Femeia din imagine avea 52 de ani si aflase abia la batranete ca traise in minciuna toata viata. Parintii ei luasera in mormant un secret care a distrus-o. Uite ce-i facusera toata viata fetei lor

In anul 1965, Donna Pavey din Kingsland, SUA, a renuntat la fiica sa, Sharon Glidden, si a dat-o spre adoptie chiar dupa nastere. Iata ce a declarat Glidden pentru ABC NEWS: „Simt ca am trait toata viata pentru moemntul in care mi-am cunoscut adevarata mama. A fost ceva mai mult decat orice as fi putut visa pentru ca eu nu am simtit niciodata ca am apratinut aici, alaturi de cei pe care ii credeam parintii mei. Cu ea a fost o legatura imediata. Acum nu o sa-i mai dau drumul niciodata”.

Abia la 52 de ani femeia a ajuns sa isi cunoasca adevarata mama, cu numai doua zile inainte abia aflase ca e adoptata. Glidden a descoperit recent ca parintii adevaratei sale mame au obligat-o sa renunte la ea la varsta de 18 ani fiindca credeau ca e prea tanara pentru a creste un copil singura.

Din fericire, ea a fost adoptata de un cuplu dragut, Glidden a ales meseria de asistenta si a avut grija de parintii ei adoptivi pana la moartea acestora in 2007 si 2011. Cat despre mama ei adevarata, aceasta spune ca a dorit-o inca de cand a conceput-o si ca ii multumeste lui Dumenzeu pentru ca a avut grija de copilul ei.

Femeii nu i s-a spus ca e adoptata, a aflat abia in ziua mortii parintilor adoptivi. Ea a devenit curioasa referitor la radacinile ei, asa ca a trimis o proba de ADN unui site care se ocupa de aflarea stramosilor. Asa a descoperit adevarul socant care ii fusese ascuns toata viata.

Dupa ce a aflat adevarul si-a sunat matusa, aceasta i-a zis: ,,Da, draga, ai fost adoptata”. Apoi a urcat in masina, a facut un drum de 4 ore si si-a intalnit mama naturala care a declarat: ,,Am imbratisat-o si nu-i mai puteam da drumul, era atat de frumoasa!”.
Acum femeia de 52 de ani stie de unde venea acel sentiment indescriptibil de ,,tristete, de parca ceva lipsea mereu”. Iata ca in cele din urma e adevarat ca ,,sangele apa nu se face”, iar legatura dintre mame si copiii lor trec dincolo de spatiu si timp!

sursa: rol.ro