrebările obişnuite în această situaţie. Introduci codul păcatelor de care te faci vinovat – de exemplu 001 pentru masturbare, 002 pentru înjurături, 003 pentru mâncat carne în post şi 004 pentru sex în post”, explică responsabilul pe afaceri al Mitropoliei Moldovei.

Preotul Ioan Graur nu a comentat declarațiile celor doi fruntași ai Mitropoliei Moldovei. Însă un lucru este clar. Ceilalți preoți au declarat că nu îi vor urma pasul preotului din raionul Șoldănești. Se tem să nu rămână fără slujbe și să nu fie declarați eretici de către Mitropolitul Vladimir.

SURSA: moldovadream.ro

Te tulbură grijile lumeşti? Grăieşte: „Luminează-mă, Iisuse, cum să îmi rezolv problema şi fă să…” Rugaciunea in 17 cuvinte, CEA MAI PUTERNICA DINTRE TOATE!

Te tulbură grijile lumeşti? Grăieşte: „Luminează-mă, Iisuse, cum să îmi rezolv problema şi fă să mă port după voia Ta sfântă!”

Când eşti tulburat, stresat şi ai necazuri sau eşti într-o situaţie fără ieşire, să spui această rugăciune mare din 17 cuvinte! Vrăjmaşii se vor risipi şi vei primi ajutor imediat!

Când rugăciunea noastră este smerită, când este însoţită de faptele iubirii şi ale milosteniei, Dumnezeu ne răspunde pe măsură.

Pomeneşte-L în tot locul pe Iisus ca să găseşti în toate neputinţele medicamentul potrivit. Ai durere? Prin chemarea Numelui lui Iisus vei găsi uşurare şi lumină! Ai mâhnire? Cheamă-L pe Iisus şi mângâierea se va arăta înlăuntrul inimii tale! Te cuprinde deznădejdea? Nu şovăi, pune-ţi nădejdile în Iisus şi sufletul tău se va umple de îndrăzneală! Te necăjesc gândurile trupeşti şi te atrag plăcerile simţurilor? Primeşte focul mistuitor al Numelui lui Iisus şi aruncă neghina în cuptor! Te tulbură grijile lumeşti? Grăieşte: „Luminează-mă, Iisuse, cum să îmi rezolv problema şi fă să mă port după voia Ta sfântă!”. Şi degrabă te vei linişti şi vei păşi cu nădejde.

În toate şi pentru toate aşază Numele lui Iisus ca temelie, acoperământ şi podoabă şi nu te teme de vrăjmaşi! Să te înfricoşezi doar când le faci pe toate fără Iisus. Fără medicament să nu aştepţi vindecarea şi înlăturarea putreziciunii!
***
Aminteşte-ţi de vameşul, în ce fel se ruga pentru sine, şi depăşeşte-l

În timpul rugăciunii, orice răutate din inimă aruncă de la tine şi iartă orice ai împotriva aproapelui tău. Este, de pildă, un fel de şarpe care, când merge să bea apă, înainte de a ajunge la izvor, dă afară din el tot veninul. Imită şi iscusinţa acelui şarpe şi tot veninul amar aruncă-l din sufletul tău. Iartă-i confratelui tău o sută de dinari, ca şi ţie să ţi se ierte datoria a zece mii de talanţi.

Tu, dar, fiule, când te apropii să te rogi Domnului, pleacă-te cu umilinţă în faţa Lui, ca să nu ceri ceea ce ai considera că ţi se cuvine datorită meritelor tale. Şi dacă ai conştiinţa vreunei fapte bune, tăinuieşte-o, ca prin tăcerea ta, Domnul să ţi-o răsplătească însutit. Pune înainte păcatele tale, că Dumnezeu le şterge pe acelea, când tu te-ai mărturisit de ele. Să nu te îndreptăţeşti când intri la rugăciune, ca să nu ieşi osândit ca fariseul acela. Aminteşte-ţi, spre exemplu, de vameşul, în ce fel se ruga pentru sine şi depăşeşte-l, ca să găseşti iertarea greşelilor tale. Nu cu strigătul glasului să te rogi Aceluia care este cunoscător al celor ascunse, ci cu strigătul inimii tale bate la urechile Lui. Nu cu mulţimea cuvintelor să tinzi spre El, fiindcă nu prin multă vorbire, ci prin minte preacurată te place Dumnezeu.

În timpul rugăciunii, orice răutate din inimă aruncă de la tine şi iartă orice ai împotriva aproapelui tău. Este, de pildă, un fel de şarpe care, când merge să bea apă, înainte de a ajunge la izvor, dă afară din el tot veninul. Imită şi iscusinţa acelui şarpe şi tot veninul amar aruncă-l din sufletul tău. Iartă-i confratelui tău o sută de dinari, ca şi ţie să ţi se ierte datoria a zece mii de talanţi. Şi precum doreşti să fie Dumnezeu faţă de tine, la fel să fi şi tu faţă de fratele tău. Orice lucrare începi să faci, cheamă mai întâi pe Dumnezeu şi după terminare să nu neglijezi a mulţumi.

