La 39 de ani arăta așa, are 4 copii. După ce a cheltuit 250.000 de euro pe operații estetice a devenit o bombă. Uite cum poate să arate, nici mama ei nu o mai recunoaște

La 39 de ani arăta așa, are 4 copii. După ce a cheltuit 250.000 de euro pe operații estetice a devenit o bombă. Uite cum poate să arate, nici mama ei nu o mai recunoaște

Amanda Love voia încă de când era copil să fie o păpușă Barbie, ca cele cu care se juca, iată ce a mărturisit: ,,Îmi plăcea să mă uit la Baywatch, Pamela Anderson era idolul meu și îmi doream să arăt ca ea”.

Imediat după ce a născut prima dată, Amanda și-a făcut și prima operație estetică, deși iubitul de atunci nu era de acord cu schimbările pe care femeia dorea să le facă asupra propriului corp. În prezent, actualul soț o încurajează 100%.

Fiica cea mare a Amandei, în vârstă de 18 ani, spune: ,,Lumea spune mereu că suntem surori, că avem aceeași vârstă”, deși a mărturisit că la început nu era de acord ca mama ei să își mărească sâni pentru ce-a de-a patra oară!

Pentru Amanda, viața de familie și ritualurile pe care le face zilnic pentru a se menține frumoasă îi ocupă tot timpul, deoarece cea din urmă activitate îi și oferă principala sursă de venit. După ce a postat pe Instagram imagini după prima operație estetică a reușit să folosească această rețea de socializare pentru a strânge bani pentru următoarele modificări pe care le plănuiește.

Iată prin ce a trecut Amanda și cum arată ea acum:

Citeste si: „M-am dus la Sergiu, colegul meu. Voiam să-i cer o părere și cum secretara nu era, am intrat direct. Pe cine credeți că am găsit acolo? Pe Laura, soția mea! Ea şi Sergiu…” Asta nu-i nimic, mai grav ce-a urmat cu mama lui, cu alte trei femei:

 

Am fost un bărbat egoist. Nu m-am gândit decât la mine, să-mi fie mie bine, să fac eu ce vreau cu viața mea. Laura mi-a tot spus de zeci de ori, în cei nouă ani de când eram împreună, că viața noastră e searbădă şi că relația noastră se destramă, dar eu n-am avut timp s-o ascult şi să-i dau atenție, chiar dacă o iubeam, în felul meu. Aşa că, într-o bună zi, când lucram deja intens la teza de doctorat şi-mi petreceam cea mai mare parte din timp prin bi blioteci şi în fața calculatorului, am venit spre seară acasă şi am găsit un bilet lipit de ecranul calcu latorului:

„Nu are rost să mă cauți, nu am de gând să mă mai întorc. Găseşti mâncarea în frigider, iar de acum înainte, te priveşte! M-am săturat să tot aştept să fii pregătit pentru o viață normală de cuplu şi am găsit un bărbat care-şi doreşte de la viață aceleaşi lucruri pe care le doresc şi eu.“

Nu credeam că ceea ce mi se în tâmplă era adevărat. Am pus mâna pe mobil şi am sunat-o. Nu mi-a răspuns, fireşte, dar i-am lăsat, în câteva ore, zeci de mesaje. Zadarnic. Am sunat-o pe mama, i-am povestit ce am pățit şi am rugat-o să mă primească o vreme la ea. Eram unicul ei fiu, m-a primit, ce era să facă?!

— Ți-am spus să nu te însori până când nu te simți în stare să-ți asumi responsabilitatea unei familii! O femeie nu e o mobilă, trebuie să-i acorzi atenție… O înțeleg pe Laura, să ştii, şi mai bine las-o să-şi vadă de viața ei, dacă n-ai fost în stare s-o asculți la timp.

— Dar o iubesc, mamă! Cum să trăiesc fără ea?

— Dacă ai fi iubit-o cu adevărat, nu ai fi stat tot timpul cu nasul în cărți. Mai ții minte de când n-ați mai fost şi voi într-un concediu? De când n-ați mai ieşit într-o seară undeva? Te-a suportat prea mult, să ştii, eu n-aş fi rezistat atâția ani, te lăsam de mult în locul ei…

— Mulțumesc de înțelegere, mamă! Dacă nici propria mea mamă nu mă înțelege…

— Sper că n-ai venit să-mi plângi în poală, pentru că n-am timp de aşa ceva! De când am ieşit la pensie, am o mulțime de treburi, mă văd cu prietenele mele, mergem la masaj, la câte un restaurant bun… A, vezi că vine zilnic aici o fată, Ana, care face curat, calcă rufe, mă rog, se întreține biata de ea singură şi lucrează pe unde poate. Să nu-i faci zile fripte, are cheie, se descurcă. Tu vezi-ți de ale tale şi totul o să fie în regulă.

— Mai nou faci opere de caritate?

— Nu te priveşte pe tine ce fac cu banii mei! Fata e singură, n-are părinți sau alte rude apropiate şi se întreține singură la facultate. Să nu cumva să te iei de ea, că nu ştiu ce-ți fac, m-ai auzit?

Aveam 39 de ani şi locuiam din nou cu mama. Asta numai din comoditate, ca să nu-mi fac singur de mâncare şi, pe de altă parte, trebuie să recunosc, şi pentru că mi-era îngrozitor de urât în apartamentul în care locuisem atâta timp cu Laura. Am încercat să dau de ea de câteva ori, fără succes însă, aşa că am renun țat. M-am dus să vorbesc cu un fost coleg de facultate, care lucra la o editură şi îmi promisese că-mi publică lucrarea când e gata; Sergiu era singurul dintre colegii mei cu care mă mai vedeam din când în când. Îl plăcuse până şi Laura. Când am ajuns acasă, am găsit-o trebăluind pe Ana. Era tocmai în camera în care lucram eu şi-mi făcea ordine printre hârtii. M-am năpustit ca un nebun asupra ei.

