Legătura ciudată dintre varza murată şi cancer. Nu s-a ştiut asta până acum

Murăturile sunt legumele care trec printr-un proces de fermentaţie acido-lactică în timpul căreia se generează diferite substanţe biologic active, cum ar fi vitamine, acid lactic etc.

Sub influenţa microflorei de fermentaţie acestea capătă valoare nutriţională deosebită, devenind practic alimente funcţionale probiotice.

Alimentele probiotice îmbunătăţesc digestia, stimulează detoxifierea şi întăresc sistemul imunitar.

“Murăturile reprezintă soluţia pe perioada iernii pentru aportul de vitamine hidrosolubile-A,E,K şi minerale din legume.

Sunt o sursă importantă de fibre pe perioada iernii alături de cereale integrale şi fructe. Sunt utile astfel pentru reglarea tranzitului intestinal. În plus, conţin în urmă fermentaţiei cantităţi crescute de drojdie cu conţinut bogat în vitamine din grupul B”, spune nutriţionistul Ştefan Ionuţ.

Varză murată luptă împotriva cancerului

Se ştie că broccoli, varză şi conopidă sunt alimente excelente care ajută la prevenirea cancerului. Un studiu finlandez a arătat că varza murată are chiar mai multe proprietăţi în lupta împotriva cancerului.
S-a constatat că prin intermediul procesului de fermentaţie, izotiocianatii joacă un rol important în eliminarea substanţelor cancerigene din organism. De asemenea, s-a constatat că glucozinolatii din varză murată ajută la activarea enzimelor antioxidante naturale şi flavonoidele protejează pereţii arterelor de daunele oxidative, potrivit doctorulzilei.ro.

S-a dovedit că varza este o sursă excelenţă de vitamina U, care poate ajută la vindecare ulcerului peptic. Sucul de varză crudă s-a dovedit că reprezintă un tratament eficient pentru ulcerul peptic, iar varza murată reprezintă o altă sursă de vitamina U.

Jertfele ojei-gel! Pierde un minut și citește acest articol. Trebuie să știi!

Despre oja-gel a auzit toată lumea, și practic toate femeile au probat-o.
Este la modă și nu este de mirare, deoarece gelul se menține pe unghii timp de 2-3 săptămâni, chiar și mai mult. Dar din păcate, multe fete au început să se plângă că după îndepărtarea ojei, unghiile încep să arate rău și să se exfolieze. Am decis să aflăm care este cauza, și cum să redai sănătatea unghiilor tale.

Oja-gel nu se usucă de la sine, ci cu ajutorul unei lumini ultra-violete. În timpul acestei proceduri, oja intră în structura unghiei, și așa de fiecare dată când îți vopsești unghiile.
În acest sens, specialiștii au multe polemici. Ei spun că după ce ți-ai făcut de două ori manichiura cu gel, este nevoie să faci o pauză de 3 luni.

Deteriorarea structurii unghiei, nu este tot ce trebuie să știi când aplici gelul. Mai sunt și alți factori la fel de importanți:

-Lampa cu lumină ultravioletă care usucă gelul, este foarte agresivă cu pielea. Este mai bine să folosești mănuși speciale, care apără pielea. Această indicație este mai ales pentru persoanele care au alunițe pe mâini. Razele ultraviolete pot provoca arsuri, sau chiar cancer de piele.

-Pe unghii sunt cel puțin trei straturi, iar unele cazuri chiar 5-6 straturi, pentru că în afară de ojă mai este baza și topul. În aceste condiții, unghia nu are suficient oxigen.

-Pentru a îndepărta oja este utilizată o soluție specială. Și pentru că oja nu este chiar așa ușor de îndepărtat se folosesc pilele care distrug unghia.

Fără îndoială frumusețea cere eforturi, dar oare merită?

Dacă nu poți nicidecum să faci pauze de trei luni între proceduri, ai grijă altfel de unghiile tale. Există o modalitate banală: mănâncă sănătos, adaugă în meniul tău peștele, ouăle și brânza. De asemenea ai nevoie de vitamine: fier, zinc, vitamina C.

