Top 3 cei mai dotați bărbați din zodiac

Astrele vin în ajutorul nostru de fiecare dată și ne dezvăluie mai multe lucruri despre personalitatea noastră, dar și despre viața noastră amoroasă, de la compatibilități între zodii la cei mai virili bărbați.

Când vine vorba de bărbați, femeile caută tot felul de semnale care să le arate cât de bine s-ar descurca bărbatul pe care au pus ochii în pat. Se spune că un bărbat care are nasul mare este și dotat, însă este doar un mit.

Astrele ne dezvăluie care sunt cei mai dotați bărbați din zodiac și bărbații pe care ar trebui să pună ochii femeile:

Locul III – Bărbatul SĂGETĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au un șarm aparte și au darul de a atrage orice femeie ca un magnet. Dacă celelalte zodii de bărbați se străduiesc din greu pentru a cuceri o femeie, la ei totul vine natural.

Deși nu pare la prima vedere, nativii acestei zodii sunt romantici și odată ce se îndrăgostesc se implică și devin tandrii și afectuoși. Este adevărat că sunt unii dintre cei mai greu de controlat bărbați, însă merită păstrați.

Se află pe această listă pentru că știu ce le place femeilor și le aduc pe acestea pe culmile plăcerii doar din câteva mișcări și câteva atingeri. Știu în amănunt corpul femeii și le oferă acestora plăcere nebănuită pentru că eu și cu ce.

Locul II – Bărbatul LEU:

În societate, nativii acestei zodii sunt foarte eleganți și adevărați domni. Respectă întotdeauna femeia de lângă ei și când vine vorba de relații intime, le place să domine. Sunt pasionali și vei avea experiențe de neuitat alături de ei.

Le place să se joace și încearcă tot felul de poziții și locuri ciudate, însă incitate pentru ambii parteneri. Dacă ajungi în dormitor cu un astfel de bărbat, nu vei pleca cu buza umflată, ci abia vei aștepta să se repete experiența.

Leii au nevoie, însă, de o parteneră care să le înțeleagă și să le accepte dorințele. Le plan femeile puternice pentru că și ei au firi puternice. Caută femei care să nu aibă inhibiții și să fie deschise spre nou.

Locul I – Bărbatul BERBEC:

Nativii acestei zodii sunt energici și impulsivi, dar au multă imaginație când vine vorba de amor. Au o personalitate dominantă și dacă ajungi să ai o relație cu unul dintre acești nativi în dormitor nu vor exista reguli.

Fiind un semn de foc, berbecul, se aprinde foarte repede din toate punctele de vedere, dar mai ales în dormitor. Numai prin prezența lor emană o influență erotică și nu vei regreta nopțile petrecute alături de ei.

Atunci când trebuie să cucerească o femeie, îi place să o vâneze și apreciază cu atât mai mult femeile care nu cedează din prima. Vor să lupte și să se lase greu pentru că dorința crește și acest lucru îi incită cel mai mult.

Știu și ei că se descurcă în dormitor pentru că pot citi asta clar pe fața femeilor care le-a trecut prin pat, însă dacă cineva încearcă să glumească cum că nu se descurcă în dormitor, vor fi puternic răniți.

Share this...