— Cine ți-a dat voie să intri aici? Te-am rugat eu să-mi faci ordine prin lucruri? Dacă te mai prind că-ți bagi nasul unde nu-ți fierbe oala, nu ştiu ce se întâmplă, să ştii!

— Dar n-am făcut nimic, am pus doar hârtiile mototolite în coşul de hârtii, n-ai decât să ți le pui pe pâine, dacă vrei! Mi-a spus doamna Vlaicu că nu prea eşti în apele tale, dar nu am crezut că poți fi aşa furios… Era praf de un deget peste tot, trebuia să-l şterg. N-ai decât să-ți faci singur curat de acum înainte şi nu e nevoie nici măcar să mă bagi în seamă, n-am nevoie de atenția ta.

„Ce nebun!“, am mai auzit-o mormăind în timp ce se ducea în altă cameră. O vreme n-am mai văzut-o. Nu m-a pârât maică-mii că m-am luat de ea, aşa că n-am avut niciun fel de probleme.

— Dragul meu, ştie tot oraşul că te-ai întors acasă. Cine crezi că m-a sunat azi? Nu-ți spun, ghiceşte!

— Habar n-am, mamă, şi, drept să-ți spun, nici nu mă interesează. Trebuie să-mi termin lucrarea, nu mă mai bate şi tu la cap!

— Ciufut mai eşti! Nu uita că aici e casa mea şi, dacă ai de gând să faci pe nebunul, mai bine întoarce-te la tine. Aici eu dictez. Prin urmare, m-a sunat Crina, prima ta iubire, e medic stomatolog şi e divorțată. Vrea neapărat să vă vedeți. Parcă spuneai că te doare o măsea. Ăsta cred că e cel mai bun prilej să reînnodați relația.

— Ce tot vorbeşti, mamă? Laura o să se întoarcă până la urmă acasă, nu mă interesează alte femei…

— Te înşeli amarnic, dragul meu. Laura nu se mai întorce la tine. M-a sunat acum două zile şi mi-a spus că vrea să divorțeze. Aşteaptă un copil şi nu e al tău. Bravo ei! Fata asta a ştiut întotdeauna ce vrea!

— Ce ai spus, mamă? Mai spune o dată…

— Cu dragă inimă: Laura divorțează pentru că e însărcinată cu copilul altuia. Acum ai înțeles?

— Stai că nu înțeleg… Tu eşti mama mea sau mama ei? În loc să-ți pară rău de mine, tu te bucuri pentru ea?

— Fireşte că mă bucur, dacă tu n-ai fost în stare să-i faci un copil, fata şi-a găsit unul care a vrut să i-l facă. Asta mi-a plăcut întotdeauna la ea: ştie ce vrea şi face orice ca să-şi atingă scopul.

— Prin urmare, mă înşela de o bună bucată de vreme, nu-i aşa?

— Uite ce este: Laura mi s-a plâns şi mie de multe ori că o tratezi ca pe o mobilă. E vina ta dacă şi-a căutat pe altul. Trebuia să te mai ocupi şi de ea, e femeie tânără, are şi ea nevoile ei…

— Şi cine e fericitul tată?

— Asta nu pot să-ți spun, mi-a zis că-ți spune ea.

— Dar ştii despre cine e vorba?

— Da, dar nu vreau să mă bag între voi. Vezi că-ți sună mobilul…

La telefon era Crina, prima mea iubită, care a vorbit preț de un sfert de oră fără oprire şi, până la urmă, am acceptat să ne vedem. M-am dus mai întâi la ea la cabinet, să-mi plombeze măseaua care mă înnebunea de câteva zile. Cu Crina, într-un fel, era foarte uşor. Vorbea numai ea tot timpul, iar eu mă puteam gândi la ale mele. Se mai întâmpla uneori să mă între be câte ceva. Atunci era mai greu, trebuia să găsesc un pretext, că n-am înțeles sau că n-am auzit bine, şi s-o rog să repete ceea ce mă întrebase. Uneori se plângea că nu o ascult, dar nu se supăra. Din ziua în care am acceptat s-o revăd, n-am mai putut să scap de ea. Mă suna de câte şase, şapte ori pe zi, deşi îi spusesem că sunt foarte ocupat. Venea fără să mă prevină, cică să mă vadă, iar mama era foarte încântată. De parcă Crina nu mi-ar fi fost de ajuns, m-am pomenit că începe să-mi facă curte, după o vreme, şi o altă vecină a mamei, divorțată, cu câțiva ani mai mică decât mine şi foarte fâşneață. Ea vorbea foarte puțin, dar a trecut foarte repede la acțiune. M-a chemat într-o zi la o cafea, iar eu m-am jenat s-o refuz. Îi schimbasem cu o zi înainte o roată la maşină şi a vrut, pasămite, să-mi mulţumeascț.

Am băuut cafeaua, că m-am pomenit în dormitor, cu ea goală în pat.

Am încercat eu să scap, dar nu mi-a mers. Cristina era foarte hotărâtă şi nu m-a mai scăpat din gheare. Ajunsesem să-mi petrec tot timpul încercând să scap de cele două, când de Crina, când de Cristina, iar Ana se amuza copios pe seama mea.

— Nici n-ai apucat să divorțezi bine, că ai devenit bărbatul ideal pentru o droaie de femei. Norocul tău! Unde mai pui că toate sunt frumoase, deştepte, educate, numai una şi una, muc şi sfârc, cum spun băieții de cartier. Brava!

— Cine te crezi să-ți bați joc de mine? Dacă mama face pe caritabila cu tine, ți-ai luat nasul la purtare? Cu mine nu-ți merge, să ştii!

N-am apucat să-mi termin bine vorbele, că nu ştiu ce s-a întâmplat cu calculatorul şi am pierdut un fişier întreg. Am crezut că turbez, mai ales că şi-aşa eram deja în întârziere.