Surse: Avva Efrem Filotheitul, „Sfaturi duhovniceşti”; Sfântul Vasile cel Mare, Despre rugăciune, în vol. Învăţătură către fiul duhovnicesc.

Mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae rupe tăcerea! Ce a povestit femeia, după ce imaginile au revoltat o țară întreagă: „Recunosc, ca mamă am greșit puțin…”

Mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae rupe tăcerea! Ce a povestit femeia, după ce imaginile au revoltat o țară întreagă: „Recunosc, ca mamă am greșit puțin…”

Cum se apără mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae

Ce spune mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae despre toată întâmplarea. Femeia mărturisește că a vrut doar să îl sperie puțin pe băiat, însă regretă cele întâmplate.

Totul a pornit de la un filmuleț de câteva minute care înfățișează un băiețel de 5 ani terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae. Băiețelul plângea în hohote, în timp ce Moș Nicolae, care era unchiul celui mic, lovea podeaua cu un băț și îl punea să promită că este cuminte și nu mai mâzgălește pereții la grădiniță.
Bunica băiețelului sare în apărarea mamei
Imediat după ce filmulețul revoltător a devenit virat, Direcția pentru Protecția Copilului, cât și polițiștii, care au deschis o anchet. Cel mic este în grija mamei, o bistrițeancă de 31 de ani, care a muncit câțiva ani în străinătate, iar de anul trecut se află acasă, în Bistrița-Bârgăului, potrivit Bistrițeanul.ro.

„Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit. E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băiețelului, plângând.

„I-o adus daruri Moșu’. Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil. Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”, spune bunica băiețelului, vizibil afectată.

„Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

sursa: anamariavasile.com

Şi-au bătut joc părinţii de ea? Ce nume a primit o româncă la botez te face să razi cu lacrimi! Şi poliţiştii se miră când îi văd buletinul

Dacă ai fost vreodată nemulţumit de prenumele din buletin, stai liniştit! Se poate mai rău… Mult mai rău!

Una dintre cele mai mari dileme pentru părinţi este alegerea prenumelui copilului, însă există şi excepţii, iar imaginea de mai jos este un exemplu.

În arhivele României sunt sute de nume ciudate, însă acesta pare să fie cel mai haios. Nu putem decât să ne întrebăm ce a fost în capul adulţilor când au ales ca fiica lor să poarte prenumele de „Miss America”…

Sursa: a1.ro

Reclama De Craciun Devenita Virala In Prima Zi De La Lansare

Compania Sainsbury a lansat in urma cu putin timp campania de publicitate pentru sarbatorile de Craciun. Anul acesta, pentru reteaua de supermarketuri, vedeta principala din reclama este motanul MOG. Reclama a devenit virala in doar 1 zi de la lansare, strangand peste 15 milioane de vizualizari.

Merita vazuta si distribuita

Vezi si:

Daca vrei sa-ti inseninezi ziua, priveste cum se joaca acesti gemeni ! GENIAL !

Un zambet de copil ne face ziua mai frumoasa. Dar un raset de copil ne cucereste definitiv. Cam despre asta-i vorba si in imaginile video de mai jos.

Desi nici nu stiu sa vorbeasca, acesti doi copilasi stiu foarte bine cum sa se amuze si sa se joace, fara jucarii sau desene animate. Pur si simplu se privesc in ochi si stiu cum sa reactioneze. Parintii au incercat sa imortalizeze acest moment deoarece este unic si de nepretuit. Fericirea lor li se citeste pe chipul fin si firav. Cu asemenea imagini uiti de problemele si stresul zilnic deoarece puritatea este caracteristica bebelusilor si nu o s-o gasim in alta parte.

Meseria de mamica este cea mai grea din lume, dar cea mai frumoasa.

Sunteti de acord ?

 

Vezi si:

Toata lumea a INCREMENIT cand acest cuplu a inceput sa danseze

Miscarile acestui cuplu au facut inconjurul lumii. Senzualitatea si pasiunea pe care o transmit cei doi te fac sa-ti tii respiratia. Acest video a strans milioane de like-uri, iar cei doi au devenit cunoscuti pe tot globul. Talentul celor doi dansatori este inimaginabil.

Cei doi dansatori au devenit celebri cu lectiile lor de kizomba, un stil care face furori in toata lumea.

