Realitatea pur românescă. Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?

Benzina din limuzină se plăteşte cu ajutorul social. E realitatea pur românescă. La doi paşi de Capitală, în localitatea Bărbuleşti, sărăcia şi amarul sunt cuvintele rostite cel mai des. Din poarta vilei, lângă care sunt parcate limuzinele. Deşi au palate cu zeci de camere, tiganii susţin că trăiesc din ajutor social.

Nepotul o cam dă de gol, însă piranda îl contrazice. Nu e ceea ce pare, e doar o replică. La fel şi limuzina ce apare în faţa porţii.

Dar Bărbuleştiul, după spusele tiganilor, pare polul sărăciei, iar ajutorul social ar fi cel care îi ţine pe tigani în viaţă.

Iar gura tiganului cica… „adevăr” grăieşte. Banii de la stat sunt de fapt apă de ploaie. Un alt localnic ne mărturiseşte, neoficial, de unde vin averile.

Şi tot neoficial, un dascăl din sat ne vorbeşte şi despre activităţile lor în străinătate.

Unii ne povestesc chiar că sunt urmăriţi internaţional pentru furt. Totul pentru bunăstarea familiei.

Dar loc de muncă n-are nimeni, ne spune chiar primarul interimar al comunei. Cel ales e la puşcărie pentru luare de mită.

Omul are înregistrate vreo 300 de dosare şi susţine că încearcă să le reanalizeze. Dar dacă statul permite acordarea ajutorului social şi celor cu vile şi limuzine el nu poate să facă nimic. La fel şi mai marii de la judeţ.

Legea însă nu se aplică tot timpul doar după litera ei ci şi pe constatate. Nimeni nu pare interesat însă, iar lunar, doar pe ajutoare sociale, statul dă 12 milioane de euro tiganilor. Sursa NATIONALISTI.RO