Cum să îl faci să fie mai atras de tine

Probabil cunoști fraza ”Nu am nevoie de nici un bărbat care să facă ceva pentru mine. Mă simt mult mai comfortabil atunci când fac eu totul. Îmi place să dețin controlul.”

Unele femei consideră că este o dovadă de putere atunci când nu lasă nici un bărbat să facă ceva pentru ele și cred că asta le face mai atrăgătoare pentru aceștia.

Aceleași fraze precum ”Nu, nu este nevoie să vii să mă iei, pot să conduc și singură.”

”E ok dacă sunt -10 grade afară, poți să rămâi în mașină. Eu o să merg să bag benzină.”

”Pot plăti singură pentru jumătatea mea din nota de plată.”

Este cât se poate de evident că poți face toate cele spuse mai sus. Femeile din ziua de azi pot face chiar orice. Avem libertate financiară și independență de la o vârstă relativ mică.

Asta le face pe femei foarte puternice fie la locul de muncă, fie în alte domenii care necesită energia lor masculină. Te ajută totuși asta atunci când vine vorba de dragoste și romantism? Mă tem că nu.

Una dintre căile garantate prin care un bărbat se simte foarte atras de o femeie este atunci când știe că poate să facă lucruri pentru ea – și în schimb vor avea lângă ei o femeie fericită și mulțumită.

Femeile care apreciază un astfel de tratament masculin se întâmplă să fie foarte fericite și mulțumite.În mod contrar, atunci când simt că prezența lor în viața ta nu aduce nici o îmbunătățire sau schimbare, vor crede că nu sunt de ajutor și că nu ai nevoie de ei acolo. Simțindu-se nefolositori va duce la scăderea interesului pentru acea femeie și atracția va pierii odată cu asta.

Permite-i bărbatului să facă pasul către tine și lasă-l să facă lucruri pentru tine și pentru relația voastră. Făcând asta este foarte clar că ai o calitate feminină foarte puternică.

Atunci când îi permiți unui bărbat să îți ofere ajutorul și sfaturile, simte că îl respecți și că ai încredere în el. Ambele sunt în topul listei lui în ceea ce privește lucrurile de care are nevoie de la partenera lui.

Zâmbește atunci când îți deschide ușa, atunci când se oferă să îți pregătească un ceai spune da, mulțumesc! Lasă-l să care bagajele de la piață pentru tine.

Ai încredere, te va iubii pentru asa! Și amintește-ți, arătându-i că este nevoie de el și că este apreciat va face foarte mult bine relației voastre.

Nu exagera totuși. Nu trebuie să te simți neajutorată atunci când acesta nu este la dispoziția ta. Fericirea ta nu trebuie să depindă de el sau de lucrurile pe care le face pentru tine. Nu trebuie să ai nevoie de el până la nivelul în care îi vei interzice să aibă propria lui viață.

Nu trebuie să îi ceri ca atenția lui să fie 100% ațintită pe tine la fel cum nu trebuie să depinzi de el din punct de vedere emoțional sau financiar. Lucrurile astea omoară atracția dintre voi și îl va îndepărta de tine. Nu uita că atracția lui crește pe măsură ce face lucruri frumoase pentru tine.Share this...