— Uite ce-am pățit din cauza ta, ți-am spus să nu mai intri în camera asta!

— Mare scofală! Dacă te dai la o parte, rezolv eu problema…

— Te pomeneşti că te pricepi şi la calculatoare, nu numai la mătură!

— Nu sunt atât de proastă pe cât crezi tu! Hai, dă-te la o parte, să văd ce pot face! În câteva minute, mi-a recuperat fişierul.

— Acum, dacă tot ți-am rezolvat treaba, pot să-ți spun că mi-am permis să arunc un ochi pe lucrarea ta, e interesantă, dar extrem de plicticoasă, era să adorm citind-o. Şi mai e şi foarte lungă, nici n-o să aibă răbdare comisia s-o citească, o să-şi piardă răbdarea. Trebuia să foloseşti un stil mai antrenant.

— Asta e prea de tot! Cine naiba te crezi? De unde ai tu habar cum se scrie o lucrare? Nu crezi că ai o părere prea bună despre tine? Am înțeles că faci o nenorocită de facultate particulară, eşti studentă la 30 de ani, nici măcar n-ai învățat carte la timpul potrivit. Vezi-ți de treaba ta şi nu te mai băga unde nu-ți fierbe oala!

— Am vrut să te ajut, oricum recunoştința ta nu are limite, îți jur că nu mai intru aici, poți să şi crăpi!

A doua zi, m-am dus la Sergiu să-şi spună şi el părerea, era cel mai avizat şi, oricum, urma să fie editorul meu. Cum secretara era în altă încăpere, am intrat direct. Pe cine credeți că am găsit acolo? Pe Laura, soția mea! Ea şi Sergiu erau îmbrățişați…

— Tu eşti tatăl copilului? Nu ți-e ruşine? Ai abuzat de încrederea mea! Şi tu nu ți-ai putut găsi altul, tocmai pe el trebuia să-l alegi? Cât pot să fiu de prost, eu v-am făcut cunoştință… Halal nevastă şi halal prieten!

— Hai să fim sinceri, dragul meu… a început Laura

. — Nu mă lua cu dragul meu! V-ați bătut joc de mine. Unde naiba îmi mai public acum lucrarea?

— Vezi, pe tine asta te preocupă mai mult decât că am făcut un copil cu prietenul tău… Nu mă mai iubeşti de mult, altfel nu te gândeai la lucrarea ta.

— Da, poate ai dreptate, te-am neglijat atâția ani, mi-am imaginat că nu duci lipsă de nimic, dar nu m-am gândit că eu am fost absent mai tot timpul. Mă bucur pentru voi, poate el o să-ți dea ceea ce eu n-am fost în stare. Sper să fiți fericiți împreună.

Am ieşit din birou. Am uitat şi de lucrare, şi de tot. Peste câteva zile, m-a sunat Sergiu.

— E foarte bine, cu două mici observații: e interesantă, dar, în acelaşi timp, extrem de plicticoasă şi e foarte lungă, o să adoarmă toată lumea citind-o.

Sergiu nu făcea decât să repete cuvintele pe care mi le spusese Ana! Parcă vizionam un film. Doar n-o fi cunoscând-o şi pe ea? Ar fi chiar culmea!

— Trebuie puțin periată, pe ici, pe colo, şi încearcă un stil mai antrenant. Lumea are tot mai puțin timp pentru citit în ziua de azi şi, dacă îți prinzi cititorul de la primele pagini, păcat de atâta muncă, mi-a mai spus Sergiu.

M-am repezit la calculator, hotărât să şterg totul şi s-o las baltă. Eram sătul şi de lucrare, şi de modul lamentabil în care îmi eşuase căsnicia, dar şi de asiduitatea cu care mă curtau două femei deodată. Nici nu mai ştiam ce vreau. Am deschis calculatorul şi am găsit pe desktop un folder nou. Când l-am deschis, mi-am găsit cartea rescrisă de la un capăt la altul, dar într-un stil de-a dreptul captivant. Mi-a făcut mie însumi plăcere s-o citesc. Nu mai înțelegeam nimic.

— Mamă, azi nu vine Ana? Aveam o treabă cu ea…

— Cum, nu ştii? A plecat. S-a dus la nunta unei verişoare a ei, în Italia. Nici nu ştiu dacă se mai întoarce, se pare că vara ei i-a găsit un băiat. Dacă se plac, cred că rămâne acolo. Păcat, mă înțelegeam aşa de bine cu ea…

— De ce ai lăsat-o să plece, mamă?

— Tu chiar ți-ai pierdut mințile? Eşti om în toată firea şi te porți ca un copil răzgâiat. Cum era să n-o las? E viața ei!

— O iubesc, mamă. Abia acum îmi dau seama, m-am îndrăgostit de ea. Mi-a scris din nou toată lucrarea, exact cum trebuia – ce fată deşteaptă! – şi eu i-am vorbit ca unei proaste tot timpul. Este exact femeia de care am nevoie, mamă. Cred că e prima femeie din viața mea care mă înțelege.

— Atunci, n-ai decât să te lupți pentru ea, dragul meu! Mai descurcă-te şi singur şi mai mişcă-te şi tu dacă vrei să nu-ți treacă viața chiar degeaba…

Se pare că m-am trezit, totuşi, la timp. Laura s-a căsătorit cu Sergiu, au gemeni, o fată şi un băiat minunați. Cartea mea, închipuiți-vă, a avut un mare succes; de fapt, cartea rescrisă de actuala mea soție, Ana, care a terminat facultatea, a făcut un masterat şi acum se pregăteşte de doctorat. Între timp, l-a născut şi pe Mihnea, băiețelul nostru.