Dacă ai decis să faci o pauză, după îndepărtarea ojei, taie-ți unghiile scurt, iar lucrările prin casă fă-le cu mănuși, măcar primele 2-3 săptămâni. Poți să-ți acoperi unghiile cu o ojă incoloră, bogată în proteine.
Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

6 lucruri de bază despre grupele de sânge despre care toată lumea ar trebui să știe

6 lucruri de bază despre grupele de sânge despre care toată lumea ar trebui să știe

Probabil ai auzit multe despre grupa ta de sânge sau despre dieta pe care trebuie să o ai în funcție de aceasta. Dacă nu știi prea multe despre grupa ta de sânge sau dacă vrei să afli lucruri în plus, atunci citește până la sfârșit.

Grupele de sânge sunt: A, B, 0 și AB – care este cea mai comună și persoanele care au această grupă au un sistem imunitar foarte puternic.

1. Pentru a avea o stare de sănătate bună, trebuie să consumi următoarele, în funcție de grupa ta sanguină:

Pentru grupa de sânge A: pește, pui, iaurturi. Acești oameni ar trebui să nu consume foarte multe legume, mâncăruri picante sau cofeină.

Pentru grupa de sânge B: lactate, pește, legume, ceaiuri. Aceste persoane ar trebui să nu consume în exces alcool.

Pentru grupa de sânge 0: carne, pește, legume. Cei care au această grupă sanguină ar trebui să nu consume multe lactate, mâncăruri procesate sau mâncare, în general, în exces.

Pentru grupa de sânge AB: aceste persoane pot consuma aproape orice. De preferat este să mănânce alimente organice, proaspete și să evite mâncărurile gătite, mai ales prăjelile.

2. Cum ești ca persoană, în funcție de grupa de sânge pe care o ai:

Pentru grupa de sânge A: empatic, organizat, eficient în acțiuni, ai abilități de lider.

Pentru grupa de sânge B: flexibil, prietenos, activ.

Pentru grupa de sânge 0: practic, afectuos, sensibil.

Pentru grupa de sânge AB: rațional, calm, puternic.

3. Cum afectează stresul grupa de sânge pe care o ai:

Pentru grupa de sânge A: acești oameni nu pot face față stresului prea bine. Este important să stea cât mai calmi și hidratarea este crucială.

Pentru grupa de sânge B: sunt de obicei calmi, însă starea lor de spirit se schimbă repede. Ar trebui să respire adânc și să se controleze.

Pentru grupa de sânge 0: aceste persoane au tentința să se înfurie. Se pot calma doar dacă sunt singuri.

Pentru grupa de sânge AB: aceste persoane fac față stresului foarte bine, dar se pot enerva imediat. Ar trebuie să facă orice activitate care să le elibereze tensiunea.

4. Relația dintre grupele sanguine și grăsime:

Pentru grupa de sânge A: aceste persoane pot consuma grăsimi din carne sau zaharuri.

Pentru grupa de sânge B: dacă aceste persoane consumă mâncăruri prăjite sau pâine pot avea de suferit.

Pentru grupa de sânge 0: aceste persoane pot lua în greutate dacă își schimbă obiceiurile alimentare.

Pentru grupa de sânge AB: aceste persoane pot lua în greutate dacă nu fac sport.

5. Grupele de sânge și transfuziile:

Grupa AB poate primi sânge de la toate celelalte grupe.

Grupa A poate primi sânge doar de la grupele A și 0, dar poate da doar celor care au grupa A sau AB.

Grupa B poate primi de la grupa B și grupa 0, dar poate da doar celor care au grupa B sau AB.

Grupa 0 poate primi doar de la grupa 0, dar poate dona tuturor grupelor.

6. Compatibilitatea plasmei:

Grupa AB poate primi plasmă de la AB, dar poate da tuturor grupelor.

Grupa A poate primi plasmă doar de la A și de la AB, dar poate dona doar celor care au grupa sanguină A sau 0.

Grupa B poate primi de la grupele B și AB, dar poate da doar grupelor B sau 0.

Grupa 0 poate primi de la toate celelalte grupe, dar poate da doar celor cu grupa 0

sursa: estisuperba.ro

Obișnuiești să arunci cojile de ou? Mare greșeală! După ce vei afla asta nu nu vei mai arunca niciodată cojile de ou!!!