Ce pareri aveti despre mamicile care isi pupa copiii pe gura? Uite ce spun specialistii

Sunt multe intrebari de baraj despre sexualitate pe care copiii le adreseaza parintilor, dar si mai multe pe care parintii si le pun singuri referitor la comportamentul fata de copil. Cum este mai bine sa procedam? Ne putem schimba in fata copilului? E bine ca mama sa-si sarute pruncul pe gura?

Iata doua dileme care apar in viata oricarui parinte. Sa le luam pe rand. Ne putem schimba in fata copilului? Specialistii ne recomanda sa evitam nuditatea atunci cand copilul este prezent. In jurul varstei de 2-3 ani copilul incepe sa devina constient de diferenta intre sexe si foarte interesat sa afle cat mai multe.

Parintii reprezinta modelele sale. Copilul trebuie tratat ca un oaspete de onoare, adica niciodata parintii sa nu apara goi pusca in fata lui. Explicatia? Nuditatea lor este foarte atragatoare pentru copil. Un baietel de exemplu si-ar dori sa fie ca tati si incepe imediat sa compare, sa se gandeasca, sa analizeze. Pot aparea sentimente de inferioritate si tulburari de personalitate. Copilul la 3 ani nu realizeaza ca este mic, el se considera la fel din punct de vedere al corpului si vrea sa fie ca tati in toate privintele.

Daca totusi se intampla, tatal (dupa caz mama – unei fetite) trebuie sa ii explice cat mai pe intelesul lui de ce sunt diferente intre ei si faptul ca si tatal a fost candva baietel si a aratat exact ca si copilasul. In concluzie, acasa parintii este de preferat sa fie mereu decenti, adica sa pastreze cel putin limita lenjeriei intime.

In cazul copil- parinte de sex opus, iarasi avem o situatie de evitat, mai ales in perioada in care copilul poate prezenta complexul lui Oedip.

E bine ca parintii sa-si sarute copilul pe gura? Psihologii si psihanalistii nu recomanda acest lucru, nici acasa si nici in public. Mai ales in perioada in care copilul se poate confrunta cu complexul lui Oedip.

Pupicul pe gura poate fi seducator pentru copil la varsta de 2-3 ani, cand incepe o perioada in care baieteii vor sa fie ca tatii lor si sunt umbra mamelor, spunand chiar ca sunt „indragostiti” de ele. Iar fetitele isi copiaza mamele si ar dori sa le ia locul in relatia cu tatii. Se machiaza, vor sa poarte lucrurile mamei si sunt geloase vizavi de tati.

Aceste manifestari pot fi dupa caz mai atenuate sau mai intense. Important este ca parintii sa-si ajute copilul sa treaca peste aceasta etapa normala fara a pune „gaz pe foc”.

Daca parintii sunt fermi si pastreaza anumite limite, copilul se adapteaza, ceea ce va fi in avantajul lui. Va intelege mai rapid relatiile mama-tata si parinte-copil. Chiar daca cel mic este gelos, isi imbratiseaza parintele si insista sa-l sarute pe gura, trebuie sa i se raspunda cu afectiune parinteasca, sa nu se simta deloc respins, dar in acelasi timp cu fermitate: „Nu ma poti saruta pe mine pe gura asa cum face mami (dupa caz, tati). Ea are acest drept pentru ca noi suntem casatoriti, iar tu esti copilul nostru. Cand te vei face mare te vei casatori si tu cu cineva si vei face la fel.”

Copilul va intelege astfel devreme oranduirea sociala si dezvoltarea lui din punct de vedere psihic va fi mai sanatoasa. Daca in casa exista bunici, parintii se pot folosi de acest lucru pentru a-i explica mai bine: ” Uite, eu sunt fiul bunicai, dar nu o sarut niciodata pe gura, asa cum o sarut pe mama voastra, pentru ca ea este sotia mea.”

De retinut: copilul nu trebuie facut niciodata gelos intentionat, pentru amuzamentul parintilor si nici nu trebuie umilit in public. Copilului trebuie sa i se explice mereu si mereu totul, cu vorbe pe intelesul lui, dar ancorate in realitate.

Aceasta conduita il va ajuta pe copil sa realizeze mai usor diferenta intre sexe si raportul intre oameni. De asemenea, va sti sa recunoasca mai repede o tentativa de incest daca se va confrunta vreodata cu asa ceva si isi va anunta imediat parintii in cazul in care o cunostinta sau un strain il atinge intr-un mod necorespunzator, in lipsa lor.

nici din punct de vedere al sanatatii si igienei nu este indicat. Exista bacterii in saliva adultului care nu ridica nici un fel de probleme, insa transferate in organismul micutului pot declasa anumite boli. In plus, sunt parinti care fumeaza, consuma cafea ori alcool. Copilul nu trebuie sa intre in contact cu acesti vapori.

Sursa: bzi.ro