Imagini incendiare cu Gina Pistol înainte să fie vedetă! Avea 18 ani, era urâțică și grăsuță, lucra ca vânzătoare în Roșiorii de Vede. Colegii au poreclit-o ,,Gina Mitraliera”!

Imagini incendiare cu Gina Pistol înainte să fie vedetă! Avea 18 ani, era urâțică și grăsuță, lucra ca vânzătoare în Roșiorii de Vede. Colegii au poreclit-o ,,Gina Mitraliera”!

Gina Pistol s-a născut pe data de 9 decembrie 1981, în Roșiorii de Vede din Teleorman, într-o familie săracă, tocmai de aceea Gina a fost nevoită ca imediat după terminarea liceului să se angajeze ca vânzătoare la un chioșc din orașul natal, pentru ca apoi să lucreze și ca operatoare la un xerox.

Se pare că atunci când era mică a avut probleme datorită numelui de familie, fapt pentru care unii colegi o porecleau ,,Gina Mitralieră”, ,,Gina Puşcă”, ,,Gina Tun” şi chiar ,,Gina Kalaşnikov”.

La vârsta de 19 ani a înțeles că dacă dorește să devină fotomodel, nu poate face acest lucru în Roșiorii de Vede, astfel că a venit în București, unde primul ei loc de muncă a fost cel de vânzătoare, însă de data aceasta ea a vândut într-un magazin celebru, unde clienții erau oameni cunoscuți și cu mulți bani.

În cele din urmă, Gina a avut noroc, un client a remarcat-o și i-a spus că va deveni un model celebru dacă va face mici ajustări referitoare la aspectul fizic.

Fiind ambițioasă, Gina a început să slăbească și să se îngrijească mai mult, în cele din urmă a reușit să câștige un casting și a pozat goală în revista Playboy. Din acest punct, toată lumea cunoaște povestea…

Iată imaginile:

sursa: frumusetile.com

Anunț de ultimă oră în showbiz! Pepe, momente grele în familie! A fost operat de urgență.. dar ce se întâmplă ?

Pepe a avut în aceste zile momente extrem de grele din cauza faptului că tatăl său, Ion Talent, a fost operat de urgență, pe cod deschis, o intervenție chirurgicală menită să îi salveze viața.

,,Da, tata a fost operat, la Balotești, la clinica de acolo. A avut nevoie de un triplu by-pass, nu era bine. Dar acum, mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor de acolo, este foarte bine.

E în afara oricărui pericol, și-a revenit, deja se poate ridica pe marginea patului, la două zile de la operație. Este bine, iar asta e tot ce contează. Am avut emoții din cauza operației, dar, din fericire, totul este perfect, iar acum are puterea să facă și glume”, a declarat Pepe jurnaliștilor de la spynews.ro.

Dar se pare că celebrul lui tată, Ion Talent, avea de multă vreme probleme cardiace și a așteptat până în ultimul moment pentru a trece prin operație:

,,E bine că măcar acum, în ultimul ceas, și-a făcut intervenția și că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să fie el bine și că au și reușit asta”.

În prezent tatăl lui Pepe se recuperează în urma operației.

Cei care nu îl știu pe Ion Talent trebuie să afle că este cunoscut atât pentru talentul său în muzică, dar și pentru talentul referitor la ceea ce înseamnă bucătărie românească autentică.

Ion Talent a fost timp de ani de zile proprietarul unui restaurant de lux unde se puteau servi tot felul de delicatese care, într-o vreme, nu se mai găseau în altă parte, precum: momiţe, fudulii de viţel, pastramă de berbecuţ, produse măcelărești româneşti, măduvioară, coltlete tăvălite în jar, ciorbe, saramuri, muşchiuleţ și multe altele.

sursa: http://www.dujmanie.ro/

SAVANȚII RUȘI LUCREAZĂ LA CREAREA UNUI PREPARAT CARE SĂ-I OFERE VIAȚĂ VEȘNICĂ LUI PUTIN

În cadrul Academiei de Științe din Rusia, a fost creat departamentul pentru viață veșnică. Acestora li s-a pus sarcina să creeze un preparat care i-ar permite lui Vladimir Putin să trăiască 120-130 de ani.