Obișnuiești să arunci cojile de ou? Mare greșeală! După ce vei afla asta nu nu vei mai arunca niciodată cojile de ou!!!

Coajă de ou este sursă naturală de minerale ce conţine 90% calciu. Calciul este uşor absorbit de corpul nostru, deoarece compoziţia să chimică este aproape identică cu structuradinţilor şi oaselor umane.

Dacă sunt consumate în cantităţi mai mari, nu numai că te vor scapă de simptomele lipsei de calciu, dar vor împiedică, de asemenea, dezvoltarea osteoporozei, şi te vor ajută la producerea de celule sanguine care sunt de mare ajutor în tratarea nivelului ridicat de colesterol şi a tensiunii arteriale.

Coajă de ou conţine, de asemenea, fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom şi molibden. De aceea, mulţi experţi recomandă ouăle că un supliment de calciu natural foarte eficient.

Se recomandă un consum de 1.5-3 grame de coajă de ou zdrobită pe zi.

Aici sunt mai multe idei despre cum să utilizaţi coajă de ou şi la ce va poate folosi :

1. Consolidarea organismului şi împrospătarea sângelui
După ce aţi utilizat 5 ouă la diverse preparate sau pentru simplul consum, spălaţi bine cojile, zdrobiţi-le până când se mărunţesc şi adăugaţi-le în 3 litri de apă. Păstraţi acest amestec în frigider timp de 7 zile înainte de a-l utiliza. După 7 zile consumaţi 2 pahare pe zi. Pentru un gust mai plăcut puteţi adaugă o jumătate de lămâie stoarsă la fiecare pahar.

2. Glanda tiroidă
Luaţi 8 coji de ouă, spălaţi-le bine şi zdrobiţi-le cât mai bine. Stoarceţi două lămâi foarte bine şi sucul care a rezultat îl adăugaţi peste cojile zdrobite. Lăsaţi în frigider amestecul timp de 3-4 zile. După cele 3-4 zile peste amestec se pune ½ kg de miere Amestecându–se până când se omogenizează. Noul amestec se ţine încă 7 zile la frigider înainte de a fi consumat. După scurgerea celor 7 zile consumaţi 3 linguriţe pe zi, una dimineaţă, una la prânz şi una seară, tot timpul după masă.

3. Gastrită, ulcer
Zdrobiţi cojile a 4 ouă, până când devin la fel de fine că nisipul. Această cantitate de coji de ouă va fi suficient pentru tratarea acestor boli. Se amestecă cojile de ou zdrobite cu 2 linguri de suc de lămâie. Când cojile se înmoaie, se adaugă 100 de ml de lapte cald(ştiu că pare surprinzător, însă combinaţia dintre lapte şi cojile de ouă face din lapte un aliat împotriva ulcerului). Consumă acest amestec de 2 ori pe zi – dimineaţă pe stomacul gol şi seară înainte de culcare.

sursa: sanatatea.ro

Gastroenterolog japonez: ”Nu mai beți tone de pastile! Pentru o sănătate de fier aveți nevoie de cu totul altceva!”

Japonezii sunt o națiune longevivă. Arată extrem de bine chiar și la vârste înaintate și se pot lăuda cu o sănătate de fier. Cărui fapt se datorează toate aceste particularități? Unul din factorii principali este o alimentație echilibrată.

Principiile unei alimentații corecte

Hiromi Shinya este un renumit doctor japonez, cu peste 40 de ani de experiență. Lucrările sale sunt dedicate principiilor alimentației corecte. Gastroenterologul a întocmit un întreg program de nutriție, folosit chiar și de unele celebrități. Doctorul japonez afirmă că vă puteți restabili starea de sănătate fără nici un medicament, ci doar prin simplul fapt de a revedea modul în care vă alimentați și a face schimbările necesare.

Care sunt, deci, recomandările medicului japonez? Primul pas spre refacerea organismului este, în opinia sa, renunțarea la obiceiurile proaste. În plus, medicul susține că întrebuințarea în alimentație a produselor animaliere influențează negativ starea de sănătate.