Povestea de viață prezentată în acest material este ficțională. Unele întâmplări sunt inspirate din viața reală, dar numele personajelor și anumite aspecte au fost modificate.

Mâinile mele erau zbârcite ca ale Babei Cloanța până am aflat despre aceste soluții! De acum chiar și nora îmi admiră pielea mâinilor.

Mânuțele noastre au nevoie de o îngrijire specială! Pielea lor este foarte subțire și sensibilă, de aceea își pierde forma destul de repede. Datorită influenței continue a factorilor exteriori (ger, vânt, schimbări de temperatură, soare etc.) și contactului des cu săpunul și tot felul de detergenți pielea mâinilor devine zbârcită și își schimbă culoarea și strălucirea de altă dată.

Multor femei le plac procedurile cu parafină. Încălziți parafină cosmetică până se topește, apoi lăsați-o să se răcească puțin și țineți mâinile în acest lichid timp de 20-30 de minute. Aceste băi de parafină tonifiază pielea și o fac mai elastică.

Gălbenușul de ou este o soluție superbă pentru întinerirea pielii. Bateți un gălbenuș de ou, adăugați 1 linguriță de ulei de măsline și câteva picături de suc de lămâie și amestecați bine. Aplicați amestecul pe mâini pentru 15 minute, apoi spălați-le cu apă caldă.

Cocktailul citric nu numai că va restabili elasticitatea de odinioară a pielii, ci și vă va ridica dispoziția. Stoarceți sucul a 1 lămâie, adăugați câteva picături de ulei esențial de grepfrut, un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu și un praf de scorțișoară aromată. Țineți mâinile în acest amestec 5-7 minute.

Amestecați coajă de portocale, 1/2 de pahar de zahăr, 1 linguriță de ghimbir și 2 linguri de ulei de măsline. Înmuiați o periuță sau un burete în acest amestec și masați pielea mâinilor.

Amestecați pulpa a 1 portocală, 1 linguriță de ulei de susan și un vârf de cuțit de ardei roșu măcinat. Ungeți mâinile cu ulei de migdale, apoi aplicați amestecul obținut pentru 5 minute.

Adăugați în apă caldă câteva picături de uleiuri de rozmarin și de mentă și 1 lingură de ulei de măsline. Țineți mâinile în acest lichid timp de 5 minute.
Amestecați 2 linguri de zahăr, 1 lingură de ulei de floarea-soarelui, un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de apă de trandafiri. Aplicați amestecul pe mâini și masați-le.

Dați la răzătoare 1 măr verde și adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de vaselină și 1 picătură de ulei de camfor. Aplicați abundent acest amestec pe mâini, iar după 10 minute spălați-le cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.

Cum sa arati bine chiar si dupa 30 de ani. Cele mai in tred 24 de tunsori. Foto in articol

Toate femeile își doresc să arate bine și să fie la modă.
Pentru a arăta bine, nu e de ajuns să aveți haine la modă și un machiaj frumos, o tunsoare potrivită este un must have.

În acest sezon tunsorile scurte sunt foarte la modă. Indiferent de vârstă, toată lumea poate să-și găsească o tunsoare scurtă potrivită. Un coafor bun știe ce ni se potrivește mai bine, astfel încât să ne ajute să alegem cea mai potrivită tunsoare pentru forma feței noastre.

În materie de culori, cele deschise sunt foarte la modă, dar și nuanțele stridente și șuvițele. Vă vom arăta mai multe variante de tunsori scurte, astfel încât dacă până acum ați fost reticentă în ceea ce privește tunsoarea asimetrică, acum vă puteți găsi una potrivită pentru dvs.

Nu doar fetele de 20 de ani pot fi frumoase, aceste tunsori la modă se potrivesc femeilor de 30, 40 de ani, chiar și celor peste 40 de ani!

1.Tunsoare ușor de aranjat

2.Tunsoarea asimetrică e potrivită pentru aproape toate femeile

3.Cu efect de volum, elegant și modern, bretonul lung face această tunsoare specială

4.Într-o parte pot fi suvițe mult mai lungi decât în cealaltă parte

5.Tunsoare dreaptă, asimetrică, e perfectă pentru doamnele de peste 30 de ani

 

6.Elegantă și foarte feminină, această tunsoare e potrivită pentru aproape toate femeile

7.Dacă părul nu vă stă nicicum, puteți încerca sa-i dati volum prin usoare onduleuri rebele

7.Dacă părul nu vă stă nicicum, puteți încerca sa-i dati volum prin usoare onduleuri rebele

9.Ce în adolescență vi s-a părut amuzant, la 30 de ani s-ar putea să vă stea foarte bine. Nuanțele stridente la mare căutare anul acesta.

10.Nu trebuie să renunțați nici la părul ondulat

11.Această tunsoare lungește forma feței, e o alegere perfectă pentru doamnele cu fața rotundă

12.Foarte ușor de uscat și de aranjat, cu această tunsoare puteți avea întotdeauna o frizură specială

13.Dacă aveți părul rar, această tunsoare e alegerea perfectă, deoarece părul va părea mult mai des

14.Dacă aveți părul drept, tunsoarea aceasta asimetrică e alegerea perfectă pentru dv

15.Dacă nu vă doriți șuvițe asimetrice, puteți alege o tunsoare care în spate să fie scurtă iar în față mai lungă, este foarte la modă

16.Și femeilor mai mature le stă bine cu o tunsoare modernă

17.Dacă vă doriți o tunsoare dreaptă, aceasta cu siguranță va fi pe placul dvs.

Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult.

Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult. Iata ce s-a intamplat cu ea dupa ce a scapat de uratenie:

O femeie care este cunoscută publicului doar sub numele de Kouk, a făcut titlurile multor site-uri după ce povestea ei incredibilă a devenit virală. Se pare că atunci când era mică, cei din jur își băteau mereu joc de ea și făceau glume pe seama ei, alteori era pur și simplu discriminată din cauza felului în care arăta.