„Am primit sarcina de la Kremlin să facem un medicament care să-i permită lui Putin să poată candida pentru a patra, a cincea, a șasea și a șaptea oară, cam de câte ori o să vrea el, noi să propunem un medicamtn că de partea legală se ocupă ei.” A declarat un angajat al departamentlui.

Kremlinul a explicat că e nevoie de acest medicament pentru că situația internațională e una foarte tensionată. Clar că sancțiunile contra Rusiei nu vor dura un deceniu sau două. Dar singurul care poate să scape Rusia de criză este Vladimir Putin.

Preparatul deja este testat de către doi alți colegi comuniști de-a lui Putin. Ion Iliescu și Vladimir Voronin sunt dovada vie a faptului că savanții ruși au reușit să descopere un medicament care să ofere viață veșnică oamenilor.

Printre cei care au spus că vor să cumpere acest medicament deja se numără fostul secretar de stat american Henri Kissinger, omul de afaceri George Soros dar și cânăreața de origine moldovenească Sofia Rotaru.

 

vezi si:

Respect! Bravo Putin SOCHEAZA IAR – Declarația țarului care a încântat întreaga EUROPĂ

Pozitia cea mai ferma in actuala criza europeana vis-à-vis de migratie, in mod surprinzator a venit din partea… Rusiei !
„În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti…….

Invazia sutelor de mii de emigranti din tarile musulmane arabe catre „paradisul promis” Europa, au fost intampinate de o reactie confuza ,stupida a Bruxelles-ului, de tacerea neinteleasa a Washingtonului, riposta zero a NATO, gafele istorice ale doamnei Merkel (salvarea Germaniei cu ajutorul musulmanilor !) ,de verticalitatea Budapestei, care iata a devenit aparatoarea solitara a culturii si valorilor europene, de tacerea pana in ultimul moment al presedintelui Johannis reticienta guvernelor slovac si polonez privind cota de distribuire a emigranților, încercarea Angliei de a ieși subtil din criza generata de exodul arab.

Declaratia președintelui Putin la televiziunea naționala privind evenimentele legate de emigrație au fost primite cu entuziasm de societatea rusa, inclusiv Biserica Ortodoxa si forul supreme legislativ-parlamentul. Iata o secvență din declarația președintelui Rusiei:

„În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti. Dacă preferă legea Sharia, şi să ducă o viaţă de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi.

Rusia nu are nevoie de minorități musulmane !!!, minorităţile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorințele, oricât de tare ar ţipa că sunt discriminați. Nu vom tolera lipsa de respect faţă de cultura rusă.

Am face bine să tragem învăţăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda şi Franţa, dacă dorim să supravieţuim ca naţiune.

Musulmanii cuceresc în prezent acele ţări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ (parlamentul) se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naţionale ruse primează, şi să-şi amintească faptul că „musulmanii nu sunt ruşi”.

Se spune că datorita acestui discurs foarte scurt al liderului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit, popularitatea sa a crescut enorm in doar câteva zile. Partidele populiste in special, din Europa sau exprimat aproape la unison : Felicitări Putin, bravo Rusia!

Radu Oprea,
Arizona

Sursa >> http://radiocool.ro

A ajutat sute de mii de oameni si totusi…Nimeni nu stia de DRAMA din viata lui Gigi Becali. A suferit CUMPLIT si nu a mai vrut niciodata sa vorbeasca despre acest subiect

Gigi Becali a suferit un mare şoc în urmă cu 20 de ani, când sora lui mai mare a murit la doar 44 de ani, din cauza unei infecţii pulmonare foarte puternice. A fost momentul care l-a apropiat pe Gigi Becali de biserică şi de Dumnezeu. Dorina Becali a fost iniţiatoarea unui proiect umanitar fără precedent în România. Ea a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedaţi la naştere.

