A văzut-o în club, i-a zis că arată ca un fotomodel și de atunci au fost împreună. 12 ani mai târziu a cerut-o în căsătorie, dar când a aflat cine era el de fapt…

A văzut-o în club, i-a zis că arată ca un fotomodel și de atunci au fost împreună. 12 ani mai târziu a cerut-o în căsătorie, dar când a aflat cine era el de fapt, fata a fost obligată să zică da. Nimănui nu-i vine să creadă cu cine s-a căsătorit de fapt

Ariana Austin are 33 de ani și s-a căsătorit cu Joel Makonnen pe data de 9 septembrie, la 12 ani după ce cei doi se cunoscuseră într-un club. Până aici nu pare nimic ciudat, dar ce ați spune dacă ați afla că bărbatul era de fapt un prinț?

 

Makonnen, acum de meserie avocat, a agățat-o pe fată spunându-i că arată ca un model. El este fiul celui de-al doilea fiu al Împăratului Haile Selassie I (deci nepotul ultimului împărat al Etiopiei), s-a născut în Roma unde a trăit alături de familia sa după ce în Etiopia, țara de origine, a fost organizată o lovitură de stat care i-a obligat să trăiască în exil.

Așa se face că o americancă a devenit prințesă africană luna trecută fiindcă s-a căsătorit cu un membru al familiei regale din Etiopia. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 12 ani pe ringul de dans al unui club.

Ariana pare să fie foarte fericită că de acum este parte a unei familii atât de vechi încât rădăcinile sale merg până la legendarul rege biblic, Solomon.

Iată descendența familiei:Share this...