În această listă neagră sunt incluse și produsele lactate. Acestea conțin grăsimi oxidate și, odată ce intră în intestine, sporesc numărul bacteriilor dăunătoare. Acest fapt duce la formarea toxinelor și a radicalilor liberi, care pot provoca boli grave, precum cancerul și diabetul.

Medicul nu susține că este cazul să renunțăm definitiv la carne, ci spune că este mult mai important să stabilim un raport corect al alimentelor din meniul nostru zilnic. El recomandă să echilibrăm alimentația astfel încât carnea să nu constituie mai mult de 10-15%, iar produselor de origine vegetală să le revină 89-90%.

Raportul optim al alimentelor din meniul zilnic

1. Cerealele – 50%

Acestea trebuie să fie prezente în meniu, deoarece conțin fibre și multe microelemente necesare organismului uman. Atâta doar că pentru a beneficia de maxim de nutrienți din cereale este bine să fie consumate în forma lor brută, adică să dăm preferință cerealelor integrale.

2. Fructele și legumele – 30-40%

O sursă importantă de fibre, vitamine și microelemente indispensabile organismului uman. Este recomandat să fie consumate proaspete, întrucât procesarea termică reduce semnificativ cantitatea de vitamine.

3. Carnea – 10-15%

Motivul pentru care cărnii îi este atribuit un procent atât de mic în meniul zilnic este faptul că organismul nostru consumă mult prea multă energie pentru digerarea acesteia. Potrivit gastroenterologului japonez, consumul de carne duce la îmbătrânirea prematură a corpului. El recomandă să înlocuim carnea cu peștele, deoarece acesta din urmă conține mai multe elemente benefice și se digeră mult mai repede.

Există o schemă simplă care vă va ajuta la calcularea cantității necesare de carne sau pește pe zi: pentru fiecare kilogram al masei corporale e nevoie de 1 g de produs proteic.

Nu mai puțin important este, consideră Hiromi Shinya, să renunțăm la produsele lactate și alimentele grase (margarina, maioneza), deoarece acestea nu sunt deloc benefice și pot contribui la dezvoltarea diferitelor boli. De asemenea, medicul recomandă să nu mai mâncați pe fugă, căci orice mâncare trebuie să fie mestecată bine. Astfel, organismul va digera mult mai ușor alimentele consumate, plus că veți mânca mult mai puțin.

Gastroenterologul japonez oferă un loc onorabil în programul său de nutriție consumului de apă. Este de remarcat faptul că el recomandă consumul doar a apei arteziene, nu din ceainic și, cu atât mai mult, nu de la robinet. Este obligatoriu să beți apă dimineața, înainte de micul dejun. Și foarte important: nu săriți peste micul dejun, deoarece masa de dimineață contribuie la secreția bilei care s-a acumulat peste noapte.

Hiromi Shinya spune că apa hidratează membranele mucoase, sporește imunitatea și protejează organismul de viruși. Dacă o persoană nu bea suficientă apă, membranele mucoase se usucă, ceea ce cauzează reducerea funcției de protecție și în organism pătrund o serie de bacterii și microbi. Medicul recomandă să consumăm apă după următoarea schemă: câte 500 ml de apă înainte de micul dejun, prânz și cină. Apa trebuie să fie la temperatura camerei.

Renunțarea la obiceiurile proaste și un meniu zilnic echilibrat reprezintă promisiunea unei stări de sănătate optime pentru mulți ani. Este de la sine înțeles că datorită acestor schimbări importante, sănătatea se va îmbunătăți, corpul va fi tonifiat și nu veți mai avea nevoie de nici un medicament.

Savanții chiar au înaintat ipoteza potrivit căreia respectând principiile unei alimentații corecte, echilibrate și diversificate, puteți să aduceți modificări considerabile la nivelul genelor. Adică, după ce ați învățat să consumați alimente sănătoase, veți fi sănătoși și nu doar voi înșivă, ci și generația următoare.

Trebuie să recunoaștem că aceste recomandări nu sunt deloc drastice și nu necesită eforturi titanice. E nevoie doar să vă reconsiderați meniul zilnic și să asimilați câteva obiceiuri utile și benefice sănătății. Iar acesta e un preț mic pentru ceea ce înseamnă sănătate și longevitate.