Nu e român care să nu fi aflat actele caritabile făcute în timp de omul de afaceri, Gigi Becali, însă generozitatea lui a luat naştere în sânul familiei. În anii ’90, surorile lui Becali, Dorina şi Domnica, au cumpărat un teren în Pipera şi au făcut un cimitir, în care să fie înmormântaţi copiii morţi înainte de a fi botezaţi.

Ideea a fost a Dorinei Becali, care a rămas marcată de o scenă terifiantă. Fiind internată într-un spital din Capitală, ea a văzut un câine purtând în gură un picior de bebeluş, care provenea de la un avorton aruncat la coşul de gunoi.

“Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezaţi, şi eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Şi eu, ca să le ierte păcatele la femei, şi plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuţe de botez şi luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali iarna trecută, la România TV.

Cele două surori ale patronului Stelei au cerut acordul Patriarhiei, au contactat toate maternităţile din Capitală şi cu aprobarea părinţilor a fost înmormântat fiecare copil care a murit fără să fie botezat. Ulterior, locul de odihnă a primit numele de “Grădiniţa îngerilor”.

Gigi Becali a avut dintotdeauna o relaţie strânsă cu surorile sale. Când Doina, sora mai mare a murit, la sfârşitul anilor 90, omul de afaceri a suferit cumplit şi a refuzat să vorbească despre asta vreodată. Singurul care a povestit despre această drama a fost Giovani Becali. “Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezaţi în aceeaşi apă cu Dorina, sora lui Gigi şi am fost crescuţi împreună ca fraţii. Ea a murit pt că s-a sacrificat să îngroape copii rămaşi fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântaţi şi ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii…a făcut pneumonie şi a murit după Revoluţie”, îşi amintea Ioan Becali.

Regretata Doina Becali l-a lăsat în urma sa pe Lucian Becali, unul dintre nepoţii preferaţi ai latifundiarului. Domnica, sora mai mică a lui Becali, este foarte credincioasă şi cântă în corul bisericii din Pipera. Ea este căsătorită cu Constantin Geambazi, cel pe care latifundiarul l-a trecut în acte ca fiind principalul acţionar al SC FC Steaua Bucureşti SA. În plus, Vasile Geambazi, fiul Domnicăi, deţine şi el acţiuni la societate.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/

Sfâșietor! Avem ultima înregistrare cu Denisa, înainte să moară! Iată clipul care a smuls lacrimi din partea fanilor! Familia l-a făcut public abia acum!

Luna decembrie este una grea pentru familia Răducu întrucât este primul an în care vor sărbători Crăciunul fără ,,îngerul lor”, așa cum o numea familia pe artistă. Familia și apropiații încearcă însă, mai ales acum, să țină memoria vie cântăreței, tocmai de aceea au și făcut publică o ultimă înregistrare cu artista, înainte ca aceasta să se îmbolnăvească.

Denisa cântă un colind, ,,Cine este Moș Crăciun”.

Iată ce mesaj a postat pe Facebook sora Denisei, Adelina, care acum se ocupă și de pagina oficială a surorii sale:

,,Va prezentam o colinda frumoasa interpretata de ingerasul nostru Denisa. Melodia este înregistrată înainte de urâta tragedie! Ceea ce iubea cel mai mult, muzica. Muzica era totul pentru ea, mereu voia sa scoată melodii pe placul vostru! Mereu in inima noastră, mereu cu noi in suflet.
Dor de tine ÎNGER #frumos!”

Un apropiat al familiei povestea acum ceva vreme pentru spynews.ro: ,,Cânta colinde mai bine ca oricine. Avea o căldură în glas de ne simțeam cu toții vrăjiți. Și, cum sunt o groază de înregistrări cu ea, cei din familie au decis să ducă înregistrările la un studio pentru a scoate un album de colinde. Cred că dacă vor reuși să o facă, va fi, cu siguranță, o adevărată lovitură. Îl lasă fără pâine și pe Hrușcă. Totul e cântat ”la rece”, fără instrumente, fără încălzire. O ruga tatăl ei să îi cânte ceva, cât făceau bradul, iar ea îl făcea să plângă cu vocea ei… Se și simte că le cânta din inimă, știa toate colindele”.

