6 sfaturi excepționale de frumusețe care îți vor revoluționa rutina de make-up

Trucurile de frumusețe și de machiaj cuceresc lumea de pe rețelele de socializare și din mediul online în general. oferindu-ne alternative vizibile pentru îmbunătățirile chirurgicale. Însă de multe ori poți să observi că există atât de multe trucuri, încât nu știi pe care să le folosești.

Și chiar ți se poate întâmpla să fii atât de copleșită de numărul lor încât să nu îți mai dai seama care ar putea funcționa cu adevărat și care nu. Mai jos vei descoperi o listă de sfaturi și trucuri care să îți garanteze că îți vor îmbunătăți rutina de frumusețe.

1. Pastă de dinți + amoniac de sodiu pentru punctele negre

Dacă te-ai săturat de punctele de negre din zona T a frunții, doar amestecă puțină pastă de dinți cu amoniac de sodiu. Folosește o periuță de dinți nouă pentru a freca ușor bărbia, nasul și fruntea timp de câteva minute. Apoi clătește-te cu puțină apă caldă.

Mixtura te va ajuta să scapi de punctele negre și va curăța pielea de uleiurile naturale în exces. Totuși, fii atentă deoarece pasta de dinți poate fi nepotrivită pentru o piele sensibilă; dacă îți va apărea vreo iritație sau mâncărime, renunță la acest remediu.

2. Ridicarea genelor

Aplicarea mascarei în fiecare dimineață și chiar încă o dată seara în cazul în care ieși la cină, poate fi destul de obositor. Unele persoane chiar pot fi alergie la compușii care se folosesc pentru crearea rimelului.

Există o soluție pentru asta: ridicarea genelor. Fie poți să mergi la un salon pentru a beneficia de un tratament profesional, fie poți să îți cumperi un kit care să te ajute să faci asta de acasă.

3. Buze mai voluptoase

Augmentarea buzelor cu toate acele injecții și mici picături de sânge care îți curg, poate speria pe oricine. Însă există un mod simplu prin care să îți faci buzele să fie mai voluptoase.

Doar ia o furculiță și înțeapă-ți ușor buzele. Acest lucru va face ca circulația sângelui să fie îmbunătățită și buzele tale vor arăta mai senzual; mai apoi aplică rujul tău preferat sau un gloss strălucitor.

4. Tăierea vârfurilor părului

Dacă nu ai timp să ajungi la coafor, atunci poți să încerci să îți tunzi vârfurile acasă. Separă părul pe care dorești să îl tai în jumătate, răsucește-l puțin și apoi taie vârfurile la lungimea pe care ți-o dorești. Apoi doar retușează zonele în care crezi că mai este nevoie și ai terminat!

5. Bucle cu bandă izoleră

Bunicile noastre ne-au învățat să folosim bucăți de ziar sau de material pentru a ne ondula părul, însă acum există și o metodă a secolului XXI! Ia o bandă izoleră și taie bucăți de o lungime egală.

Împăturește-le astfel încât partea adezivă să fie pe interior și apoi folosește-le pe post de bigudiuri. Dormi cu ele peste noapte și vei avea niște bucle incredibile dimineața.

6. Asortează-ți culoarea buzelor cu cea a unghiilor

Acesta este probabil unul dintre cele mai tari și mai ușoare trucuri. Toate ne dorim o culoare perfectă care să se potrivească cu unghiile și buzele noastre. Folosește luciul tău de buze preferat pe unghii și apoi aplică un strat de lac de unghii transparent peste.Share this...