11 ani s-au chinuit să aibă un copil, dar în zadar. Ba mai mult, medicii i-au spus femeii că are o mulțime de chisturi ovariene și că nu va putea deveni mamă. Apoi s-a întâmplat o mare minune. A născut un băiețel la 41 de ani! Așa ceva nu s-a mai auzit în România, ce i-a făcut soțul în fiecare zi pentru a rămâne gravidă:

Un preparat minune i-a ajutat atunci când nu mai aveau nicio speranță. După 11 ani în care au încercat din răsputeri să facă un copil, apicultorul Ștefan și soția sa, Constanța, și-au văzut visul cu ochii.

Poate că nu tocmai la vârsta potrivită, dar mulțumită credinței și încrederii pe care au avut-o în acest „leac” obținut din produse naturale, visul lor a devenit realitate.

Pasiunea cea mare a lui Ștefan (Albinel) este apicultura. Iubește albinele și tot ceea ce produc ele. Acesta este și motivul pentru care, cu mulți ani în urmă, s-a hotărât să intre în rândurile apicultorilor. Ușor, ușor, lucrurile au început să prindă contur, iar afacerea să dea roade.

Omul era super mulțumit de activitatea sa și îi însuflase oarecum pasiunea și soției. Dacă la începuturile relației lor, cei doi nu s-au gândit prea mult la un moștenitor, bărbatul având un băiețel din prima căsătorie, în urmă cu vreo 11 ani au decis că este timpul să-și mărească familia.

Și au încercat, un an, doi, trei, dar nu s-a întâmplat. Femeia a mers și a făcut investigații, iar doctorii i-au spus că este aptă din punct de vedere medical. Au mai încercat câțiva ani, dar tot nu s-a întâmplat nimic. Și uite așa au trecut 11 ani. Ștefan a ajuns la vârsta de 52 de ani, iar Constanța la 41. Se tot gândeau că poate nu le-a fost dat să aibă un copil, dar nu se împăcau deloc cu ideea.

La ultimul control medical, femeia a aflat că are multiple chisturi ovariene, destul de mari, și că din cauza acestora ar fi apărut problema infertilității. Vestea a întristat-o destul de tare, iar bărbatul ei și-a dat seama imediat că soția lui este ușor deprimată. Mai mult decât atât, acestuia îi era teamă ca nu cumva acele chisturi să fie cancerigene sau să declanșeze în vreun fel acestă boală.

Atunci ia venit ideea să prepare un produs naturist care să o vindece pe Constanța și, de ce nu, poate să o și ajute să rămână însărcinată.
Și s-a pus pe treabă. A citit foarte mult despre efectele naturiste asupra organismului uman, iar apoi s-a apucat de treabă. „I-am spus soției că o voi reactiva cu voia bunului Dumnezeu, iar ea mi-a zâmbit larg. Și m-am apucat de treabă.

Am amestecat, după capul meu, cătină, ghimbir, hrean, 7 lămâi în coajă spălate și congelate, 50 ml tinctură propolis și miere. Le-am ras pe toate, le-am amestecat până la omogenizare și le-am lăsat 10 zile la macerat, undeva prin bucătărie. Apoi am început să mâncăm în fiecare zi din acest preparat. De trei ori pe zi câte o lingură. Și ea, dar și eu”, povestește apicultorul.

După aproximativ o lună și o săptămână , când borcanul s-a golit, minunea s-a produs. Rețeta făcătoare de minuni, așa cum au denumit-o cei doi soți, a ajutat-o pe Constanța să rămână însărcinată chiar «în perioada postmenstruală» după cum spune bărbatul ei.

Medicii au fost și ei uimiți de reușita celor doi. Unii dintre ei i-au învățat chiar să «breveteze» acest preparat minune, iar Ștefan se gândește foarte serios la acest aspect. Au trecut de atunci mai bine de nouă luni, iar în urmă cu 11 zile, Constanța a dat naștere unui băiețel frumos și sănătos, al cărui nume este Albert.