Iată clipul emoționant:

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

Simona Gherghe bate în retragere? Ce spune vedeta despre revenirea la TV: “Îmi este foarte greu să mă rup, dar…”

Simona Gherghe se bucură din plin de fetiţa ei, care a venit pe lume în urmă cu mai bine de şase luni. Atât vedeta, cât şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, au parte de momente unice alături de micuţa Ana Georgia, care le înseninează fiecare zi din viaţă.

Invitată la un post de televiziune, prezentatoarea TV a dezvăluit ce a primit fetiţa ei de Moş Niculae. „Încă nu am făcut bradul de Crăciun, vreau să îl fac atunci să fie momentul acela magic. Am fost cu Ana în seara aceasta la Târgul de Crăciun şi am fost surprinşi de reacţia ei, i-au plăcut foarte mult luminiţele. Moş Nicolae i-a adus trei jucării Anei şi azi dimineaţă s-a bucurat foarte tare, încât am apucat chiar să îmi fac o cafea, în timp ce ea se juca cu jucăria cea nouă”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a precizat că îi va fi foarte greu în momentul în care va reveni pe “sticlă” pentru că nu va mai putea să aibă grijă tot timpul de micuţa Ana Georgia.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este sănătatea copilului şi mă rog pentru asta. Ea este foarte mică şi recunosc că mie îmi este foarte greu să mă rup. Mă gândesc la orele la care o să plec de acasă, dar asta este, o să înţeleagă că mami trebuie să meargă la muncă”, a spus Simona Gherghe.

Vezi si: După opt ani de căsnicie şi doi copii, Mirela Vaida a făcut anunţul neaşteptat. Mulţi au crezut că glumeşte, dar nu, e chiar adevărat! Soţul ei…

 

Mirela Vaida, mărturisire intimă din viaţa de mamă şi soţie: „Altfel nu o să ştie să ne preţuiască”

Energică şi radiantă, deşi are un program încărcat atât la serviciu, cât şi acasă, Mirela Vaida a făcut o dezvăluire foarte intimă din viaţa ei. Prezentatoarea a povestit micul secret pe care îl împarte cu soţul ei în cadrul emisiunii „2k1”.

Mirela Vaida are doi copii cu soţul ei: pe Carla şi Vladimir. Frumoasa prezentatoare şi Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009, iar azi, după opt ani de mariaj, vedeta a dezvăluit că soţul ei a asistat atât la naşterea fiicei lor – pe 20 februarie 2015, cât şi la cea a fiului care a venit pe lume pe 20 august 2016.

„Ca să vezi prin ce trecem, prin ce trecem – că nimeni nu ştie prin ce trecem. Bine, al meu soţ a fost martor, adică, a stat, a asistat cu aia pe cap şi îmbrăcat cu alea… la două naşteri naturale! Da… Nu, trebuie să ştie bărbaţii prin ce trecem, pentru că altfel nu o să ştie să ne preţuiască. Nu, şi-a revenit repede şi acum zice: «Mami, la a treia, pot să te nasc singur». Adică e deja expert.”, a povestit Mirela Vaida la „2k1”.

Ana Victoria şi chef Octavian Manole, Alina şi chef Gianny Bănuță, Irina Munteanu și chef Cristian Șerb sunt cuplurile ediţiei 114 de la îndrăgitul quiz-show matrimonial „2k1”.

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. Frumoasa prezentatoare e şi la cârma quiz-show-ului matrimonial „2k1”, unde îl are asistent tv pe Robert Popescu. Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria (n. 20 februarie 2015) şi Vladimir Alexandru (n. 20 august 2016).

