De ce NI SE ASCUNDE ASTA ? Fructul care tratează cancerul. Este mai puternic de 1000 de ori decât chimioterpia

Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului. Chimioterapia poate fi înlocuită cu fructe Soursop (Guanábana). Copacul Graviola face niște fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

De ce nu se cunoaște acest lucru? Pentru că sunt organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase.

Gustul fructelor este plăcut și nu are efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Dacă puteți, plantați un arbore guava în curte. Toate părțile sale, nu dor fructul sunt foarte bune.

Data viitoare când vrei să bei un suc, caută soursop. Copacul Soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu, este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și „Soursop”, în limba engleză.

Fructele sale sunt mari și dulci, pulpa albă este consumată în mod direct sau este utilizată de obicei pentru a face băuturi, șerbet, dulciuri etc.

Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului, sau mai exact a oricărui tip de cancer.

Se consideră, de asemenea, că este agent anti-microbian cu un spectru larg, recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, eficient împotriva paraziților interni si viermi, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul si tulburările nervoase.

Conform sursei citate, informația provine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care anunță că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele soursop arată că distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostata, pulmonar și pancreas

Ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afectează celulele sănătoase.

Uitati aici in video-ul de mai jos !

Ce parere aveti ?