„Eu sunt convins că minunea a fost posibilă datorită acestui «leac». Am cunoștințe, printre care și cadre medicale, care deja îl folosesc tot în astfel de scopuri și nu pot decât să mă bucur nespus. Nu vreau să creadă lumea că fac vreo recomandare. Nu, nicidecum!… eu doar povestesc un fapt real din viața noastră”, a mai adăugat proaspătul tătic.
Sursa: libertatea.ro

A auzit ceva sub geamul casei, era un câine cu puii lui, dar când s-a uitat mai bine printre căței a văzut ceva șocant. Un pumn micuț ieșea din blană. Ce s-a întâmplat e uluitor. Cazul a uimit o lume întreagă

Am auzit multe povești despre oameni salvând animale, dar uneori se mai întâmplă și invers.
Într-o zi o femeie a auzit un sunet stins, care semăna cu un plânset în apropierea parcării care era situată chiar lângă casa ei. Ceea ce a văzut când s-a apropiat a fost un câine și cățelușii pe care încerca din răsputeri să îi protejeze. Dar, privind mai atent, a observat și altceva, alături de câine!

O creatură mică care avea nu patru picioare, ci două! Instinctul matern al animalelor este foarte puternic. În plus, câinii sunt unele dintre cele mai inteligente și mai iubitoare animale pe care le putem avea alături de noi. Își pot da seama imediat dacă suntem triști, fericiți sau supărați, iar când o fac ne oferă și mai multă căldură.

Câinele din imagine este Way, el trăiește pe stradă și tocmai născuse mai mulți cățeluși. Dar nu e foarte ușor pentru un câine de pe stradă să fie mamă. Mâncarea se găsește greu, iar câinii și oamenii deopotrivă încearcă să le facă rău micuților.

Însă, chiar dacă Way este un câine de stradă, a dat dovadă de multă empatie, însă nu doar pentru proprii ei pui! Era mijlocul iernii când Alejandra Griffa a auzit ceva ciudat sub fereastra ei și a mers afară să cerceteze mai atent. Când a ajuns la câine a văzut ceva șocant.

Era un mic pui de om printre puii câinelui, strâns la căldură printre puii în vârstă de o lună ai lui Way. Se pare că mama copilului, în vârstă de 33 de ani, își lăsase copilul să moară în frig – dar se pare că Way nu avea de gând să lase ca una ca asta să se întâmple.

Câinele fără casă l-a adoptat pe bebeluș ca o mamă bună și l-a ținut strâns lângă el pentru a-l proteja de frig. Alejandra a luat copilul și l-a dus direct la spital unde i-au confirmat că cel mic se va recupera complet.

Totul datorită lui Way, care s-a dovedit și o mamă adoptivă excelentă, salvând și o viață de om, alături de viețile puilor ei. După această întâmplare, Way a devenit un mic erou, și atât ea, cât și puii ei și-au găsit cămine călduroase și familii iubitoare, așa cum merită.

Autoritățile au găsit-o în cele din urmă și pe mama copilului care suferea de depresie severă, iar acum este supusă tratamentului psihiatric corespunzător.

Câți oameni ar fi făcut pentru un cățeluș ceea ce a făcut acest câine pentru un pui de om? Probabil că nu mulți… O lecție din care ar trebui, probabil, să învățăm ceva.

Soţul plantează 1.000 de copaci în memoria soţiei decedate: Dar 17 ani mai târziu, o fotografie aeriană dezvăluie adevăratul său motiv

Janet şi Winston Howes au împărtăşit o iubire la care majoritatea oamenilor doar pot visa. A fost dragoste la prima vedere pentru cuplu şi cu fiecare zi care a trecut, iubirea lor a devenit mai puternică.