VEȘTI FOARTE TRISTE! Florin Piersic este bolnav…: „Nu-mi vine să cred că eu sunt cel care…„

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și iubiți actori. În ultima perioadă, s-a scris că artistul ar avea probleme de sănătate.

El a vorbit în cadrul unei emisiuni despre supărările sale și a explicat de ce dincolo de zâmbetul de pe scenă se ascunde o mare tristețe.

“Am avut un înger deasupra mea, poate sora mea care s-a înecat încercând să salveze o colegă.” a mărturisit întristat actorul.

Florin Piersic este apreciat pentru talentul său de neegalat, iar întâlnirile cu publicul sunt întotdeauna speciale, căci acesta însufleţeşte orice loc.

Florin Piersic a dezvăluit că a pus suflet în tot ceea ce a făcut şi mereu s-a gândit la părinţii săi care i-au influenţat viaţa, dar acum se simte trist.

“Întâlnirea mea cu publicul este întotdeauna specială, am de spus lucruri frumoase. Am jucat alături de nume mari, nici nu mi vine să cred… Amintirile sunt mai mult decât frumoase, nu-mi vine să cred că eu sunt cel care a făcut toate aceste roluri.

Tatăl meu era doctor dar şi profesor şi era la film cu mama mea, iar mamă i-a spus… cred că o să nasc, eu m-am născut în cinematograf, de fapt acolo am dat primele semne de viaţă. Sunt un om trist, am trăit aşa cum am trăit, am pus mult suflet în tot ce am făcut, dar în capul meu au fost mereu părinţii mei.

Vorbesc mult fiindcă am ce să spun, mulţi dintre prietenii mei nu pot să vă mai vorbească. De când am vârstă asta sunt mai emoţionat când apăr decât eram altădată.” a declarat sincer Florin Piersic, astăzi, într-o emisiune tv.

În luna septembrie, el a mărturisit că ia mai multe pastile.

“Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, cred că ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin în picioare.

Mi-a zis o doctorita din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă, am luat şi câte 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou”, povestea Piersic acum ceva timp, potrivit Wowbiz.

După ce tot mai mulți actori părăsesc scena vieții, Florin Piersic a declarat că simte că sfârșitul e aproape.

sursa: https://all4romania.eu

După 15 ani de relație, Olivia Steer a făcut anunțul. Detalii despre relația dintre ea și Andi Moisescu: „Am trăit cu impresiat că e prins într-o relație serioasă….”

Despre momentul în care s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer a vorbit, în urmă cu ceva timp aceasta din urmă.

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă.Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el-în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul acesta cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută.La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare.

Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în față evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape.

Când m-a cerut de soție, eram amândoi -după îndelungi perioade de instrospecție -edificați: știam ce vrem, știam ce facem”, spunea Olivia Steer.

Despre cel care i-a devenit partener de viață, Olivia Steer are numai cuvinte de laudă.

„Andi muncește, iubește, povestește sau relaționează cu aceeași pasiune debordantă. Se implică în toate detaliile, în fiecare zi. Te întrebi de unde are atâta energie, cum de-o are constant…Mai are o charismă specială care îi face pe oameni, atunci când Andi intră într-o încăpere, să-i zâmbească. Are întotdeauna o vorbă haioasă de spus, un banc în loc de concluzie, o vorbă de încurajare și un râs tonic”, mai afirmă vedeta.

Sursa by : libertatea.ro

Și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, dar acum a recunoscut tot! „Ne gândim și la un copil!” Mare surpriză:

Adrian Cristea este cunoscut sub porecla de Bursucu şi prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”, de la Kanal D. Cei doi formează un cuplu de prezentatori care se bucură de un mare succes.

Puţini ştiu amănunte despre viaţa lui personală, o ţine departe de lumina reflectoarelor, încercând să păstreze discreţia asupra vieţii de familie. Însă coprezentatorul lui Teo Trandafir este plin de surprize!

