10 trucuri vestimentare care te vor face să arăţi incredibil

By | February 27, 2018

Dacă vrei să arăţi precum o femeie de succes şi să te simţi comfortabil, nu este nevoie să investeşti foarte mulţi bani în magazine scumpe şi buticur extravagante. Există câteva trucuri simple şi interesante care te vor ajuta să păşeşti în lumea celor bogaţi şi puternici şi să ieşi în evidenţă cu un look de milioane. Urmăreşte aceste sugestii şi vei arăta exact ca o femeie de succes cu milioane în contul bancar.

1.Clasicul câştigă întotdeauna.

Cea mai uşoară cale pentru a obţine un look de vedetă este să te rezumi la ceva clasic. Pantalonii negri drepti sau blugii, tricourile simple şi cămăşile albe combinate cu o pereche de tocuri clasice care să se potrivească cu ţinuta vor crea un look foarte plăcut. O alegere bună este şi o rochie neagră simplă combinată cu nişte accesorii minimaliste. Orice femeie are în şifonier o rochie de genul acesta. În combinaţie cu nişte perle va arăta demenţial.

2.Alege ţinutele casual

Pantalonii trendy şi blugii combinaţi cu un tricou simplu sau cu imprimeuri, tocuri şi o eşarfă te vor face să arăţi mai mut decât perfect. Asigură-te că acest look nu va părea ieftin şi alege nişte articole care să se îmbine în mod plăcut. Dacă vei combina prea multe culori, lookul tău va crea ideea că nu ştii de fapt să te îmbraci bine. Ia-ţi nişte cardigane trendy, sunt mereu o alegere reuşită. Un lucru e sigur, uită de pantalonii de trening.

3. Fără logo-uri şi imprimeuri cu sigle

Adu-ţi aminte că cele mai populare branduri nu işi vor imprima niciodată numele pe părţile vizibile ale hainelor, aşa că cel mai bine este să porţi nişte articole care nu scot în evidenţă firma de către care sunt produse.

4. Ce e mult strică.

Outfit-ul tău nu trebuie să iasă în evidenţă şi să impresioneze lumea prin ştrasuri, aplicaţii strălucitoare, culori mult prea aprinse sau prea multe bijuterii. Nu cred că îţi doreşti sa arăţi ca acei rapperi de pe MTV, nu? Creează-ţi un look elegant purtând doar câteva bijuteri elegante. Un triuc interesant: dacă vrei să economiseşti câţiva bănuţi în ceea ce priveşte bijuteriile, ia-ţi nişte articole precum perlele false. Sunt destul de greu de deosebit de cele reale, nu precum diamantele sau alte pietre scumpe.

5.Detaliile contează.

Toate accesoriile pe care le porţi împreună ar trebuii să se îmbine într-un mod plăcut. Asigură-te că toate elementele ţinutei tale se completeaz perfect: o carcasă de telefon sofisticată, un carneţel cu o copertă în tendinţe, o pereche de ochelari de calitate şi un ceas în tendinţe. Fă în aşa fel încât accesoriile să fie piesa de rezistenţă a ţinutei tale.

6.Rujul roşu

Machiajul tău nu trebuie să fie unul foarte încărcat şi nu trebuie să exagerezi prin accentuarea anumitor trăsături. Cu toate astea, nu trebuie să uiţi de rujul roşu care este mereu în trend. Atunci când îţi alegi parfumul, încearcă să optezi pentru un miros nu foarte pregnant. Alege ceva fresh şi subtil. Nu trebuie să îţi investeşti toţi banii în parfumuri scumpe, dar dacă vrei să miroşi cu adevărat bine, ar trebui să vânezi câteva reduceri din când în când şi să îţi iei exact ce îţi doreşti.

7.Cumpără-ţi pantofi de calitate

Pantofii definesc întregul outfit şi chiar nu poţi ignora această parte. Încearcă mereu să alegi un stil minimalist şi în felul acesta îi vei putea combina cu majoritatea ţinutelor tale. Nu te teme să cheltuieşti nişte bani în plus pe o pereche de pantofi de calitate şi achiziţionează-ţi una chiar scumpă şi de calitate. Păstrează-i curaţi şi lustruieşte-i în mod frecvent, nimănui nu-i plac nişte pantofi murdar şi neîngrijiţi.

8.Investeşte înţelept

Nu încerca să faci o impresie bună cumpărându-ţi nişte haine care arată bine doar pe manechin. Caută nişte articole care să se potrivească construcţiei corpului tău. Chiar dacă nu îţi place să petreci prea mult timp la cumpărături, încearcă să petreci puţin timp în plus alegându-ţi hainele potrivite.

9.Buget limitat.

Dacă ai un buget limitat pentru haine, cel mai indicat ar fi să cumperi doar câteva haine de bună calitate, decât multe şi de o calitate îndoielnică. Umple-ţi şifonierul cu nişte articole care vor rezista mai mult şi care arată foarte bine.

10.Ai grijă de hainele tale

Toate hainele tale ar trebui să fie păstrate cu grijă pentru a arăta bine cât mai mult timp. Fii mereu atentă la indicaţiile de pe etichete şi respectă temperaturile de spălare şi călcare. Poartă doar haine curate şi bine călcate.

Share this...