Cuplul s-a căsătorit în 1962 şi s-a mutat într-o fermă fermecătoare din zona rurală a Angliei. Dar la scurt timp după ce tinerii s-au mutat în casa de vis din South Gloucestershire, Janet a dat naştere unui fiu.
Ferma şi pământul au înflorit, precum şi relaţia lor, iar fiul lor era la fel de sănătos ca viaţa pe care o ducea. Viaţa lor era perfectă, până la un moment dat când totul s-a năruit…

După mai bine de 30 de ani de căsnicie, Janet a părăsit brusc această lume. Jumătatea sufletului lui Winston, Janet, a suferit un atac de cord şi a murit când avea doar 50 de ani. Winston a fost devastat, iar fiul lor nu avea nicio idee cum ar putea să continue să trăiască fără mama sa. Tatăl şi fiul au încercat să-şi vindece rănile cât mai mult posibil, dar indiferent de ceea ce au făcut, plecarea lui Janet a fost dificil de acceptat.

La câteva luni după ce a pierdut-o pe Janet, Winston a avut o idee. Chiar dacă nu şi-a putut întoarce frumoasa soţie, putea să o onoreze cu un gest frumos.
Winston a început să amenajeze o pajişte lângă casă – o pajişte pe care Janet o îndrăgea foarte mult. Ideea era să creeze un loc unde el şi fiul său puteau să-l viziteze când tristeţea îi copleşea.

Omagiul incredibil al lui Winston pentru Janet a fost păstrat secret ani de zile – până când un balon cu aer cald a zburat peste acea zonă.
Pilotul Andy Collett se întorcea acasă într-o după-amiază frumoasă, când a descoperit omagiul lui Winston. A privit în jos şi nu-i venea să creadă ceea ce vedea!

Deşi Andy nu l-a cunoscut niciodată pe Winston şi nu ştia de ce inima era acolo, el a presupus că în spatele ei era o frumoasă poveste de dragoste.
Emoţionat, Winston a explicat de ce a decis să planteze copacii şi despre micile detalii care au condus ca această pajiste în formă de inimă să impresioneze mii de oameni.

„M-am gândit că ar fi o idee grozavă să plantez 1000 de stejari. Odată ce proiectul a fost finalizat, am pus o băncuţă pe iarbă, cu vedere spre satul din apropiere, unde locuise soţia mea”, spune Winston.

Baza inimii este îndreptată spre satul Hill Wotton, de unde era Janet. În fiecare an, Winston plantează narcise în centrul inimii, care înfloresc primăvara. Atât de frumos!
„Merg uneori acolo doar ca să stau şi să-mi fac ordine în gânduri. Este un omagiu minunat şi durabil în memoria ei, care va dăinui ani de zile”, a mai adăugat Winston.

Omagiul lui Winston pentru soţia sa este locul perfect pentru ca el şi fiul sau să-şi amintească de această femeie minunată. Nimic nu o poate aduce pe Janet înapoi, dar amândoi sunt convinşi că ea ar fi iubit această pajişte!
Vă rugăm să împărtăşiţi acest omagiu pe Facebook dacă şi voi credeţi că este un gest cu totul emoţionant!

Mama și-a lăsat fiica cu bona. Peste câteva minute primește această fotografie.

Pentru orice părinte despărțirea de copii este un stres enorm. În special, dacă scumpii ei sunt lăsați cu o bonă, chiar și pentru puțin timp.

Claudia Sorhaindo a fost nevoită să-și lase fetița de două luni cu nepoata sa Gianna. Dar, peste câteva ore ea primește un mesaj de la Gianna care a făcut-o să râdă cu poftă.

Gianna, o fată de 15 ani, a crescut într-o familie numeroasă și cunoștea cum să aibă grijă de copii. Ea știa foarte bine că ei nu pot fi lăsați singuri nici măcar o clipă. Dar în același timp ea trebuia să prepare mâncarea pentru bebeluș. Atunci ea a fost foarte inventivă și a găsit o soluție neobișnuită astfel încât fetița să fie mereu sub supraveghere.

Claudia a plasat fotografiile primite pe pagina ei dintr-o rețea de socializare pentru a arăta și altora invenția nepoatei sale.

 

 

A dat unui cerșetor un covrig și o cafea, dar după ce a terminat de mâncat el i-a băgat în buzunar, pe ascuns, o hârtie. Când a văzut ce scria în bilet, fata a început să urle de groază!