Prietenii încercau să îi prezinte bărbați, dar unul dintre ei a spus: „Dacă m-aș căsători cu ea mi-aș pierde pofta de mâncare!”. Ei bine, după ce absolvit facultatea, batjocura devenise din ce în ce mai rea, lucru care a făcut-o pe această fată din Vietnam, în vârstă de 22 de ani, să apeleze la chirurgie plastică pentru a îmbunătăți și apoi a schimba felul în care arăta. Era pur și simplu disperată, atât de disperată încât a cheltuit 20.000 de dolari pe proceduri cosmetice.

Aproape imediat după ce corpul ei s-a vindecat, fata a început să se întâlnească cu un ttânăr bogat timp de 6 luni, după care iubitul ei a cerut-o în căsătorie. Acum rățușca cea urâtă arată ca o prințesă și este și tratată drept una, dat fiind că și-a întâlnit Prințul.

Astăzi mulți o invidiază. Din păcate, însă, nu toată lumea este fericită cu transformarea sa. De fapt, mulți internauți au spus că nu era nimic special la ea, mai ales fiindcă frumusețea ei nu e naturală, ci rezultatul operațiilor estetice.

Iată mai multe imagini:

sursa:http:// femina.ro/

Dieta cu mămăligă – În doar o lună vei fi mai slabă cu 15 kilograme

Mai este doar o lună și o să vină și vara, așa că multe femei se gândesc să își pregătească corpul pentru plajă. Dacă te-ai hotărât să te apuci de o cură de slăbire eficientă, atunci dieta cu mămăligă te va ajuta să dai jos 15 kilograme, în doar o lună și vei arăta impecabil.

Chiar dacă pare greu de crezut, mămăliga este un aliment foarte sănătos pentru organism, nu îngrașă pentru că are puține calorii și are o mulțime de beneficii, conform dietetik.ro. Poate înlocui cu succes pâinea și se poate combina cu lactate, ouă sau fripturi.

Nutriționiștii recomandă să consumi mămăligă cu moderație, mai exact aproximativ 100 de grame la o masă.

Dieta cu mămăligă – meniul pe zile
Ziua 1

Mic dejun: mămăligă cu brânză slabă de vaci, o felie de caşcaval şi un ou fiert.
Gustare: un măr.
Prânz: piept de pui la grătar cu 2 linguri de mămăligă şi o salată verde cu puţin ulei de măsline, oţet, roşii, castraveţi şi ce legume preferi.
Gustare: o mâna de nuci sau o pungă mică de seminţe de floarea soarelui fără sare.
Cină: o cană de iaurt cu cereale integrale.
Gustare: o banană.

Ziua 2

Mic dejun: un castron de lapte cu mămăligă sau două linguri de smântână cu mămăligă şi ou.
Gustare: un fruct.
Prânz: pește la grătar cu mămăligă şi mujdei plus o salată verde cu de toate.
Gustare: 2 felii de pâine prăjită cu o jumătate de avocado şi roşii cherry.
Cină: brânză cu mămăligă.
Gustare, dacă e cazul, o mână de migdale.

Ziua 3

Mic dejun: un ou fiert cu mămăligă şi brânză.
Gustare: o mâna de migdale sau nuci plus un fruct.
Prânz: o farfurie de ciorbă de legume, găină sau văcuţă, cu mămăligă.
Gustare: o felie de pâine integrală cu miere.
Cină: o salată verde cu o mâna de paste integrale fierte, puţin ulei de măsline, sos de muştar şi lămâie.

Ziua 4

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală cu omletă din 2 ouă, câteva măsline, un castravete şi brânză slabă de vaci.
Gustare: un fruct.
Prânz: tocăniţă de ciuperci cu mămăligă şi o salată verde oricât de mare.
Gustare: un iaurt cu cereale.
Cină: o supă cremă cu crutoane.
Gustare: un măr.

Ziua 5

Mic dejun: mămăligă cu brânză şi o lingură de smântână mai slabă.
Gustare: un măr.
Prânz: mămăligă cu 2-3 sărmăluţe.
Gustare: un măr.
Cină: o salată cu de toate.
Gustare: dacă e cazul, o pungă de pufuleţi

Ce alimente sunt interzise în dieta cu mămăligă?

dulciuri
produse de patiserie
mezeluri
conservele
sucurile carbogazoase, chiar şi cele naturale
chipsurile
covrigeii
floricelele
biscuiţii
fructele uscate
sarea (se consumă cu moderație)
alcoolul

Ce alimente sunt permise în dieta cu mămăligă?

mămăligă
pâinea integrală (cantităţi mici, 1-2 felii o dată la 2 zile)
carnea de pasăre sau peste, fiartă sau friptă
roşii, castraveţi, broccoli, morcov, mazăre, fasole verde, salată verde, rucola, ceapă, ardei gras
ciorbe de orice fel, mai puţin cea de burtă
produse lactate, preferabil mai slabe
migdale, caju, nuci, seminţe de floarea soarelui fără sare, seminţe de dovleac
fructe de orice fel
legume la grătar
usturoi
ulei de măsline
ceaiurile şi cafeaua cu lapte

Dacă vei respecta aceste sfaturi, deja în primele 5 zile de dietă vei slăbi cel puțin 3 kilograme, iar după o lună vei fi mai slabă cu 15 kilograme.
Mult succes!

Bicarbonatul te scapă de părul nedorit pentru totdeauna! Uite cum trebuie să îl foloseşti:

Pentru a scăpa de părul din zona intimă optăm pentru epilarea cu ceară caldă sau rece, epilarea cu zahăr sau cu lama. Totuși există un mod 100% natural și eficient de a scăpa de părul nedorit din zonele sensibile și de punctele roșii de iritație.