Dacă ți-a plăcut acest articol, arată-l și prietenilor tăi!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sursa: poatenustiai.ro

Pune trei bucati de ceapa langa patul în care dormi, aproape de cap si vezi ce se intampla! E, pur si simplu, uimitor! Ce se va întâmpla peste noapte:

Punem pariu că nu ştiai că atunci când dormi inhalezi în fiecare noapte foarte multe substanţe toxice care se află în salteaua ta. Acestea slăbesc sistemul imunitar dar şi pe cel nervos favorizând apariţia bolilor autoimune.

Iată chimicalele din marea majoritate a saltelelor pe care dormim!

– acidul boric, un iritant toxic, care este folosit în exterminarea gândacilor;

– formaldehidă, care poate cauza cancer;

– antimoniul, un metal care poate fi mai toxic decât mercurul

Pentru a rezolva această problemă, ai nevoie de un ingredient foarte comun, ieftin şi uşor de găsit în orice magazin, scrie site-ul Secretele.ro.

Luaţi o ceapă, tăiaţ-o în trei bucăţi şi aşezaţi-o lângă pat, una în centru şi cealalalta în dreptul picioarelor. Asta este tot ceea ce trebuie să faci.

Această legumă banală are capacitatea de a atrage substanţele toxice din saltea, împiedicând astfel răspândirea lor în aerul din camera.

Oamenii de ştiinţă care au căutat noi soluţii de purificare a aerului, au folosit ceapă în fabrici de conserve unde există multe deşeuri industriale. Ei au constatat faptul că această a absorbit peste 70% din toxinele emise în încăperi – inclusiv arsenic, mercur, cadmiu şi plumb.

sursa: sanatatea.org

Citeste si:
Nu vei mai arunca niciodată foile de ceapă începând de acum! Uite ce minuni fac în 2 minute…

Pentru ca nu cunosc efectele benefice ale foilor de ceapa, multe persoane le arunca dupa ce curata leguma. Insa, se pare ca acestea sunt unele dintre cele mai sanatoase parti ale cepei. Foile de ceapa sunt bogate in flavonoizi, precum quercetina, care sunt cunoscuti si ca vitamina P. Acestia sunt antioxidanti de care corpul are nevoie.

De ce nu este bine sa arunci foile de ceapa

Daca vei folosi foile de ceapa, vei tine sub control tensiunea arteriala si colesterolul. In plus, te vor ajuta in lupta cu alergiile, stimuleaza crestrea masei musculare, trateaza depresia si ajuta pacientii bolnavi de cancer sa lupte cu boala.

Foile de ceapa nu se pot manca, insa pot fi incluse in supe. Te vor ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate. Cand faci supa, adaugi ceapa, insa nu uita si de foile legumei. Astfel, corpul tau va absorbi quercetina si alte substante nutritive care iti vor imbunatati starea de sanatate. Incearca sa adaugi in supa o mana de foi de ceapa. Si, cand supa este gata, le vei indeparta cu o strecuratoare. Poti tine foile de ceapa intr-o punga de hartie si le poti folosi atunci cand ai nevoie de ele.

Multe persoane folosesc foile de ceapa pentru a scapa de anumite probleme localizate la nivelul pielii, printre ele numarandu-se si mancarimea. Este un simptom incomod, care le da batai de cap multor oameni. Foile de ceapa ajuta parul sa creasca mai repede si ii dau un aspect frumoas si sanatos. Apa in care ai fiert foile de ceapa poate fi folosita pentru a-ti clati parul.

Asadar, data viitoare cand gatesti, nu mai arunca foile de ceapa. Sunt sanatoase si, chiar daca nu pot fi mancate, pot fi folosite cand prepari supa. Iti vor imbunatati starea de sanatate si te vor ajuta sa lupti cu diferite boli sau te vor ajuta sa le previi.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Cele 5 “otrăvuri albe” pe care le consumi zilnic. Încetează imediat să le mai consumi. Iată motivele!

Stiai ca aceste 5 otravuri albe pe care le consumam in fiecare zi pot fi foarte periculoase si daunatoare pentru sanatate? Pentru a preveni anumite imbolnaviri, cel mai indicat este sa le eviti complet.

Cele 5 otravuri albe….

Orezul alb

Sarea rafinata,

Laptele de vaca pasteurizat,

Zaharul rafinat,

Faina alba.