E greu de crezut că cineva alege să fie cerșetor, și totuși marea majoritate îi privește pe aceștia cu dezgust. Însă Casey Fischer nu a făcut această greșeală, nu. Într-o zi a dat de un om pe stradă, care încerca să adune câteva monede. Câteva momente mai târziu, acesta a venit la cafeneaua unde era și ea, era transpirat și reușise să strângă doar un dolar.

Casey s-a oferit să-i cumpere o cafea și un covrig, iar apoi l-a invitat la masa ei.

Bărbatul a recunoscut că ajunsese pe străzi din cauza drogurilor, dar că încă mai spera să devină fiul pe care mama lui și l-a dorit dintotdeauna, chiar dacă aceasta murise de cancer, cu ceva vreme în urmă.

Casey i-a mulțumit barbatului pentru că a avut încredere în ea și i-a povestit viața lui, iar apoi s-a ridicat să plece, dar Chris a rugat-o să îi dea o foaie și un pix. Acesta a scris ceva, iar apoi i-a înmanat tinerei bilețelul.

Și-au luat la revedere, în drum facultate, Casey a deschis bilețelul, dar în timp ce citea, lacrimile îi curgeau: „Astăzi voiam să mă sinucid, dar datorită tie nu voi mai face acest lucru. Îți mulțumesc, suflet frumos!”.

Femeia a postat mesajul emoționant pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant: „Se numeste Chris. Este unul dintre cei mai onesti si sinceri oameni pe care i-am cunoscut vreodata. Incearca din rasputeri sa isi depaseasca conditia si sa ajunga un om normal, in memoria mamei lui, dar de fiecare data se loveste de indiferenta oamenilor”, a povestit Casey.

Când lași copilul singur doar pe un minut: 30 de imagini de care o să te prăpădești de râs

Când lași copilul singur doar pe un minut: 30 de imagini de care o să te prăpădești de râs.

Copiii sunt mici îngerași căzuți pe pământ: ei nu mint, ne iubesc necondiționat, lacrimile lor sunt întotdeauna sincere și tot ce fac, fac cu inima deschisă…Și nu există o melodie mai minunată decât râsul unui copil sau o îmbrățișare mai călduroasă, decât cea a unor mânuțe gingașe.

Cu siguranță, copiii sunt fericire în casă, însă e destul să-i lași singuri pentru un minut și la întoarcere poți face infarct. Iată câteva situații în care părinții au avut un șoc emoțional de nedescris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecina mea a ramasa insarcinata la numai 16 ani, a avut scandal urias cu parintii ei. Pentru ca nu stiam cum sa o ajut, am intrebat-o pe mama. Ce mi-a spus ea atunci a fost o lectie pentru toata viata. Tine si tu minte asta: „cand copilul are o problema..

„Vecina de vis-a-vis mi-a povestit de scena teribila pe care o avusese cu fata ei adolescenta. Fata ei ramasese insarcinata si au acuzat-o in fel si chip. Cum ai putut sa faci asta? Cum ai putut sa ne faci asta? – i-au tot repetat. Mi-era mila de ei si de suferinta lor, a tuturor. Parintii care se simteau tradati si fata care facuse o greseala.

Ma gandeam cum pot sa-i ajut.Nici n-am putut sa dorm in noaptea aceea. Dimineata am sunat-o pe mama, asa cum fac mereu cand nu gasesc nicio solutie. Mama mi-a adus aminte o vorba pe care o auzeam mereu in casa, in copilarie si de la ea si de la bunica. Cand copilul are o problema, inchide gura si deschide bratele.

Am incercat sa aplic acest sfat si in relatiile cu copiii mei. Cinci copiii in sase ani. Bineinteles ca nu mi-a mers de fiecare data. Am putina rabdare si gura mare.
Imi aduc aminte de Carla, fata mea cea mare, cand avea 4 ani se juca la noi in dormitor si a spart o lampa. Dupa ce am cautat-o sa vad ca nu s-a taiat am inceput scandalul, ca era o lampa veche, de la mama, ca trebuia sa fie mai atenta si apoi am observat ceva. Frica, teama si groaza din ochii ei. Ii tremurau buzele. Se distanta de mine. Mi-am adus instant aminte de vorbele mamei. M-am oprit din discurs, mi-am deschis bratele si am asteptat.

