Nu-i de mirare că nimeni nu vrea să se angajeze la cântăreață și toate fug. Ce se întâmplă când o menajeră ajunge în casa Irinei Loghin. ARTISTA INSASI a MARTURISIT TOTUL

Cantareata

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a anunțat că are nevoie de ajutor pentru a angaja o menajeră, însă condițiile sunt extrem de stricte.

Mai exact, artista are nevoie de o femeie care să locuiască în casa ei și să aibă grijă de ea non-stop. Dar nu poate fi oricum – nici prea tânără, nici prea bătrână, nici prea grasă, nici prea slabă, fără vicii, dar bucătăreasă talentată și să accepte să lucreze doar cu o zi de pauză pe săptămână. Nu e de mirare, astfel, că procesul a început de aproape jumătate de an și până acum nu s-a găsit nicio femeie doritoare.
”Dragi prieteni, după cum probabil ați aflat, caut o menajeră internă (care să locuiască permanent la mine). Este o decizie foarte dificilă pe care trebuie să o iau, deoarece este foarte greu să bagi o persoană străină în casă, iar selecția este foarte riguroasă. Vreau să mă asigur că aleg persoana cea mai potrivită. Sper să mă înțelegeți.

Criteriile de selecție sunt următoarele:
– să aibă în jur de 50 de ani,
– să nu aibă vicii (consum de alcool, fumat),
– să aibă un aspect fizic plăcut (să nu fie supraponderală, să nu fie neglijentă etc.)
– să fie meticuloasă, atentă la detalii,
– să fie o persoană deschisă, optimistă, sinceră, cu mult bun simț, să aibă un suflet bun,
– să îi placă curățenia, să știe să gătească, să fie o bună gospodină,
– să nu aibă obligații familiale (trebuie să stea la mine, având liber doar duminica)

Postul este pe perioadă nedeterminată, așadar respectiva persoană trebuie să fie dispusă să locuiască la mine pentru o perioadă lungă de timp și să îndeplinească toate criteriile de mai sus. Din acest motiv selecția este foarte grea, și de aceea revin cu anunțul. În cazul în care sunteți interesată și îndepliniți criteriile (sau știți pe cineva care ar fi), trimiteți-mi un mesaj privat pe Facebook, în care să atașați o fotografie cu Dvs. și o scurtă descriere. Vă rog să îmi scrieți doar dacă îndepliniți toate criteriile, deoarece, în caz contrar, pierdem timpul și eu și dumneavoastră”.

SURSA: femina.ro