Am denumit aceste alimente „otravuri albe” pentru ca ele contin foarte putine substante nutritive, proteine si vitamine, si prezinta, in schimb, un potential daunator. Un consum zilnic al acestor 5 produse creste ingrijorator de mult riscul de hipertensiune arteriala, diabet si alte boli comune. Nici orezul nu face exceptie: s-a dovedit ca persoanele care consuma orez alb de 5 ori pe saptamana prezinta un risc cu pana la 17% mai crescut de a se imbolnavi de diabet. Haide sa aflam exact ce anume le face sa fie atat de periculoase pentru consumul uman.

Inceteaza sa mai consumi aceste 5 otravuri albe:

Laptele de vaca pasteurizat

Singurul avantaj al procesului de pasteurizare este ca prelungeste perioada de valabilitate a laptelui, dar acest lucru se reflecta din plin in pretul piperat al produselor procesate astfel.

Marele dezavantaj este acela ca prin procesul de „pasteurizare” se elimina si toate enzimele benefice, vitamina A, vitamina C, vitamina B6, si vitamina B12. In plus, acest procedeu mai si permite transferul de hormoni si antibiotice in lapte.

Prin pasteurizare sunt omorate si bacteriile benefice prezente in laptele crud, dintre care cele mai importante sunt Lactobacillus acidophilus. Mai mult, elimina aproximativ 20% din iodul existent in mod natural in laptele crud, ceea ce, printre altele, te poate predispune la probleme de constipatie.

Orezul rafinat

Stiai ca rafinarea orezului alb include o etapa de procesare prin care se indeparteaza stratul exterior si germeni boabelor de orez? Ei bine, da, si singurul lucru care ramane este endosperma, care consta in principal din amidon. Este la fel de important de stiut ca orezul alb poate creste in mod semnificativ nivelul glicemiei serice, un factor de risc important pentru diabetul zaharat.

Faina alba rafinata

Stiai ca faina alba este alcatuita aproape in intregime din amidon pur? Ei bine, asa este, plus ca faina alba contine doar o cantitate mica din substantele nutritive continute de boabele neprocesate.

Putem mentiona si ca tratamentele chimice suplimentare la care este supus graul din care se obtine faina alba contamineaza produsul finit cu alloxan, o substanta utilizata pentru a induce in mod deliberat boli diabetice in populatiile de soareci de laborator. In plus, acest compus cu denumirea de alloxan genereaza cantitati uriase de radicali liberi la nivelul celulelor beta pancreatice, care ajung sa fie distruse.

Zaharul rafinat

Zaharul alb este departe de a fi un aliment real, ci mai degraba o substanta chimica non-alimentara. Aceasta substanta chimica este mai intai extrasa din surse vegetale precum trestia de zahar sau sfecla de zahar, dar din sucul colectat se elimina prin procesul de rafinare absolut toate proteinele care formeaza fibre si 90% din nutrientii sanatosi si utili corpului.

Iata cum se desfasoara procesul de extractie – Pentru a indeparta lichidul din siropul de zahar se adauga lapte de var, care genereaza o reactie alcalina ce elimina din continut aproape toate vitaminele. Apoi se adauga dioxid de carbon pentru accelerarea etapei de prelucrare cu var, dupa care lichidul dulce trece prin tuburi care elimina toate impuritatile. Mai urmeaza inca un tratament, de data aceasta cu sulfat de calciu, dupa care zaharul este albit cu acid sulfuric! Iata de ce nu putem considera zaharul alb un aliment! Nu are proteine, vitamine, minerale, nu are enzime, nici microelemente, nici fibre, nici grasimi, asa ca nu aduce niciun beneficiu nutritiv.Furnizeaza energie si atat.

sursa: secretele.com

Si-a pus otet si alcool in ureche! Ce s-a intamplat in 60 de secunde e uimitor. Pana si medicii au fost SUPRINSI

Si-a pus otet si alcool in ureche! Ce s-a intamplat in 60 de secunde e uimitor. Pana si medicii au fost SUPRINSI

De multe ori avem probleme cu urechile si apelam la sfatul bunicii, care de multe ori este recomanat si de medicii specialisti.
In clipul de mai jos, un medic explica cum putem scapa de dopul de ceara care s-a format in ureche. Se stie ca nu este bine sa folosim bete de urechi pentru ca impringem si mai mult mizeria acumulata spre interior.