Carla mi-a sarit in brate spunand ca nu mai face, ca ii pare rau. Am tinut-o in brate cateva minute pana s-a linistit. M-am simtit groaznic. Cum am putut sa o fac sa creada ca lampa aia e mai importanta ca ea?I-am spus ca imi cer iertare, oamenii sunt mai importanti ca lampile si ca ma bucur ca nu s-a taiat.Din fericire, incidentul cu lampa nu a traumatizat-o pe fiica mea, dar m-a invatat ca mai bine imi tin gura decat sa spun lucruri la manie, lucruri care ranesc.

Cand au devenit adolescenti, am repetat tehnica mamei. Mi-am tinut gura si copiii au venit la mine. Cand mi-am tinut gura, am inceput sa ii aud povestind despre fricile, despre mania lor. Admiteau singuri ca au gresit si ca regreta, fara ca eu sa le tin o lectie. Stiau ca, desi au gresit, mama o sa-i iubeasca oricum. In aceste situatii, nu ne mai bateam capul cu motivul pentru care am ajuns in acea situatie, ci ne gandeam cum sa rezolvam situatia creata.
Acum, copiii meu sunt mari, fiecare la casa lui. Fiul cel mic m-a sunat intr-o seara spunandu-mi ca a facut o prostie. L-am chemat acasa sa vorbim.
L-am ascultat cam o ora. Am inghitit in sec, in timp ce el imi povestea ce s-a intamplat. M-am ridicat sa-l iau in brate. Imbratisarea lui a a fost asa puternica, credeam ca o sa ma sufoce.
Am auzit:– Multumesc, mami! Stiam eu ca o sa ma ajuti sa rezolv asta!
Incredibil cat de desteapta devin cand inchid gura si imi deschid bratele.”

preluat de pe paginadefolos

via: wow.bzi.ro

Copilul se uita pe Google Earth și a descoperit din greșeală imaginea asta, era la celălalt capăt al lumii! A luat telefonul și a anunțat imediat poliția, ce au descoperit acolo

În 2007 Gemma Sheridan și alți doi prieteni au plecat într-o călătorie care trebuia să îi ducă din orașul lor, Liverpool, de-a lungul Atlanticului către Canalul Panama, iar apoi mai departe către frumoasa insulă Hawaii. Prima etapă a călătoriei a mers fără probleme, dar după ce au trecut de Canal și au ajuns în Oceanul Pacific, totul nu putea lua o turnură mai proastă!

A fost o furtună uriașă care a distrus instalația electrică a bărcii lor și i-a răsturnat peste bord pe cei doi amici ai ei, ucigându-i, în plus, barca era deja foarte afectată. Fără nimic electronic și cu o barcă serios avariată, Gemma a plutit în derivă timp de 17 zile până când a fost lovită de o altă furtună uriașă. Gemma a fost lăsată inconștientă în urma ei, iar restul e istorie! S-a trezit pe o plajă, înconjurată de rămășițele bărcii sale.

Timp de ani de zile a stat pe o insulă părăsită unde i-a luat patru ore să facă focul, a învățat să pescuiască, a început să facă exerciții regulate pe plajă. Dar într-o zi i-a venit o idee salvatoare: să scrie un SOS uriaș pe plajă.
Așa s-a întâmplat că într-o dimineață s-a trezit din cauza sunetului unui avion care zbura deasupra ei, incredibil de jos, nu-i venea să creadă, credea că e un vis.

A început să urle și să dea din mâini. Avionul a aruncat pe plajă câteva pachete, înăuntru erau: un radio, apă proaspătă, mâncare și o mică trusă medicală. Când a dat drumul radioului a auzit după ani de zile prima voce umană.

