Ieftin şi uşor! Am încercat asta cu bunica mea şi FUNCŢIONEAZĂ!

Panica ne curprinde pe toţi atunci când, într-o zi, privindu-ne în oglindă, descoperim ceva ce nu ar trebui să vedem niciodată: fire de păr alb! Acest semn este, poate, cel mai de temut inamic al nostru şi un indice al faptului că îmbătrânim.

Înaintarea în vârstă nu ar trebui să ne sperie şi să ne facă să ne hazardăm. Tot ce avem de făcut este să găsim cele mai bune soluţii prin care să contracarăm aspectul acesta. Nu vă neglijaţi, este un lucru normal, care se întâmpla oricui, dar în încercarea de a vă acoperi firele de păr albe, de cele mai multe ori, dăm greş şi ne deterioram părul.

Nici produsele din comerţ care promit să soluţioneze aceste probleme nu îşi fac treaba 100%, sau poate că sunt prea scumpe.

Nu va mai îngrijoraţi, cred că am găsit soluţia! Vizionaţi videoclip-ul de mai jos, este super simplu şi ieftin, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

 

Vezi si:

Cum să îţi curaţi călcâiele cu „praful-minune”

Partea bună este că nu trebuie să faci o vizită salonului de înfrumuseţare şi să cheltui o groază de bani pentru a beneficia de acest remediu; poţi să urmezi acest tratament chiar acasă.

Ingrediente:

4, 5 l de apă;
3 linguri de praf de copt;

Mod de folosire: După ce dizolvi praful de copt în apă fiartă, aşteaptă să se răcească până când temperatura apei este suportabilă, apoi scufundă-ţi picioarele în soluţia preparată, timp de 15, 20 de minute.

După ce timpul a trecut, freacă tălpile cu o piatră ponce şi aplică o cremă cu proprietăţi hidratante, sau chiar vaselină. Cel mai potrivit moment pentru a face acest tratament de curăţare a călcâielor este seara, înainte de somn, pentru că după ce ţi-ai aplicat cremă, să îţi pui şosete de bumbac şi să te bagi în pat.

Rezultatele nu vor întârzia să apară, ba chiar se va vedea schimbarea după prima rundă de tratament. Repetă procedura pentru 5 sau chiar 7 zile, cu o săptămână de pauză. După aproximativ 3 tratamente de câte 5-7 zile, problema se va soluţiona GARANTAT!

Share this...