Cu siguranță nu te-ai gândit la întrebuințările neașteptate ale banalului bicarbonat de sodiu.
Ingrediente: 200 ml. de apă și o lingură de bicarbonat de sodiu
Mod de preparare: Se fierbe apa până ce dă în clocot apoi se adaugă bicarbonatul de sodiu și se amestecă bine.

Utilizare: Amestecul se aplică înainte de culcare pe zonele unde doriți să scăpați de părul din zona inghinala. Dimineața următoare se îndepărtează produsul și se aplică loțiune de hidratare.
Tratamentul se face de 2-3 ori pe săptămână. În scurt timp veți observa rezultate!

Deodorant
Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant. Amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte de amidon de porumb și aplică produsul la subsuori,atunci când este necesar.

Dinți albi
Dacă vrei să ai dinții albi și strălucitori,iată ce să faci! Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiucu cinci picături de peroxid de hidrogen. Adaugă puțină apă și omogenizează bine ingredientele,până când obții o pastă consistentă. După ce aplici pasta pe dinți,las-o să acționeze cinci minute și apoi periază. La final,clătește cu apă.

Înmoaie cuticulele
În cazul în care obișnuiești să-ți tai cuticulele,mai gândește-te. Întrucât există riscul apariției unor infecții,indicat este să înmoi cuticulele pentru a le împinge,nu să le tai. Pune într-un bol bicarbonat de sodiu și apă caldă. Amestecă bine ingredientele,apoi aplică pasta pe cuticule pentru a înmuia pielea.

Exfoliază delicat tenul
Ai tenul gras și acnee? Bicarbonatul de sodiu face minuni în acest caz. Amestecă bicarbonat de sodiu și apă și,cu pasta obținută,masează tenul prin mișcări circulare. În felul acesta,elimini celulele moarte.

Elimină punctele negre
Pentru a împiedica apariția punctelor negre,încearcă următorul remediu:amestecă o ceașcă de apă distilată cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. După ce ai întins soluția pe zona cu puncte negre,stai deasupra unui vas cu apă fierbinte. Acoperă capul cu un prosop și stai așa 10-15 minute.

Șampon uscat
Dacă nu ai timp să te speli pe cap,bicarbonatul de sodiu te poate ajuta. Aplică bicarbonat de sodiu la rădăcina firelor de păr,după care șterge cu un prosop.

6 reguli de aur ale femeilor care nu îmbătrânesc.

Iată ce fac femeile care nu îmbătrânesc! 6 reguli de aur ale acestora.
Cum se întâmplă că unele femei, deși au vârstă înaintată, parcă nu îmbătrânesc? Care este secretul lor? Te asigurăm că fiecare dintre ele are secretele sale, însă există și niște principii generale, comune pentru toate.

Majoritatea invidioaselor vor zice că totul se datorează factorului genetic sau „norocului”. De fapt, la baza acestei „nedreptăți” stau câteva reguli de aur, pe care, dacă orice femeie le-ar respecta, ar arăta la fel de bine, de aceea vă propunem 6 reguli de aur pe care să le urmați pentru a vă putea bucura de frumusețea fiecărei vârste.

Regula nr.1:
Fiți atente la digestie!
Sistemul digestiv are în mod normal un bioritm. Constipațiile sunt un indiciu că tractul intestinal nu funcționează cum trebuie.
Unii sunt de părere că intestinul subțire al omului este asemenea rădăcinilor unui pom. Dacă rădăcinile sunt puternice, atunci și arborele va trăi foarte mulți ani. Iată de ce trebuie să avem grijă ca „rădăcinile” corpului nostru să fie mereu vii. Iar pentru acesta, trebuie să ne alimentăm corect, cu multe fructe, legume și apă.

 

Apropo, apa este bună nu doar pentru digestie, dar și pentru piele. Insuficiența apei în organism se va resimți prin o piele uscată și lipsită de vitalitate. Așa deci, cei 2 litri de apă pe zi sunt obligatorii pentru un corp și un ten sănătos.

Regula nr.2:
Odihna suficientă!
Somnul insuficient este dușmanul nr.1 pentru piele și păr. Este foarte important să dormim cel puțin 8 ore pe noapte și să ne trezim odihnite.
În timp ce unii cred că somnul este doar o pierdere de timp, s-a demonstrat că somnul, pe lângă faptul că „restartează” organismul, mai șterge emoțiile, informațiile inutile din creier și redă vitalitate corpului.

Regula nr.3:
Aerul curat este atât de necesar!
Plimbările la aer curat sunt miraculoase pentru sănătatea și frumusețea corpului. Dacă lucrați toată ziua în oficiu, ar fi bine să mergeți pe jos acasă, cel puțin câteva stații. În zilele de odihnă plimbările lungi la aer curat sunt cele mai recomandate.

Un punct aparte pentru frumusețe îl reprezintă și ședințele în saună. Prin transpirația excesivă corpul se debarasează de numeroase toxine, mai ales dacă sauna este realizată din lemn ecologic.

Regula nr.4:
Vitaminele.
Cred că nu e cazul să enumerăm unde găsim cele mai multe vitamine, chiar și copii știu. Cu siguranță, nu în țigări, alcool sau prăjituri. Dacă pe timpul verii vitaminele sunt peste tot, iarna e mai dificil de le găsit. Trebuie să cunoașteți însă că fructele și legumele din sere nu aduc niciun aport de vitamine, iarna puteți opta pentru fructele uscate.

Există și o serie de produse pe care nutriționiștii le recomandă ca pe cele mai vitaminoase, acestea ar fi: fasolea, coacăza neagră, brocoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, soia, somonul, spanacul, roșiile, carnea de curcan, arahidele și iaurtul clasic.