A întrebat cum au găsit-o, i s-a spus: ,,Un puști din Minnesota a găsit semnul tău de SOS pe Google Earth!”. Emma a mărturisit: ,,Eu nici nu știam ce e Google Earth, dar le sunt profund recunoascătoare acum”.

Această româncă din Gorj a lăsat mulți bărbați cu gura căscată! Toți rămân muți când aud ce meserie are. Nu e ceva ce fac multe femei și se câștigă foarte bine:

Crina Micnescu (40 de ani), din Gorj, lucrează ca şofer profesionist în Spania şi îmblânzeşte cu succes un mastodont cu o greutate de peste 40 de tone.
Crina Micnescu este o gorjeancă de 40 de ani care a moştenit pasiunea pentru maşini de la tatăl ei, fost şofer profesionist. De mică visa să stăpânească volanul şi în urmă cu zece ani şi-a îndeplinit visul: a început să conducă TIR-uri.

„Eram copil şi tata mă lua cu el în cursă.Îmi doream să devin şi eu şofer ca tatăl meu şi să conduc maşini aşa de mari. Nu mi-a fost teamă. Mă consider mult mai în siguranţă în TIR decât într-o maşină mică. În urmă cu zece ani am devenit şofer profesionist şi am obţinut atestele necesare pentru orice fel de transport, chiar şi agabaritice şi pentru produse periculoase sau explozive, mai puţin de transport persoane. Este o responsabilitate şi nu mi-a plăcut, pentru că îmi este incomod.

 

Atunci, toată lumea a fost uimită că vreau să devin şofer profesionist, mai ales că am luat permisul de la prima încercare, atât oraşul, cât şi sala. Doar o singură femeie din Gorj mai profesa ca şofer de TIR“, îşi începe povestea Crina.

Oprită în trafic de poliţişti
Crina a fost o prezenţă inedită pe şosele. A condus în România un tir de culoare roşie, iar poliţiştii o opreau de fiecare dată pentru că nu puteau crede că o femeie este în stare să stăpânească cele mai mari maşini care circulă pe drumurile publice.

„Prima maşină a fost un Renault Premium, iar apoi un Man roşu. Poliţiştii mă opreau de fiecare dată. Se luau chiar după mine. Imediat după ce mă opreau îmi cereau să vadă permisul, nu altceva, pentru că nu credeau că sunt şofer profesionist. Primele mele curse au fost pe ruta Târgu Jiu – Craiova. Transportam paleţi la o firmă din Craiova, duceam materiale de construcţie“, povesteşte Crina. Şoferiţa a făcut curse prin toată ţară. La început, colegii şoferi au rămas mască să vadă o prezenţă blondă la volanul tirului. Cele mai amuzante reacţii le-au avut angajaţii depozitelor unde trebuia să descarce marfa.

„Am făcut curse în Ardeal. Duceam de la Târgu Jiu paleţi şi apoi încărcam BCA şi mergeam prin Ardeal, iar de acolo luam adeziv şi duceam la depozitele de prin Târgu Jiu. La început, colegii mei au avut tot felul de reacţii, pentru că erau surprinşi şi mă apelau pe staţie ca să mă opresc cu ei la o cafea. Încet-încet au început să mă cunoască. Am fost prin toată ţara. Cei de la depozitele unde trebuia să duc marfa au fost cei mai uimiţi să mă vadă la volan. Îi sunam la telefon să-i întreb unde trebuie să ajung, iar ei îmi spuneau să le dau şoferul la telefon. Când ajungeam la depozit mă aşteptau toţi, începând de la femeia de serviciu şi până la şefi, pentru că nu credeau“, relatează amuzată Crina.

