Toată lumea știa că tatăl copilului Andreei Mantea este Cristi Mitrea! L-a mințit, adevărul a ieșit la iveală abia acum

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea declara că este extrem de îndrăgostită și că va face pasul cel mare alături de luptătorul Cristi Mitrea.

Cei doi s-au despărțit în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată, iar de când micuțul David s-a născut, Mitrea nu l-a văzut decât în fotografiile din ziare. Sportivul spune că are un motiv întemeiat.

Cu toate că pe timpul sarcinii Andreea Mantea părea că este dispusă să facă orice sacrificiu și compromisuri pentru ca ea și Cristi Mitrea să formeze o familie fericită pentru fiul lor, între timp, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar nimeni nu a înțeles de ce.

Atât prietenii brunetei, dar și ai sportivului i-au reproșat acestuia că atitudinea lui nu este una corectă și că micuțul nu are nicio vină pentru neînțelegerile dintre ei.

În replică, Mitrea le-a motivat apropiaților că fosta logodnică l-a asigurat că David nu este copilul lui, iar el a luat-o ca atare. Mai mult, ar fi menționat că el nu i-a specificat Andreei că își dorește un urmaș, ci că a fost pus în fața faptului împlinit. Potrivit spuselor sale, Mitrea consideră că un copil trebuie programat, după ce părinții și-au făcut planuri împreună, după o perioadă de relație, nu așa, pe repede înainte.

Deși vedeta a afirmat mereu că David este fructul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea, se pare că există un alt adevăr la mijloc. Din dorința de a nu depinde din punct de vedere legal de tatăl fiului ei, mai precis, nefiind căsătoriți, ar fi avut nevoie mereu de procură sau alte acte pentru a putea pleca cu fiul ei în vacanțe în afara țării, Andreea nu l-a lăsat pe luptător să-și recunoască fiul în acte.

Andreea a luat această măsură după ce, în ultimul trimestru de sarcină, fostul iubit nu s-a interesat câtuși de puțin de soarta ei și a bebelușului, iar când s-a născut, nici măcar nu s-a obosit să vină la spital să-i vadă. Se pare că pentru Mitrea a fost o mare ușurare căci, acum, la aproape un an de la nașterea lui David, nici măcar nu a vrut să se asigure dacă este sau nu fiul lui.

În schimb, bruneta, care nu i-a interzis sportivului să vină să-l vadă pe micuț, a trăit oarecum cu teama că acesta va face un test ADN, în urma căruia ar fi obligată să-l lase să-și recunoască oficial fiul și să împartă custodia.

Sursa: www.bzi.roShare this...