Regula nr.5:
Dispoziția interioara și starea emoțională!
Emoțiile negative ne otrăvesc și ne îmbătrânesc mai repede. Iată de ce trebuie să zâmbim cât mai mult, să invidiem cât mai puțin și să avem cel puțin o activitate pe zi care ne aduce plăcere. Starea noastră lăuntrică afectează foarte mult felul în care organismul funcționează. Trebuie să avem o dorință de viață și o dispoziție de bine pentru a fi mereu tinere și frumoase.

Regula nr.6:
Vârsta femeii este trădată de pielea gâtului și a mânilor.
Nu știm de ce se întâmplă așa că pielea mânilor rămâne adesea ignorată, deși ea are de suferit cel mai mult.
Aceasta este expusă la numeroși factori ce o îmbâtrânesc mai repede decât tenul feței. De exemplu, în timp ce pe față, înainte de a ieși din casă aplicăm o cremă, un fond de ten, care o protejează de factorii nocivi, mânile rămân neprotejate, mai ales atunci când este frig.

Mănușile trebuie să devină un accesoriu obligatoriu imediat ce gradele din termometru coboară mai jos de +4. Să nu uităm să purtăm mănuși speciale și în timp ce spălăm vesela, facem curățenie și ori de câte ori folosim produsele chimice.

16 femei înainte și după machiaj, de nerecunoscut! TRANSFORMĂRI UIMITOARE!

Tot mai mulți makeup artiști impresionează prin talentul lor de a a înfrumuseța, makeup-ul devenind aerul pe care îl respiră. Impresionant este și talentul artistei Goar Avetisyan, de origine georgiană, stabilită cu jobul la Moscova.

Deși are doar 22 de ani, Goar cunoaște totul despre arta machiajului. Lucrează în domeniu de peste 5 ani și jumătate, începând totul de la faptul că se machia foarte des pe sine dar și pe prietenele sale.
Nu se poate lăuda cu studii internaționale, însă susține că practica îi este cheia succesului.

Talentul ei este de a le da femeilor încredere în ele prin machiajul senzațional pe care îl face pentru fiecare!

Modelele ei abia mai pot fi recunoscute când Goar își termină treaba.

 

 

 

 

 

Toate imaginile sunt pur și simplu WOW!!! Voi ce părere aveți?

Tunsori bob-carre: opțiuni de executare și moduri de coafare.

Bob-carre reprezintă o combinație a 2 cele mai populare tunsori moderne. Bobul și carre sunt foarte asemănătoare lucru care face să fie des confundate. Inițial, principala caracteristică distinctivă era faptul că tunsoarea bob era fară breton, pe când la tunsoarea carre aceasta este absolut necesară.

Totuși, cu timpul, hotarele dintre aceste tunsori au început să se elimine, domnișoarelor fiindu-le puse la dispoziție cele mai variate look-uri, iar asemenea tunsori combinate au fost numite bob-carre.

Avantajele tunsorii bob-carre

Universalitate. 

Universalitatea tunsorii bob-carre este inegalabilă. Aceasta are foarte multe variante de executare, ceea ce o face să arate ideal pe doamne cu orice tip de aspect fizic și cu orice tip de păr.

De exemplu, tunsoarea accentuează minunat luciul moale al părului drept și, concomitent, reflectă perfect frumusețea părului ondulat și creț. Mai mult, o variantă corect aleasă a acestei coafuri poate înfrumuseța atât o doamnă cu forma rotundă a feței, cât și o doamnă cu o formă a feței ovale și înguste.

Lejeritate și naturalețe. 

Liniile naturale ale tunsorii bob-carre nu conțin elemente care ar crea senzații de iritare și nedumerire, astfel încat comunicarea va mai eficientă și mai interesantă. În această privință, femeile care preferă bobul-carre vor arăta splendid atât la o petrecere zgomotoasă, cât și într-un mediu mai stric de lucru.

Simplitatea și caracterul practic. 

Bobul-carre este o soluție perfectă pentru acele fashioniste care se confruntă cu o lipsă acută de timp liber. Aranjarea unor astfel de coafuri va dura destul puțin, iar rezultatul va fi unul absolut fabulos. In plus, această coafură poate să și mențină forma destul de mult timp fără a fi nevoie de vizite prea frecvente la coafor.

Tunsoarea bob-carre: variante de executare

Contururi clare și lejere

 

 

 

 

 

 

 

 

Bobul carre cu linii clare este considerată varianta cea mai strictă, Carre de obicei este executată pe părul ideal de neted și drept. Aceasta coafură este caracterizată prin hotare bine definite și lipsa scarițelor. Deși tunsoarea arată destul de elegant, aceasta nu se potrivește oricui.

Dacă forma tunsorii va fi una mai lejeră, iar contururile mai moi și mai treptate, atunci look-ul obținut va fi unul universal. Această variantă se potrivește unui număr mai mare de femei.

Bob carre cu zona cefei tunsă sau rasă

Această tunsoare este caracterizată prin dezgolirea maximă a zonei de la ceafa, fire de păr alungite în față, și un volum suplimentar în zona din vârful capului. Zona cefei tunsă scurt sau rasă dezgolește în totalitate liniile fine ale gâtului feminin și se asociază perfect cu linia ușor curbată a coafurii. Această tunsoare clasică se deosebește printr-o mulțime de variante creative moderne. In dependență de înalțimea, forma feței și aspectul fizic al unei femei, frizerii pot experimenta atat cu volumul, cât și cu lungimea acestei tunsori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunsoare bob-carre cu parte frontală alungită

Această este cea mai populară variantă de tunsoare. Părul este tuns scurt la ceafă, pe când șuvițele de păr care înramează fața, sunt lăsate lungi intenționat. Această variantă permite obținerea unui efect dublu simultan: fire lungi și gât feminin dezgolit. Spre deosebire de tunsoarea bob cu zona cefei rasă, această tunsoare nu are o astfel de zonă.

