17 probleme pe care le au toate femeile în timpul iernii

Iarna este aproape şi de-abia aşteptăm să ne cuibărim într-o pătură pufoasă, cu o cană imensă de ciocolată caldă în mână, uitându-ne la câteva dintre filmele noaste preferate de Crăciun. Oricât de plăcut ar părea, iarna nu este mereu perfectă, iar noi femeie ştim cel mai bine asta. Iată 18 cele mai frecvente probleme cu care au de-a face femeile în acest anotimp:

1. Te transformi în Rudolf, renul cu nasul roşu al lui Moş Crăciun din cauza temperaturilor scăzute de afară. Nu cred că există nici un fond de ten care să acopere această reacţie a pielii pe tot parcursul zilei.

2. Părul ţi se electrizează şi arată într-un fel dezastros. Căciulile de iarnă sunt minunate până ce le dai jos iar părul tău încearcă să se îndepărteze cât de mult posibil de cap.

3. Lupta zilnică pe care o ai cu colanţii. Fie că se mişcă spre dreapta sau se lasă în jos în dreptul genunchilor, prea lungi, prea scurţi sau pur şi simplu croiţi greşit. Nu ai cum să câştigi în faţa colanţilor.

4.Dresurile ţi se agaţă formând dungi interminabile. De parcă faptul că există o problemă cu acei colanţi nu ar fi fost suficient. Ştii şi tu ca atunci când vei încerca să îţi ridici dresurile, există un risc foarte ridicat să se rupă, formând nişte dungi imense şi foarte neplăcute ochiului.

5.În timpul iernii vei avea un exces de păr pe întreg corpul. De îndată ce vine luna octombrie, ceara pentru epilat este aruncată şi credeţi că nu veţi mai avea nevoie de ea până vara viitoare. Când este atât de frig afară orice lucru cât de mic vine în ajutor, chiar şi câteva fire de păr.

6.Foloseşti atât de mult balsam de buze încât ai impresia că acestea vor deveni albe. Foloseşti pana la un tub pe zi, fără nici un fel de exagerare.

7.Buzele crăpate sunt coşmarul oricărei fete. Oricât de mult balsam de buze ai consuma, vei sfârşi tot cu buzele uscate şi crăpate. Mai rău este că vei sfârşi prin a le musca, lucru care le va face să arate şi mai neplăcut.

8.Te înfăşori în atât de multe haine şi fulare încât vei începe să transpiri precum în mijlocul lunii iulie. Foarte neplăcut!

9. Frigul afectează nu dar pielea dar şi nasul. O sa simţi nevoia să îl sufli excesiv în această perioadă.

10. Din cauza faptului că îţi sufli nasul foarte des vei căpăta şi o urmă roşie în jurul acestuia. Toate eforturile tale pe care le.ai depus în realizarea unui machiaj perfect dimineaţa, vor fi complet distruse de îndată ce iesi apară.

11.De fiecare dată când vei încerca să îţi dai puloverul jos va ieşi cu tot cu celelealte haine, lucru extrem de enervant atunci cand se întâmplă în mod constant.

12.Când îţi vei da paltonul jos de pe tine vei constata că fusta ta s-a ridicat mult prea sus, lăsând la vedere mai mult decât trebuie. De parcă hainele mult prea groase nu erau de ajuns, acum toată lumea trebuie să îţi vadă picioare sau chiar mai mult.

13.Eşti nevoită să te îmbraci ca şi cum ai merge tundra arctică când tu de fapt vrei doar să mergi până la benzinărie. Practic porţi tot ce ai în şifnier în acelaşi timp. Doar ca să fii pregătită.

14.Refuzi să îţi mai tai unghiile de la picioare sau să le dai cu oja. Asta se întâmplă foarte frecvent în sezonul rece.

15.Niciodată nu vei găsi un echilibru între a muri de cald sau a îngheţa de frig. Nu există cale de mijloc aici, de fiecare dată se va întâmpla exact la fel.

16.Patul tău ar trebui să fie cald si primitor dar se pare că de fiecare dată când vrei să te cuibăreşti în el este extrem de rece. Este timpul să te mişti puţin şi să încălzeşti locul pentru o atmosferă mut mai plăcută.