Medicul explica astfel ca o combinatie intre otet si alcool sanitar poate sa scoata fara probleme dopul din ureche chiar in 60 de secunde. Vezi toate detaliile in clipul de mai jos si urmeaza pasii.

sursa: http:// www.kfetele.ro/

Pare nebunesc, dar efectele sunt WOW! Si-a pus timp de o saptamana picioarele in apa calda cu 10 catei de usturoi. N-o sa banuiesti niciodata ce i s-a intamplat apoi

Constructorii de piramide din Egiptul antic consumau usturoi, ceapă şi ridichi pentru evitarea bolilor contagioase.
De asemenea, legiunile române foloseau cantităţi însemnate de usturoi în alimentaţie, fiind recomandat pentru eficientă constatată în peste 60 de boli.

Medicina populară recomandă usturoiul mai ales în cazuri de hipertensiune şi obezitate.

În Europa este considerat un supliment nutritiv extrem de valoros, iar în ţările fostei Uniuni Sovietice este denumit „penicilina rusească”, scrie naturapentrusanatate.com.

Are proprietati antibacteriene si antivirale, asa ca poate trata cu succes infectii ale piciorului, precum micoza, conditie medicala in care pielea se inroseste si devine iritata, provocand mancarimi.

Pentru a scapa de probleme, spala-ti picioarele in fiecare seara, timp de o saptamana, intr-un litru de apa fierbinte in care ai adaugat din timp 10 catei de usturoi curatati.

Protecţie împotriva radicalilor liberi

Efectele sale antioxidante nu au fost pe deplin documentate de studiile şi cercetările ştiinţifice, chiar dacă experimentele în vitro au demonstrat că usturoiul poate proteja eficient celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi, cum ar fi hidrogen-peroxidul sau alţi radicali liberi de peroxid.

Reducerea nivelului de colesterol “rău”

Usturoiul este cunoscut în special datorită efectului său de reducere a nivelului de colesterol. Acesta lucru a fost confirmat de o serie de studii, precum şi de numeroase persoane care au urmat tratamente naturiste cu suplimente nutritive care conţin usturoi.
Dacă este consumat pe termen lung, usturoiul poate reduce semnificativ nivelul de colesterol LDL (numit şi „colesterolul rau”), în timp ce nivelul de colesterol HDL creşte pe durata efectuarii de cure de tratament cu usturoi. Cercetătorii au tras concluzia că acest efect poate fi atribuit alicinei din usturoi.

sursa: www.kfetele.ro

Învelește-ți picioarele în câteva straturi de folie de aluminium, iar peste o oră…

Ca sa fiu sincer, mi se pare ca in orice casa din lume gasesti niste folie de aluminium pe undeva, asa ca de ce sa nu incerci sa o folosesti si la altceva decat la gatit? Da, stim cu totii ca exista diverse intrebuintari ale foliei de aluminiu, mai ales in bucatarie.

Multe persoane din lume folosesc folia de aluminium pentru a-si acoperi mancarea in timp ce este gatita. Insa, trebuie sa stii ca expertii au aratat ca folia de aluminium este extrem de folositoare si benefica pentru tratarea si prevenirea durerilor musculare, de spate, de gat, de brate, de picioare sau de incheieturi……

Trebuie sa mai stii si ca folia de aluminium este o parte de neinlocuit a procesului de incalzire pentru multi vindecatori de origine rusa si chineza.

In acest articol iti vom arata cele mai bune intrebuintari ale foliei de aluminium, despre care probabil nu ai auzit. In loc sa folosesti folia la acoperit sau la gatit, incearca sa o folosesti ca remediu pentru aceste afectiuni. De la a combate o raceala, pana la a lupta contra insomniei, acest material magic e perfect pentru o tona de probleme de zi cu zi!

