6 trucuri de machiaj care vor schimba viața tuturor femeilor

Toate femeile vor să arate impecabil și de cele mai multe ori se străduiesc atât de mult încât nu le iese deloc. Există foarte puține lucruri care sunt mai satisfăcătoare decât momentul în care ieși din casă și știi că machiajul tău este perfect.

Fiecare femeie și-a format deja un ritual de frumusețe pe care îl urmează de fiecare dată, însă există mai multe trucuri, mult mai ușoare, care te vor face să arăți ca un super star. Iată care sunt acestea:

1. Efectul ochilor lăsați.

Pentru a reda un efect de ochi perfecți, în cazul în care ai colțul ochilor ma lăsat, trage o linie invizibilă care continuă de la punctul exterior al sprâncenelor spre marginea feței. Apoi, trage o a doua linie invizibilă, care continuă de la linia de jos a gingiei în sus. Aplică doar tuș.

Truc: Aplică o umbra sub colțul exterior al ochiului.

2. Aplicarea fondului de ten pentru acoperirea perfectă a imperfecțiunilor.

Utilizați mai întâi un primer pentru a matifia părțile cu ten gras ale feței. Aplică o cantitate mică de de fond de ten, utilizând un burete și insistă asupra zonei T. Aplică corectorul pe zonele roșiatice sau pe pete, folosind o pensulă. Aplică pudră cu o pensulă pentru a păstra această finisare perfectă toată ziua!

3. Acoperă cearcănele.

Folosește un anti cearcăn sub ochi și întinde-l cu degetul. Folosește un corector care să fie mai deschis la culoare decât tenul tău pentru a evidenția zona. Aplică corectorul cu degetul, apoi aplică o pudră în acea zonă cu o pensulă moale.

4. Buze mai pline.

Folosește un balsam de buze. Pentru a reda buzelor tale un efect de mărire, trebuie să trasezi conturul lor cu un creion alb. Estompează culoarea creionului cu degetele. Dacă vrei un efect și mai eficient, îți poți face conturul buzelor cu un creion care să aibă o culoare asemănătoare cu cea a rujului pe care îl vei folosi pe toată buza.

5. Ochi mai mari.

Folosește un fard alb pe care îl aplici la baza sprâncenelor și pe colțurile interioare ale ochiului. Folosește o nuanță mai întunecată și mai caldă pe pleoapa superioară: acest lucru face să pară mai adâncă și să creeze aspectul de ochi mai mari.

Apoi, folosește un creion de bej deschis sau alb și aplică-l pe linia genelor inferioare. Când aplici rimelul, aplică-l și pe genele de jos ale ochiului.

6. Gene mai lungi.

Aplică un creion dermatograf negru pe linia genelor superioare și inferioare, axează-te asupra colțurilor exterioare. Pentru primul strat, folosește peria de la rimel pe rădăcina genelor și mișcă-o din lateral în timp ce le periezi în sus.

Pentru cel de-al doilea strat, trebuie doar să te dai în sus, ca de obicei numai pe genele superioare. Aplică un strat final doar la vârful genelor. Pentru a evita efectul de gene încărcate, ia un o pensulă de la un rimel vechi și periază-ți genele genele.Share this...