In ce zodie esti, in functie de calendarul mayas

Calendarul Mayas este considerat cel mai precis calendar descoperit pana in momentul de fata. Cred ca ati auzit de previziunile mayase si cat de mult s-au adeverit ele de-a lungul timpului.

Mayasii foloseau trei calendare : Tzolkin – folosit pentru ceremonii religioase, Haab – il foloseau in agricultura si este asemanator cu al nostru si Calendarul Cel Lung.

Sunteti curiosi ce ZODIE sunteti in calendarul mayas ? Suna mai mult decat interesant.

Ch’en: 2 ianuarie-21 ianuarie

Semnifica “ Furtuna Neagra” sau “ Luna”, iar persoanele nascute in aceasta perioada sunt atrase de intuneric si de noapte. Sunt firi sincere,deschise si prietenoase. Simt ca au energie atunci cand ese lasarea serii.

Yax: 22 ianuarie-10 februarie

Inseamna “ furtuna verde” si sunt protejati de planeta Venus. Cei nascuti in aceasta perioada sunt altruiste, se ataseaza usor de persoanele pe care le intalnesc si ar face orice pentru cei dragi.

Sac: 11 februarie-2 martie

[sociallocker]

Se traduce prin “ trei flori” sau “ furtuna alba”, iar animalul care ii protejeaza este broasca. Persoanele nascute sub acest semn sunt energice dimineata, fiind momentul lor prielnic din zi. Iubesc lumina si se adapteaza usor situatiilor.

Keh: 3 martie-22 martie

Keh reprezinta “ furtuna rosie” sau “ caprioara”. Cei nascuti sub semnul Keh sunt atrasi de natura, de culoarea rosie si au o energie debordanta. Animalul care ii reprezinta este caprioara.

Mak: 23 martie-11 aprilie

Semnul Mak poate fi tradus prin “ acoperit” sau “ inchis”. Persoanele nascute sub semnul Mak sunt atrase de divinitate, sunt misterioase si preocupate de meditatie. Cifra lor norocoasa care ii va urmari in viata este cifra 3.

K’ank’in: 12 aprilie-1 mai

Semnul K’ank’in se traduce prin “ lume subterana” sau “ soare galben”. Persoanele nascute in aceasta perioada iubesc aventura, calatoriile, distractia si caldura. Animalul care ii reprezinta este cainele, fiind caracterizat prin loialitate si prietenie.

Muwan: 2 mai-21 mai

Acest semn reprezinta “ bufnita” sau “ zeul ploii si al norilor”. Persoanele nascute sub acest semn sunt atrase de apa si de foc si capata energie in timul furtunilor. Sunt considerati vizionarii zodiacului.

Pax: 22 mai-10 iunie

Semnul Pax inseamna “ aburul si sunetul tobelor” sau sageata”. Persoanele nascute sub acest semn sunt predestinate sa devina conducatori si lideri. Animalul lor reprezentativ este puma.

Kayab: 11 iunie-30 iunie

Persoanele nascute sub semnul Kayab sunt persoane intelepte, sunt atrase in mod special de luna. Atunci cand apare luna, ele isi gasesc linistea si pacea. Animalul lor reprezentativ este broasca testoasa. Ea reprezinta simbolul longevitatii si constantei si simbolizeaza perpetuarea sau continuitatea.

Kumk’u: 1 iulie-20 iulie

Semnul Kumk’u reprezinta stragerea granelor si perioada recoltei. Persoanele nascute sub acest semn sunt dualiste, rabdatoare, au nevoie de stabilitate si nu suporta schimbarea sau noul. Animalul lor reprezentativ este crocodilul. El semnifica conectarea noastra la natura.

Wayeb: 21 iulie-25 iulie

Semnul Wayeb este considerat o anomalie doarece dureaza doar 5 zile. Persoanele nascute sub acest semn au o legatura puternica cu alte lumi si au o legatura spirituala cu persoanele dragi.

Pop: 26 iulie-14 august

Persoanele nascute sub semnul Pop sunt puternice si luptatoare. Stiu sa-si aleaga calea in viata. Animalul reprezentativ este jaguarul. El reprezinta stapanul animal al Infernului, cunoaste misterele pamantului si conduce sufletele mortilor.

Wo: 15 august-3 septembrie

Semnul Wo reprezinta “ furtuna intunecata”. Persoanele nascute sub acest semn se simt cel mai bine la adapostul noptii. Animalul care ii reprezinta este acelasi ca la semnul Sac si anume, broasca. Ea atrage norocul in casa si se adapteaza in orice mediu.

Sip: 4 septembrie-23 septembrie

Semnul Sip reprezinta “ furtuna rosie”. Persoanele nascute sub acest semn sunt atrase de foc si de aer si au o puternica legatura cu padurea. Animalul care ii reprezinta este cerbul. El este un simbol al bogatiei si al longevitatii.

Sotz: 24 septembrie-13 octombrie

Persoanele nascute sub semnul Sotz au doua animale reprezenative si care sunt protectoare: pestele si liliacul. Liliacul este un simbol al bogatiei si al norocului, al vietii lungi si al fericirii. Pestele reprezinta simbolul succesului si al finalurilor fericite.

Sec: 14 octombrie-2 noiembrie

Persoanele nascute sub semnul Sec se adapteaza usor la situatii si inteleg foarte usor lucrurile. Au doua elemente reprezentative: cerul si pamantul.

Xul: 3 noiembrie-22 noiembrie

Semnul Xul reprezinta “ cainele” sau “ Zeul caine”. Dupa cum arata si semnul, cainele este animalul reprezentativ al persoanelor nascute in aceasta perioada. El reprezinta loialitate, o prezenta agreabila, cinste. Este un bun ascultator si nu va va lasa balta niciodata. Punctul lui forte – nu va divulga niciodata secretele.

Yaxk’in: 23 noiembrie-12 decembrie

Semnul Yaxk’in inseamna “ noul soare”. Persoanele nascute sub acest semn se simt atrase de domeniul medical sau spiritual, deoarece au abilitati de vindecare innascute.

Mol: 13 decembrie-1 ianuarie

Semnul Mol este asociat cu apa. Nativii acestui semn sunt atrasi si influentati de razele soarelui. Animalul lor reprezentativ este puma, considerat un simbol al puterii, intelepciunii si al cheii catre succes.

Share this...