„Am pe cineva în viaţa mea. Chiar singur aşa cât să stai. Am tot stat, dar m-am săturat eu de mine. Iubita mea este o domnişoară frumoasă, tânără, cu perspective mari. Şi mai intraţi la mine pe Facebook din când în când şi poate că mai vedeţi. Secretul unei relaţii fericite cred că este să vă vedeţi cât mai rar. Atunci când te vezi rar cu persoana pe care o iubeşti nu ai timp să te cerţi. Şi atunci când vă întâlniţi bucuraţi-vă de lucrurile mici, zâmbiţi. Toţi avem probleme, mai mari sau mici. Eu iau problemele în râs. La un moment dat, o să ne gândim şi la un copil, dar important e să şi putem,” a mărtusit Bursucu, pentru Revista Avantaje.

Bursucu a povestit că în tinereţe a avut o siluetă de invidiat, datorită faptului că făcea mişcare în fiecare zi. În momentul în care s-a lăsat de sport, a început să îngraşe brusc şi nici nu şi-a dat seama când a ajuns să cântărească 135 de kilograme.

„Sunt foarte mulţi care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer şi kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbeşti? Nu fii nesimţit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, şi da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simţ, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc şi foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Şi fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat.

Asta cu sportul a fost repornire grea. Eu am făcut sport şi am avut pătrăţele pe abdomen, cu toate că vă e greu să credeţi, o să vă arăt poze, până la 22 de ani, nu că aş fi acum foarte bătrân. Deci acum 8 ani de zile aveam pătrăţele pe abdomen, pentru că am făcut dans sportiv de performanţă. Pe atunci făceam două antrenamente pe zi, trebuia să mănânci sănătos. Şi era un lucru dificil pentru că aveam febră musculară non stop.

În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viaţă, o viaţă fără durere, fără febră musculară, o viaţă în care poţi mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam acelaşi frumos. Când descoperit această viaţă fără durere şi în care poţi mânca, mi-a plăcut. Acum, mi-am dat seama că nu e bine şi cumva am încercat să reiau antrenamentele. Există un minus pentru mine, pentru că făcând sport mai toată viaţa, antrenamentele nu pot fi uşoare, pentru organismul e obişnuit. E greu, dar ce să fac…”, a mai povestit bărbatul.

sursa: cancan.ro

Mario Cimarro facea furori in telenovele cu ochii si corpul lui. De atunci au trecut 14 ani

Pe Mario Cimarro l-am văzut în telenovela Pisica Sălbatică (Gata salvaje) și în Moștenitorii (Los Herederos del Monte), alături de actrița Marlene Favela, în Trupul dorit (El cuerpo del deseo), alături de regretata Lorena Rojas, și alături de Danna Garcia, în Trădarea (La traicion) și Jurământul (Pasion de Gavilanes), acesta din urmă fiind, de fapt, rolul care i-a adus și faima internațională.

Mario Cimarro a reușit să atingă apogeul nu doar datorită interpretării de excepție, ci și datorită senzualității sale și fizicului de invidiat. Cu toate că au trecut 14 ani de când își dezgolea trupul și făcea furori pe micile ecrane în rolul lui Juan din Jurământul, Mario Cimarro a reușit să-și păstreze intacte calitățile fizice.

Actorul de origine cubaneză are în prezent 46 de ani și este absolut neschimbat, acesta dezvăluind că secretul tinereții sale eterne are legătură, pe de o parte cu genetica, și pe de altă parte cu alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Mario Cimarro a dispărut o perioadă bună din lumina reflectoarelor, după ce a fost acuzat de colegii săi de platou că i-ar fi amenințat cu arma în timpul filmărilor, și s-a îndreptat către cinematografie.

Actorul este foarte secretos cu planurile sale de viitor, nu știe dacă va reveni pe micile ecrane și nici nu dorește să dezvăluie numele persoanei alături de care trăiește o poveste de dragoste în secret. Cât despre rolul de tată, Mario spune că nu se grăbește, dar ca va urma exemplul tatălui său, acesta devenind părinte la vârsta de 48 de ani.

Poza 1

 

Poza 2

 

Poza 3