10 trucuri de înfrumusețare pentru femeile ocupate – Orice femeie deșteaptă știe trucul de la numărul 8!

Toată lumea vrea să arate bine în orice moment ,însă nu mereu avem timp să ne aranjăm. Dacă nu ai timp să te aranjezi de dimineață sau dacă pur și simplu nu ai chef, aceste trucuri te vor ajuta cu siguranță.

1. Arcul lui Cupidon

Arcul lui Cupidon este localizat în vârful buzei superioare. Este o curbă care are diferite forme, variază de la o persoană la alta. Pentru a-ți face buzele să pară mai mari trebuie să îți faci un ”x” pe buză superioară și să-ți conturezi buzele ,apoi să aplici gloss-ul sau rujul pe care ți-l dorești. Astfel vei atrage atenția asupra buzelor tale.

2. Eyeliner-ul

Toate femeile vor să reușească performanța de a obține codițele perfecte de la ochi. Poți folosi cele mai scumpe produse și tot să nu obții rezultatul dorit. Tot ce trebui să faci este să iei o lingură și tragi astfel liniile dorite cu ajutorul ei. Plasează-o pe pleoapă, trage linia cu tușul de ochi, apoi folosește coada ei pentru a trasa linia de jos. Uite-te în oglindă și sunt convinsă că vei rămâne surprinsă de rezultat.

3. Fardul de obraz rezistent

Probabil că ai încercat mai multe produse de acest gen și nici unul nu a fost destul de puternic pentru a rezista pe perioada întregii zile. Toate vedetele și make-up artiștii de top folosesc această metodă simplă: ai nevoie de un ruj roșu sau roz și de loțiune solară cu protecție de 30 sau de 50. Amestecă rujul și loțiunea pentru a crea culoarea pe care ți-o dorești și dacă vrei să aibă și o puțină strălucire, atunci adaugă cremă bronzantă.

4. Cearcănele

Dacă ai dormit prost sau te-ai certat cu iubitul și nu ai dormit toată noaptea, atunci există soluția perfectă. Uită de produsele cumpărate din comerț precum aticearcănul, nu va funcționa pentru că va oferi o acoperire temporară. Fă puțină cafea și pune-o la înghețat. Odată ce este gata, plasează cuburile de cafea înghețată sub ochi. Acest lucru te va ajuta să scapi de problemele cu cearcănele.

5. Unghiile cu aspect de piele de șarpe.

Cine nu vrea o manichiură perfectă? Pentru a nu mai cheltui bani și timp la saloanele de înfrumusețare, este bine să știi că poți face acest tip de manichiură la tine acasă foarte ușor. Ai nevoie de o ojă în nuanța dorită de tine, de un lac de unghii și de un material care imită plasa. Dă-te cu ojă, apoi după ce se usucă puțin oja, aplică plasa. Lasă-o câteva secunde ,apoi îndepărtează-o. Pentru a finaliza manichiura, aplică lacul de unghii și gata!

6. Buze fine și lucioase.

Dese ori, femeile se confruntă cu buzele deshidratate ceea ce nu este deloc atrăgător. Îți poți face singură un scrub pentru buze: ai nevoie de unei pentru bebeluși, zahăr și suc de lămâie. Amestecă-le și freacă-ți buzele în fiecare seară până nu mai ai buzele crăpate. Apoi aplică ulei de bebeluș pe buze pentru a crea o strălucire naturală.

7. Gene curbate și eyeliner.

Ai nevoie de o ustensilă de curbat gene, de un eyeliner și de un rimel. Dă cu eyeliner-ul bazele interioare ale ustensilei și în timp ceți vei curba genele ,te vei da și cu eyeliner. Așa o să economisești timp. După, aplică puțin rimel pe gene.

8. Gene curbate.

Dacă nu ai genele curbate și nu ai la îndemână o ustensilă de curbat gene, atunci îți trebuie doar o mască de somn. În timp ce dormi, masca va presa genele și le va curba. Dacă faci asta constant, vor rămâne în această poziție.

9. Șampoanele uscate.

Știm cu toții că uneori nu ai timp pentru a te spăla pe cap și nici nu ai chef. De aceea s-au inventat șampoanele uscate care sunt o soluție perfectă de a arată bine chiar și atunci când nu faci baie.

10. Buze pline.

Toate femeile își doresc buze pline ,iar celebritățile chiar apelează la botox pentru a avea buze perfecte. Nu este nevoie să faci asta pentru că poți crea un efect asemănător fără intervenții chirurgicale. folosește un creion de buze pentru a trasa niște linii verticale pe ambele buze, apoi aplică rujul cu o nuanță apropiată.

Share this...