Criza a alungat-o din ţară
Crina a plecat din ţară în urmă cu cinci ani. Firma la care lucra a început să aibă probleme financiare. Astfel, Crina nu şi-a mai putut achita ratele pentru autoturismul achiziţionat şi l-a pierdut.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva şi am luat decizia să plec în Spania. Prima dată am lucrat la o firmă care nu a fost serioasă. Eu nu ştiam să vorbesc foarte bine limba spaniolă. Am plecat la o altă firmă de transport şi de atunci lucrez acolo. Patronul a fost suprins plăcut să aibă angajată o femeie. Nu am avut probleme la angajare, deşi eu nu am văzut vreo spaniolă care să lucreze ca şofer profesionist. Am mai întâlnit alte femei la volanul unui tir, dar din Germania şi Olanda. În schimb, în Spania şi în Italia mai sunt românce care profesează ca şofer de tir“, mai spune Crina.

Curse de mii de kilometri
Crina conduce acum un camion Daf şi transportă în Italia peşte şi produse marine. „Sunt remorci frigorifice. Transport marfă cu temperatură controlată. E vorba de peşte proaspăt: peşte spadă, rechini, calamari, fructe de mare. Din Spania duc marfa în Italia şi de acolo încarc sardine şi scoici, pentru că nu se găsesc în Spania. Merg foarte mult în zona Milano. O cursă pe care o fac are o distanţă de 1.600 de kilometri. Am făcut şi curse mai lungi atunci când am fost în Germania, chiar şi de 3.000 de kilometri. Colegii din Spania sunt foarte amabili. Au o altă mentalitate“, adaugă Crina.

Crina are un salariu motivant, dar îşi doreşte să se întoarcă în ţară, să-şi temine casa pe care o are în construcţie şi să-şi deschidă o mică afacere. „Nu vreau să ies la pensie din Spania, pentru că este foarte greu. Eu stau acasă doar şase zile pe lună. Este o muncă dură. Nu ai timp liber. Aproape tot timpul îl petrec în cabină. Sunt multe sacrificii pentru o femeie care vrea să profeseze ca şofer profesionist. Nu prea ai timp de coafor sau lucruri de genul acesta“, povesteşte Crina. Gorjeanca nu a avut parte de accidente. „Marea majoritate a accidentelor sunt cauzate de oboseală. Mie nu mi s-a făcut niciodată somn la volan“, mai spune şoferiţa.

Și-a legat copilul de un scaun și l-a aruncat pe geam! Puțini ar fi fost în stare să facă ce a făcut femeia asta…

Este surprinzător cât de dezvoltată poate fi intuiția unei mame vizavi de copilul ei. Amplificarea ei devine mai evidentă odată cu nașterea micuțului. Principalul obiectiv al fiecărei mame este, desigur, protejarea vieții copilului propriu.

Povestea lui Shelby Ann Carter, din orașul Wyoming, Illinois, vine ca o confirmare a acestui lucru. Femeia de 21 de ani, care a salvat viața fetiței sale, este un adevărat erou în orașul natal.

În data de 30 ianuarie a acestui an, departamentul de pompieri a primit un apel despre un incendiu: o casă era înghițită de flăcări. La etajul doi al casei a fost găsită moartă proprietara casei. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Însă copilul ei nu a fost găsit…
Toți au rămas uimiți de dispariția copilului.

Keana Davis a fost găsită într-un morman de gunoi, bine legată de scaunul său. Înainte de moarte, mama a legat fetița de scaunul auto pentru copii și a aruncat-o peste geam, la aer curat.

În afară de niște arsuri nesemnificative, copilul era complet nevătămat.
Iată ce a declarat șeful serviciului de pompieri, Foglesonger Ed: „Eu sunt complet surprins de acțiunea acestei tinere mame: ea a fost în stare să-și controleze emoțiile într-un moment atât de critic și a salvat viața copilului”.

Prietenii și rudele lui Shelby se mândresc cu ea.
Bunica lui Shelby spune: „Suntem mândri de ea, a făcut o faptă demnă de o mamă”

Internauții au rămas șocați de această tragedie și nu au putut sta departe. Astfel au organizat o campanie de pe urma căreia s-au acumulat 40.000$ din donații, timp de o săptămână.

Desigur, membrii familiei și prietenii deplâng moartea lui Shebly, dar în același timp sunt mândri de această faptă. Ea a reușit să-i dea viață a doua oară fetiței sale…