Urmareste in continuare articolul si afla detaliile:

Scapa de oboseala chiar acum

Iata ce trebuie sa stii – folosirea foliei de aluminiu pentru a scapa de oboseala este o straveche tehnica recunoscuta de expertii din intreaga lume. Pentru a folosi aceasta metoda, expertii sugereaza sa incepi prin a pune mai multe fasii de folie de aluminium la congelat, timp de 2-4h. Apoi trebuie sa le aplici pe fata ( mai ales in zona pometilor si a pleoapelor) si sa le lasi acolo pana cand iti vei simti muschii total relaxati. Dupa ce indepartezi folia, vei observa ca simptomele oboselii si insomniei au disparut.

Calmeaza durerile articulare

Pot sa iti pun o intrebare simpla – stiai ca folia de aluminium este extraordinara pentru tratarea afectiunilor dureroase precum artrita, guta, sciatica si durerea de calcaie?

Ei bine, da, iar pentru a beneficia de aceasta metoda, incepe prin a inveli zona dureroasa de pe corpul tau folosind un bandaj medicinal ca sa pastrezi aspectul si pentru a sustine folia. Apoi trebuie sa lasi pansamentul sa actioneze peste noapte ( sau in timp ce te odihnesti pe parcursul zilei) . Repeta procedura timp de 10-12 zile, apoi fa o pauza de 2 saptamani. Daca durerea persista, repeta tratamentul pana te simti mai bine.

Alina durerile

Din pacate, sunt putini cei care stiu ca elementele care se gasesc pe folia de aluminium pot alina arsurile mai bine decat orice. Universitatea din Wisconsin ii sfatuieste chiar pe medicii de la urgente sa aplice folia de aluminium pe arsurile proaspete! Iata ce trebuie sa faci – pentru a vindeca arsura, spal-o mai intai cu apa rece si usuc-o cu o bucata fina de material. Aplica apoi un strat subtire de crema pentru arsuri si un pansament steril. Dupa aceea, pune folia de aluminium si un bandaj medicinal. Tine pansamentul pana cand durerea inceteaza.!

Dureri fantoma, dispareti!

Da, expertii spun ca folia de aluminium poate fi raspunsul pentru rugaciunile voastre – daca ati suferit recent o operatie de amputare sau daca experimentati dureri pe care nu le puteti explica. Expertii mai spun si ca acestea pot fi alungate cu ajutorul foliei de aluminiu, care se apljca pe zona problematica. Aceasta se fixeaza cu un bandaj medicinal si indata ce durerea dispare, poate fi indepartata.

Scapa de raceala

Poti sa folosesti folia de aluminium si ca sa scapi de raceala sau de gripa. Da, este foarte important sa stii cum sa tratezi aceste simptome, fara a face apel la antibiotice! Poti folosi folie de aluminium ca sa iti invelesti picioarele cu 5-7 straturi, lasandu-le o ora sa actioneze. Lasa picioarele sa respire timp de 2 ore, apoi repeta procesul cu alte 5-7 straturi de folie. Mai fa o pauza de 2 ore si repeta procesul inca o data. Urmeaza tratamentul timp de 7 zile, sau pana cand te simti mai bine.

Poti sa folosesti folia de aluminium si ca sa scapi de raceala sau de gripa. Da, este foarte important sa stii cum sa tratezi aceste simptome, fara a face apel la antibiotice! Poti folosi folie de aluminium ca sa iti invelesti picioarele cu 5-7 straturi, lasandu-le o ora sa actioneze. Lasa picioarele sa respire timp de 2 ore, apoi repeta procesul cu alte 5-7 straturi de folie. Mai fa o pauza de 2 ore si repeta procesul inca o data. Urmeaza tratamentul timp de 7 zile, sau pana cand te simti mai bine.

Poti sa folosesti folia de aluminium si ca sa scapi de raceala sau de gripa. Da, este foarte important sa stii cum sa tratezi aceste simptome, fara a face apel la antibiotice! Poti folosi folie de aluminium ca sa iti invelesti picioarele cu 5-7 straturi, lasandu-le o ora sa actioneze. Lasa picioarele sa respire timp de 2 ore, apoi repeta procesul cu alte 5-7 straturi de folie. Mai fa o pauza de 2 ore si repeta procesul inca o data. Urmeaza tratamentul timp de 7 zile, sau pana cand te simti mai bine.

sursa: http://calatorinromania.com