Bob alungit (bob-carre)

Bobul alungit este ales de acele femei, care nu vor să își ia rămas bun de la părul lung. In acest caz, lungimea părului poate să ajunga si6 până la linia umerilor. Această tunsoare se privește destul de ok atât pe părul drept și neted, cât și pe cel cu scărițe.

Bob-carre asimetric

Bobul asimetric a devenit popular nu de foarte mult timp, iar la moment, acesta este considerat a fi practic cea mai populară și creativă coafură, având o sumedenie de avantaje. Se știe ca coafurile asimetrice pot să distraga atenția de la imperfecțiunile feței. In plus, lungimea diferită a șuvițelor împrospătează look-ul, îl face să arate mai original și mai jucăuș. Asemenea tunsori asimetrice cu contururi grafice necesită o anumită precizie în executare. Se va lua în considerare și faptul că în acest caz, șuvițele trebuie să arate cât se poate de neted și îngrijit.

Tunsoarea bob-carre în stil grunge

Domnișoarele, care urmăresc tendințele modei mereu în schimbare, cu siguranță vor aprecia și variantele moderne de coafuri. Dacă vă caracterizează să fiți mereu în centrul atenției, să arătați stilat și modern, atunci efectul de neglijență intenționată și haosul artistic în stil grunge este ceea de ce aveți nevoie. Acest tip de tunsoare este des numită în cascadă sau scariță.

In acest caz, părul se va tunde nu pe toată lungimea, ci pe straturi, de la mai scurt până la mai lung. Bobul multistratificat este opțiunea ideală pentru părul fin, care va arată după tunsoare mai pufos, delicat și ușor. In schimb părul des, va arăta mult mai grațios. Tunsorile în mai mute straturi pot ascunde fruntea mare și pomeții proeminenți. Doamnele cu fața rotundă trebuie să opteze pentru variantele lungi ale acestei tunsori, deoarece cascada scurtă va face fața să arate și mai mare.

Bob-carre cu breton

Bobul-carre se privește ideal cu toate tipurile de bretoane. Alegerea bretonului va depinde de tipul tunsorii și de forma feței. Astfel, dacă intentionați să faceți tunsoarea bob-carre cu margini fixe, atunci va trebui să optați pentru un breton neted cu margini drepte.

Dacă însă doriți o tunsoare texturată în mai multe straturi, atunci vă sfătuim să optați pentru un breton asimetric, filat sau în scarița. Un rol deosebit de important la acest capitol îl are și ovalul feței. Doamnele cu forma alungită a feței, trebuie să acorde atenție marginilor drepte, pe când cele cu forma ovala a feței, vor opta pentru variantele asimetrice.

Bob-carre: moduri de aranjare
Aranjarea bobului carre poate fi cea mai diversă. In baza acestei tunsori pot fi create o mulțime de look-uri diferite.

1. Modelul strict clasic. 

Aplicați pe păr un gel cu efect de netezire. Imparțiți părului într-o cărare lungă și începeți să îndreptați părul cu ajutorul unei plăci speciale, răsucind puțin capetele spre interior.

2. Look foarte natural.

 Aplicați pe părul încă umed un produs pentru volum. Spălați-l. Acum aplicați pe păr un mousse. Coafați părul cu ajutorul unui pieptene și a foenului. In timpul aranjării, îndreptați firele de păr la spate. Fixați rezultatul cu spray fixativ.

3.Coafura în stil grunge.

Pentru a crea un efect de neglijență ușoară și haos artistic, va trebui să folosiți un mousse pentru păr. Aplicați-l pe părul umed și cu mișcări rapide, împrăștiați-l pe tot părul. Lăsați capul în jos și uscați părul la rădăcini. Acest mod de uscare a părului va conferi coafurii un volum maxim. Acum, cu ajutorul unei perii de modelare, conferiți-i părului efectul de haos dorit. Pulverizați rezultatul cu spray fixativ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Vărfuri în exterior.

Secretul acestei coafuri este destul de simplu: toate vârfurile se vor roti spre exterior, iar rezultatul se va fixa cu ceară.

5.Aranjare bob-carre la spate.

Aplicați mousse-ul pe părul umed. Folosind o perie, uscați părul pieptănâd fiecare șuviță la spate. Incepeți să uscați părul de la ceafă. Coafați cu mainile și folosiți și un spray fixativ. Pentru ca coafura să aiba un stil retro, tapați părul în zona din varful capului înainte de a fixa rezultatul final. Un breton foarte scurt poate fi ascuns cu ajutorul unei bentițe.

6.Bob-carre cu cărare într-o parte. 

Această coafură asimetrică este perfectă atât pentru petreceri, cât și pentru look-uri casual. Se va privi ideal doar în tunsorile fară breton scurt. Aplicați pe părul umed mousse și uscați-l cu foenul. Buclele trebuie să fie cât se poate de netede, de aceea va trebui să folosiți placa de păr. Indreptând părul, răsuciți vârfurile în jos.

7.Coafuri înalte în baza tunsorii bob-carre.

Prelucrați părul cu ajutorul unui mousse moale. Aplicați bigudiuri pe păr și uscați-l. Scoateți bigudiurile și strângeți părul într-o coafură înaltă. Puteți lasa câteva fire libere în zona feței.

8.Coafuri cu bucle.

Luați ondulatorul sau bigudiurile și creați bucle de dimensiunea necesară. Puteți folosi într-un look onduleuri de diferite diametre. Fixați cu spray fixativ.

9.Coafuri cu accesorii.

Coafurile realizate în baza tunsorii bob-carre permit utilizarea celor mai diverse accesorii. Cel mai des se folosesc panglici, agrafe, flori artificiale și bentițe.

Tunsoare bob-carre: opțiuni stilate

 

 

 

Dacă v-a plăcut acest material vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe

15 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

15 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru. Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar pe aceste femei le-a ajutat un stilist talentat. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.
Admirați-le!
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Vă doriți o asemenea schimbare de imagine?