6 poziții picante pe care toate cuplurile ar trebui să le încerce

O relație puternică și de lungă durată înseamnă detașarea de la rutina zilnică. Nu trebuie să-ți lași partenerul să se plictisească niciodată. Poate că nu este o rutină în viața de zi cu zi, însă în dormitor există de cele mai multe ori și acest lucru poate fi o problemă.

Există situații în care unul dintre parteneri nu are imaginație sau este mai conservator, însă când vine vorba de amor ar trebui să ieșim din zona noastră de confort. Dacă ai rămas în pană de idei și vrei să-ți condimentezi viața intimă, iată câteva poziții cu ajutorul cărora vei ieși din rutină.

1. Tirbușonul.

Această poziție are mai multe beneficii. Pe lângă faptul că veți încerca ceva nou împreună, această poziție vă va relaxa și bărbatul are libertate de mișcare. Ambii parteneri vor ajunge să aibă plăcere pentru că penetrarea este mai adâncă.

Femeia trebuie să stea pe burtă la marginea patului, cu un picior jos și cu unul sprijinit pe pat, iar bărbatul va sta în spatele ei. Și femeia se poate mișca în ritmul impus de bărbat.

2. X-Factor.

Această poziție este asemănătoare cu cea a misionarului, doar că bărbatul trebuie să se deplaseze încât să se formeze un „x” cu corpurile partenerilor. Beneficiul acestei poziții este că ambii parteneri vor simți mișcările din plin. În timp ce bărbatul se mișcă, femeia poate să-i stimuleze spatele sau fundul.

3. Locomotiva.

Această poziție seamănă puțin cu poziția linguriței, însă bărbatul trebuie să stea jos pe un scaun, iar femeia să se așeze în poala lui în timp ce el își lipește pieptul de spatele ei. Femeia are aici rolul de a se mișca după bunul plac.

Beneficiul acestei poziții este că partenerii nu se pot vedea, ceea ce este mult mai incitant și pot să-și formeze propriile imagini în minte. Femeia poate să-și încordeze mușchii pelvisului pentru a prelungi erecția partenerului.

4. Muntele magic.

Această poziție presupune ca ambii parteneri să stea în pat față în față, cu genunchii îndoiți. Trebuie să aibă corpul aplecat pe spate și să se sprijine în mâini.

Beneficiul acestei poziții este contactul vizual. Vă puteți privi în ochi și puteți vedea cum se bucură partenerul de plăcere. În plus, va crește stimularea pentru că zona intimă a femeii se va freca de pelvisul bărbatului.

5. Directorul.

Bărbatul trebuie să stea pe marginea patului, iar femeia să se așeze în poala lui. Totul trebuie să se întâmple într-o parte și partenerii să aibă picioarele sprijinite pe pat.

Femeia este mai avantajată de această poziție pentru că i se stimulează punctul G și se poate juca cu mâinile pentru a intensifica plăcerea ei sau a bărbatului. Poate chiar să ridice genunchii la piept pentru o penetrare mai adâncă.

6. Arcul.

Bărbatul trebuie să stea pe pat cu picioarele întinse și apropiate, iar trunchiul trebuie să-i fie aplecat spre spate și să se sprijine în mâini. Femeia se așează deasupra, cu fața la partener, cu genunchii îndoiți și se sprijină pe palme și pe tălpi.

Această poziție oferă plăcere ambilor parteneri pentru că se pot privi tot timpul și pot controla viteza mișcărilor sau unghiul penetrării. Dacă femeia se va apleca mai mult pe spate, i se va stimula mult mai mult punctul G și se poate stimul singură folosindu-și o mână dacă mobilitatea îi permite.Share this...